Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 351
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Vernis, мерси за информацията! Офертата с пиците от "Двете халби" не е лоша, може и да се възползваме. Wink

"Мис Бюти" предлагат кола маска на цяло тяло за 19.90. Имаше положителни отзиви за този салон. Включва само триъгълник, обаче, не цял интим. Naughty

# 676
Мрън. Харесах си маникюр за 2,50 и 20мин. солариум за 2,50 лв.... и после се оказа, че не са ми в хич удобни райони Sad Нямам много за харчене, ама ей така.. сърбят ме ръчичките. До 5 лв. нещо поне да си купя Embarassed Laughing Предложения, че вие май гледате повече сайтове Shocked Sunglasses
В еха.бг има сортиране по цена. Има маникюр и за 3 лева, оформяне на вежди за 2,50, разни плитки-млитки... Разгледай Simple Smile

Мерси миличка, ама ужасно ме объркват агрегаторите. За това, ако някой пусне хубаво линкче тук, купувам. Ето, от Стела съм много доволна! Не знам кой пусна линк - да е жив и здрав! Нали това е целта - да питаме и да споделяме!

Вече де-що има торти пускани съм пробвала. Или аз, или у приятелки.

10/10 на автомивка -  http://niesme.bg/team.php?id=WRMjUwNA== ! Имам още ваучери.

Дайте ми линк към Двете Халби, моля.. Аз тях си ги харесвам! Embarassed

# 677
  • София
Дайте ми линк към Двете Халби, моля.. Аз тях си ги харесвам! Embarassed

Vernis пусна тази сутрин-  http://www.lapni.bg/offer/2246/  bouquet

Още е активна и офертата им за датското пиле. Wink

# 678

За Дон Домат - не знам, лош късмет ли, що ли, миналата седмица си поръчах за вкъщи без ваучер - еми отвратителни бяха! Sick

аз също преди 2-3 седмици седнах в Дон Домат и нищо не ми хареса от поръчаното. А преди съм яла и беше вкусно. Сигурно е късмет наистина.

Определено и ние забелязахме разлика в качеството/ количеството на храната в различните пицарии. Най-зле беше тази на Пиротска. Понеже най-често ходим в Младост- засега там нямаме никакви оплаквания. Всичко е на ниво.

Да попитам дали някой се е възползвал вече от тези масажи (интересува ме антицелулитния, но ще се радвам и на отзиви като цяло)  http://ofertomat.bg/offers/view/649.html

# 679
  • София

За Дон Домат - не знам, лош късмет ли, що ли, миналата седмица си поръчах за вкъщи без ваучер - еми отвратителни бяха! Sick

аз също преди 2-3 седмици седнах в Дон Домат и нищо не ми хареса от поръчаното. А преди съм яла и беше вкусно. Сигурно е късмет наистина.

За Дон Домат на Веслец мога да кажа, че облужването им понякога дори без ваучери толкова куца, че направо ме отказаха да ходя там като цяло.

# 680
Аз нямах време да ви питам, дами, направо заявих и платих, дано да съм уцелила хубава оферта.
Все пак, някой има ли впечатления от тук:

http://napolovina.com/offer.php?id=1134

# 681
  • София

За Дон Домат на Веслец мога да кажа, че облужването им понякога дори без ваучери толкова куца, че направо ме отказаха да ходя там като цяло.

И ние бяхме спрели да ходим, но така се случи, че преди 1 седмица взех пици на път към къщи. Оказа се, че са по-добри от тези на Дондуков. Явно е до късмет. Зависи от ресторанта, кой готвач е на смяна и т.н.

Смешна, преди време имаше положителни отзиви за сладкарницата.

# 682
  • София
Току що грабнах 2 ваучера за медени крилца с жива бира оттук: http://www.dalavera.bg/index/offer/id/1298/name/portsiya-medeni- … a_bid=&a_rid=
Офертата ми се струва много изгодна, а и много са ми са се прияли крилца... Направо направих и резервация Simple Smile Довечера ще пиша отзиви  Simple Smile

# 683
.............
Фирмата е  Сушито.бг , мога да Ви дам адреса на "цеха им". Имайте предвид, че работят без санитарни разрешителни. Та така от 108 на 20 лв. обикновено - евтиното излиза скъпо Sad

Ако Ви се хапва Суши не си лъжете да си вземете  от  КОЛЕКТИВА, в момента тече отново офертата  на КОЛЕКТИВА и СУШИТО.БГ (Sushito.bg).  Това което предлагат НЕ е Суши и не струва и 10 лв.
По зле са  и от ЕНСО  !!!                          alert alert alert alert alert
Ако не вярвате на това, за което говоря свържете се с мен на лични  и ще обясня на всеки

А защо не напишеш тук? (АСТА все още не е ратифицирана с резерви Laughing) Така, ако някой търси ще му излезе  Peace

Има подаден сигнал към Хеи, отговорили са ми, че работят без санитарно разрешително,  здравни книжки и т.н.т  и  им е съставен акт. В момента изчаквам становището на някакъв чичко от Главното управление на  БАБХ (сегашното ХЕИ), който трябва да ми каже, дали аджеба тази фирма има право да произвежда суши. Защото БАБХ, може да си им пише безброй актове и това си е Simple Smile
  Кореспондирам си и с Колектива по повод, че  тази фирма няма право да прозивеждат храна, с онази женица, която Ви четеше морал за  гафа с тортичките и тя ми предостави документ, че  фирмата е сключила договор и пръскат за хлебарки и че имат дадено Суши за изследване на 19.01.2012 година, но никакви конкретни разрешителни, за извършване на търговска дейност и удостоверения за регистрация в БАБХ (ХЕИ). Та това е за Сушито.бг или Бенто суши, в момента имат ваучери в Далавера.  Ако някой иска, бих му пратил документите и кореспонденцията с Колектива.

# 684
Скоро подадох сигнал в КЗП, свързан с храна, не беше с ваучер. Не си пазех касовата бележка.
Оказа се, че не приемат сигнала без бележка. И ми предложиха да го препратят към БАБХ.
Ще чакам техния отговор.
Исках да ви кажа да си пазите бележките.

# 685
  • София
 Момичета, отдавна не съм влизала в тема, но сега го правя защото искам да ви споделя тази оферта http://www.ozo.bg/offer_625. Ходя там от доста време и съм доволна, ако имате въпроси питайте  Peace

# 686

Има подаден сигнал към Хеи, отговорили са ми, че работят без санитарно разрешително,  здравни книжки и т.н.т  и  им е съставен акт. В момента изчаквам становището на някакъв чичко от Главното управление на  БАБХ (сегашното ХЕИ), който трябва да ми каже, дали аджеба тази фирма има право да произвежда суши. Защото БАБХ, може да си им пише безброй актове и това си е Simple Smile
  Кореспондирам си и с Колектива по повод, че  тази фирма няма право да прозивеждат храна, с онази женица, която Ви четеше морал за  гафа с тортичките и тя ми предостави документ, че  фирмата е сключила договор и пръскат за хлебарки и че имат дадено Суши за изследване на 19.01.2012 година, но никакви конкретни разрешителни, за извършване на търговска дейност и удостоверения за регистрация в БАБХ (ХЕИ). Та това е за Сушито.бг или Бенто суши, в момента имат ваучери в Далавера.  Ако някой иска, бих му пратил документите и кореспонденцията с Колектива.
Уважаеми assholer,
всички разбрахме, че Вие имате проблем - със  Сушито.бг. Да, тук всички споделят и добро, и лошо - затова е форум и всеки може да каже каквото желае.
Но
Предоставената Ви информация от Колектива е само израз на доброто отношение и желанието да покажем, че нашият доставчик на услугата, който се рекламира през нашата платформа с цел продажба, е бил вече подложен на проверка от БАБХ. И няма основания за притеснения. В следствие на тази проверка са му издадени необходимите за работа разрешителни. Но те - като конкретно разрешително за извършване на търговска дейност, здравни книжки на служителите и удостоверение за регистрация в БАБХ, могат да ви бъдат предоставени от самия доставчик на услугата, а не от нас. Първо.
Второ, изискването за подобни документи не е в правомощията на нито един обикновен потребител, освен ако не е оторизиран да прави оперативна проверка от съответна институция. Той може да се довери на проведените от специализираните служби инспекции и ако смята, че извършеното не е достатъчно или погрешно да търси правата си (ако смята, че са накърнени) по каналния ред. Докато намери удовлетворение или не.
И трето, не на последно място, под прикритието на фалшиво име е много лесно да говориш за нелицеприятни ситуации. Както и да създаваш такива. Напомня на времената на доносниците, от които много от нашите родители са страдали. Но това е манталитет. За съжаление. Поне в кореспондецията си с "онази женичка" можехте да застанете с истинското си име и да заявите претенциите си. Всеки един въпрос, всяко обосновано и смислено желание, препоръка, коментар или обвинение е получавал отговор. И сме предприемали съответните мерки, за да прекратим порочната практика, грешния подход или да реагираме по-добре следващият път.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 18:03 от Александрина Александрова

# 687
Дами,
тази цена реална ли е? http://bg.kolektiva.net/sofia/memoform-plus-vazglavnica-matrak.html
може ли 2 възглавници и надматрачна обвивка да струват 350 лв.? нищо не разбирам от тази мемоформ пяна и всичките останали напасвания и дрън-дрън. просто не го вярвам, честно казано.
и малко ми изглежда скъпо.
някой има ли впечатления от подобни възглавници или поне от надматрака.

# 688
Аз нямах време да ви питам, дами, направо заявих и платих, дано да съм уцелила хубава оферта.
Все пак, някой има ли впечатления от тук:

http://napolovina.com/offer.php?id=1134

Аз си взех ваучер за тази оферта, изглежда ми изгодно Simple Smile

# 689
  • Sofia
Дами,
тази цена реална ли е? http://bg.kolektiva.net/sofia/memoform-plus-vazglavnica-matrak.html
може ли 2 възглавници и надматрачна обвивка да струват 350 лв.? нищо не разбирам от тази мемоформ пяна и всичките останали напасвания и дрън-дрън. просто не го вярвам, честно казано.
и малко ми изглежда скъпо.
някой има ли впечатления от подобни възглавници или поне от надматрака.
Ако са качествени, излиза изгодно.  Peace
Цените на Тед май са по-дебели
http://ted.bg/eshop/?act=categories&selected=6

А по темата - 10/10 за пекарна Стела!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт