Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 23

• 49 342
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Новите ми ваучети, скоро ще ги употребя:

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1657&refid=23574&webid=67

http://superdeal.bg/offers/Napravi-li-svoya-profilaktichen-ginek … ---doverete-im-se

Ако може някой и предварително да ги похвали  Laughing Shocked

# 706
Добре е да четете внимателно. Липсата на надлежни документи за извършване на определен вид дейност, особено производство/предоставяне на хранителни продукти, НЕ е само личен проблем. За радост, има тук-там институции, които все пак работят. Надявам се четете становищата на КЗП и МИЕТ относно задълженията на сайтовете за колективно пазаруване Mr. Green
Всички вече разбрахме, че Колектива набляга на бизнеса. Mr. Green

Zvanche, то още Марио Пузо чрез устата на Кръстника е казал, че няма нищо лично Simple Smile Всичко е само бизнес. Sunglasses а в бизнеса дори личното е пак бизнес. така че не виждам какво лошо намираш в бизнеса Twisted Evil явно не го мислиш така.
Сушито на Сушито.бг не става за ядене, вероятно е даже канцерогенно Mr. Green така както го описва младежът, който сигнализира - това всички го разбраха.  Twisted Evil
Не искам да защитавам ощипаната госпожица, онази женичка или госпожата от колектива, както я наричате тук, но колкото пъти съм имала някакви притеснения или въпроси към сделките на Колектива, толкова пъти се е оказало, че наистина те са си само мои - щото ако нещо не е ясно, обясняват супер подробно, а и проверяват и го коригират, ако трябва. други сайтове не ми отговарят или го правят след дни, или ме препращат нанякъде.
прави ми впечатление, че голяма част от вас са писатели, а не читатели (нали знаете за вица за чукчата  Embarassed).
факт, колектива направиха 1-2 гафа, които бяха според мен бяха силно преекспонирани. но само да попитам, кой не прави грешки. само този, който не работи, не греши. newsm78 та всяка една от нас ежедневно се обърква от нещо. и си го отнася. момичето, което влиза тук и ви се обяснява с най-добри намерения и с желанието да ви помогне, както и да се извини (щото тя обикновено това прави), може изобщо да не влиза тук. и да ви попитам - вие видяхте ли какво стана с лагуна, по чиито торти всички толкова много се прехласвате. пуснаха ваучерче за 0 лв. през офертомат - и настъпи мазеляк. аз живея над лагуна. направо ме беше срам, че влизах във входа, че се доближавам до този адрес. излизащите от сладкарницата бяха бесни. ама не плюете по офертомат, нали? нито по лагуна. траете си, тихо си шумолите, под нос някое и друго поздравче по адрес на майката на собственика, управителя или който и да е.
по принцип не говоря тук, само чета. а и влизам рядко. но вече наистина се чудя сексуалният живот ли ви страда, друга работа нямате ли си, какво ви има. толкова злоба, толкова претенции, толкова толкова неосъществени желания и мечти, толкова необосновани очаквания има във вас, че не е истина. като във вица - като си купиш вафла катеричка, истинска катеричка ли ти дават?
извинете ме за дългия пост, знам, че със сигурност няма да приемете моята позиция. но тук всеки може да си каже всичко:-) обсъждаме сделките, дет се вика.
предлагам да спрем да коментираме колектива - нали все пак основната задача тук е да споделяме впечатленията си от сделките, т.е. тяхната цена, тяхното качество. всеки има правото да пробва, да, има правото и да бъде уведомен, предупреден, да има притеснения.

# 707
Оххх прочетох, че госпожата от Колектива пак се е намесила .
Госпожо да ви запитам дали сте посещавали случайно цеха на "Енсо" ?? И дали е особено справедливо да обвинявате хора закупили конкретната услуга чрез вас ? Да наистина парички доста спечелихте, но замислихте ли се за последствията ....колко хора хапнаха от това "суши"? Аз бях от първите потърпевши с Енсо и още чакам да ми дадете становището си с гафа на Енсо.
А цеха на Лагуна дали сте посетили ? На една улица сте близко ви е -  да видите  какви хора мажат тортичките, кой от кой по - мръсен и мургав.
Това, че някой ви е донесъл да опитате производството им (което много ме съмнява) не означава, че въпросната фирма има всички сертификати/проверки да приготвя храна в конкретно помещение от определени хора.

П.П. не съм конкуренция нито на Енсо, нито на Лагуна !!!

# 708
Кodovo.ime.alexa  ти си съвсем невинен потребител ,на който всеки втори пост е купих си страхотна оферта от колектива..хайде стига с тия номера не сме идиоти!
За мен този сайт и фирмата стояща зад него е много некоректна и винаги когато ми излезе интересна сделка и видя името на Колектива я пропускам.
Някой ходил ли е в салона на Капанов на ул Дойран,че имат интересна оферта,но не ми се рискува с  непроверен салон.

# 709
  • софия
kodovo.ime.alexa, освен бизнес има и коректност и отговорност към клиента. Елементарни норми. Точно това липсва. Да не говорим, че ни говорят на ти, защото са ни приятели. А приятелите не печелят за твоя сметка  Mr. Green Иначе абсолютно за всеки/всяка фирма, която осъществява търговска дейност това е бизнес. И те са хора, и те семейства хранят Laughing
Четем. Четем. И се интересуваме, и мислим. Това е проблемът. Mr. Green
Забелязвам, че си силно пристрастна към Колектива Embarassed Всеки има право на лични пристрастия.

И последно да те питам: като си купиш кофти храна, която е съхранявана незнайно къде и незнайно как, лазили са я гадини, приготвена е в условия на съмнителна хигиена, от фирма нямаща законно право да го прави, и дадеш на детето си, и то вземе, че се натрови (не дай Боже!), кво правим тогава? Посредникът, на който ти си платила, който е спечелил от това, че си купила през него и през който се рекламира въпросната фирма няма вина? Като си купиш прокиснало мляко от магазина, на кой правиш рекламация - на производителя на млякото или на магазина?
Ето за това говоря. Другото е ала-бала. Чукча не читатель, чукча-писатель.

..... и си го отнася. момичето, което влиза тук и ви се обяснява с най-добри намерения и с желанието да ви помогне, както и да се извини (щото тя обикновено това прави), може изобщо да не влиза тук. и да ви попитам - вие видяхте ли какво стана с лагуна, по чиито торти всички толкова много се прехласвате. пуснаха ваучерче за 0 лв. през офертомат - и настъпи мазеляк. аз живея над лагуна. направо ме беше срам, че влизах във входа, че се доближавам до този адрес. излизащите от сладкарницата бяха бесни. ама не плюете по офертомат, нали? нито по лагуна. траете си, тихо си шумолите, под нос някое и друго поздравче по адрес на майката на собственика, управителя или който и да е.
по принцип не говоря тук, само чета. а и влизам рядко. но вече наистина се чудя сексуалният живот ли ви страда, друга работа нямате ли си, какво ви има. толкова злоба, толкова претенции, толкова толкова неосъществени желания и мечти, толкова необосновани очаквания има във вас, че не е истина. като във вица - като си купиш вафла катеричка, истинска катеричка ли ти дават?
извинете ме за дългия пост, знам, че със сигурност няма да приемете моята позиция. но тук всеки може да си каже всичко:-) обсъждаме сделките, дет се вика.
предлагам да спрем да коментираме колектива - нали все пак основната задача тук е да споделяме впечатленията си от сделките, т.е. тяхната цена, тяхното качество. всеки има правото да пробва, да, има правото и да бъде уведомен, предупреден, да има притеснения.
Ти защо си толкова сигурна, че цялото човечество, което купува ваучери пише тук? Не сме обсъждали въпросния сайт, защото никой неин представител не влезе да ни маже очите, че това е турбо добра сделка и да ни обяснява колко сме прости и не сме разбрали какво пише в офертата и как те нямат отношение към предложената през тяхната платформа сделка. Извинение, разбира се, липсваше. И некоректността на Лагуна вече беше обсъдена. И никой не е казал, че има проблем с отношенията с Офертомат, нали?
На "момичето", което влиза тук с най-безкористни цели не й е мястото тук да се обяснява. Има си сайт. Да се обяснява там. Айде, нЕма нужда, дет се вика!

Изпадането в лични нападки и необосновани обиди показва слабост и още нещо, което говори много за този, който има подобен маниер на общуване Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 13:41 от zvanche

# 710
  • София
Kodovo.ime.alexa, плоско и смешно е да смяташ, че потребителите са по-глупави от теб. Просто летвата не е много висока.  Wink Не знам дали имаш нещо общо с госпожа Александрина Александрова или е просто съвпадение на имената. Не ме и интересува, аз с Колектива проблеми нямам. Когато, обаче, някой си позволи да ми размахва пръст под носа ми, си го отнася. Всички виждаме опитите ти за реклама, просто ги пропускаме. Веднъж си позволи да ми обясниш, че не мога да чета, пак по повод сделка на Колектива. Изключително обоснованият ми отговор го пропусна. Лошо няма, объркала си се. Сега пак скачаш с невъзпитани думи и откровени обиди към всички, отказващи да бъдат лъгани...Не мисля, че правиш добро на фирмата, за която работиш. Добре би било и от там да се замислят за какво ти плащат.  Mr. Green

# 711
Бих искала да попитам процедура за заличаване на капиляри подходяща ли е за 18 годишно момиче?  Sad Аз имам една мрежа от капиляри на едната буза и много искам да ги махна,но не знам дали е хубаво. Иначе проявявам интерес към тази оферта,свързан с проблема ми:

http://grabo.bg/zalichavane-na-kapiliari-po-litzeto-ili-krakata- … pl-za-25lv-0k6k6u

Моля ви,спешно ми трябва мнение по въпроса

# 712
Kodovo.ime.alexa, плоско и смешно е да смяташ, че потребителите са по-глупави от теб. Просто летвата не е много висока.  Wink Не знам дали имаш нещо общо с госпожа Александрина Александрова или е просто съвпадение на имената. Не ме и интересува, аз с Колектива проблеми нямам. Когато, обаче, някой си позволи да ми размахва пръст под носа ми, си го отнася. Всички виждаме опитите ти за реклама, просто ги пропускаме. Веднъж си позволи да ми обясниш, че не мога да чета, пак по повод сделка на Колектива. Изключително обоснованият ми отговор го пропусна. Лошо няма, объркала си се. Сега пак скачаш с невъзпитани думи и откровени обиди към всички, отказващи да бъдат лъгани...Не мисля, че правиш добро на фирмата, за която работиш. Добре би било и от там да се замислят за какво ти плащат.  Mr. Green
aunt Ogg, държавен служител съм, в агенция към едно министерство. общо с Александрина Александрова нямам, освен първото име. Simple Smile с колектива имам общо дотолкова, доколкото съм си купувала разни ваучери, купувам си и сега. както съм си купувала от ниесме, далавера, лапни, пиперки, както си купувам от буено. и от грабо. далеч съм от мисълта да размахвам някому пръст, но човек има право да има позиция. съжалявам, че тя е толкова драстично различна от вашата. но си е моя:-)

гъбка, аз не съм невинен потребител, а такъв, който е казал точно два пъти, че си е купил нещо хубаво от колектива. и да, питам за техни оферти, ако вече не е коментирано. съжалявам, че зад всеки пост виждате, че някой се опитва да ви прави на идиоти.

Zvanche, след като си купих развалено кисело мляко, вкиснал колбас и хляб с хлебарка (и то не къде да е, а от "сериозна" верига магазини) алармирах - и управителя, и фирмата производител. И тъй като е имало директна продажба, а не договор за продажба от разстояние както е през сайтовете, всеки си понесе отговорността, но за различни провинения. четох и материалите в пресата за глобените сайтове от КЗП и МИЕТ, където пише само за туристически услуги. а не за нещо друго.
Посредникът винаги е л..., това си го знаем всички. Но отговорността за това, че на близу услугата е гадна е на близу, а не посредника, който му е отдал под наем (посредничил е и е взел комисиона) билборд или рекламно пространство във вестника, списанието, или минути в праймтайма по телевизията или радиостанцията. не се сърдиш на коон, битиви, нито на радио енджой, нито пък на 24 часа, нали?

честно казано, този писмен диалог, който като цяло е монолог от ваша страна, е доста уморителен.
желая ви успешен, усмихнат и много по-позитивен ден.
надявам се, че някога ще осъзнаете, че това което правите, не ви прави по-щастливи, нито по-красиви, нито по-добри. и лошото е, че давате възможност на нормалните потребители, които за вас за различни и пристрастени, да си мислят за нелицеприятни истини. а и недопускането на другата гледна точка говори за доста интересен мироглед, да го кажем евфемистично.

прегръщам ви и ви прощавам. имате нужда от това.

# 713
  • софия
Омммммммммм, да се свети името ти kodovo.ime.alexa bishop Важното е, че ти си "и по-щастлива, нито по-красива, нито по-добра".  Mr. Green
Защо не приемеш, че е нормално някой/повече хора да са недоволни без това да ги прави предубедени и целенасочено недобронамерени? Пристрастни са, разбира се, защото не са получили това, което е обявено, споделили са го, но нищо повече.

# 714
Почти нямате пост в който да не пише нещо за колектива...хайде сега да не вадя цитати...
Май нещо не ви влекат другите сайтове  Rolling Eyes.
Вие с Калоянчо сте голям екип,искренно ме развеселявате ..и прошка получих...вече спокойно мога да се отдам на успешен, усмихнат и много по-позитивния ден,който ми пожелахте.
Аз също ви прощавам за лошо описаните сделки,в повечето случаи граничещи с грозна лъжа и вече само с интерес ще наблюдавам отдалеч следващите излъгани от вас потребители.

# 715
  • Марс
Бих искала да попитам процедура за заличаване на капиляри подходяща ли е за 18 годишно момиче?  Sad Аз имам една мрежа от капиляри на едната буза и много искам да ги махна,но не знам дали е хубаво. Иначе проявявам интерес към тази оферта,свързан с проблема ми:

http://grabo.bg/zalichavane-na-kapiliari-po-litzeto-ili-krakata- … pl-za-25lv-0k6k6u

Няма да те видят мила, заети са с друго  Mr. Green
Относно питането ти, да няма проблем, че си на 18, друг е въпроса, че трябва да направиш няколко процедури /с една не става нищо/, и те няма да изчезнат съвсем, а ще се намалят.

# 716

Няма да те видят мила, заети са с друго  Mr. Green
Относно питането ти, да няма проблем, че си на 18, друг е въпроса, че трябва да направиш няколко процедури /с една не става нищо/, и те няма да изчезнат съвсем, а ще се намалят.
Все пак много ти благодаря за отзива!  bouquet Hug

# 717
  • София

http://www.ozo.bg/offer_546 - Маникюр + Гелиш + Сваляне с продуктите на Harmony Gelish за първи път на цена 11.90 лв., вместо 30 лв. от салон за красота "Incanto Dream"  Peace много добра цена Shocked Mr. Green Mr. Green

Умирам си от яд ,че съм я изтървала ! Ако някой види оферта за Гелиш от същия салон ,да свирка!

На мен нещо ВсичкиОферти ми се бъгна  newsm78 .

# 718
  • софия
Сутринта някой търсеше суши. Да Бар имат оферти Peace

# 719
Сутринта някой търсеше суши. Да Бар имат оферти Peace

Гледах я, но виж за какъв адрес става въпрос: Сетът е само за вкъщи. Задължителна е предварителна резервация 1 ден по-рано на тел: 0894307831, от 15:00 до 18:00 часа. Сушито се взема от магазин Fish&Gourme на адрес: жк.Дианабад, ул. Николай Хайтов №32.

Общи условия

Активация на акаунт