Чакаме с копнеж, Февруарския бебевалеж! - 18

• 30 153
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Ели, с опипване от акушерката  Wink. На вагинален преглед ме вика моят доки в Шейново на 2.02, за да ме прегледа за евентуално разкритие.

# 526
Спящата Терминът е бил на 31 декември. Уж е правилно изчислен, защото майка му е имала редовен цикъл, но като не е имала признаци да ражда си е стояла така до 29ти януари и тогава решила да отиде в болницата и същия ден й спукали водите.  Laughing Родил се 4800 грама...

# 527
Рали, отчет приет! На ехограф ли ти казаха, че се е заглавичкала или с вагинален преглед? 300 гр са само от бебето най-вероятно.
valeria_kostova , като влезнеш в поликлиниката на МД(тя е едно ниско сдание, залепено за голямата сграда), качваш се на втория етаж, мисля, че беше 210-ти кабинет. Това е приемния кабинет. Обаче първо мини през регистратурата, която е също на втория етаж и обясни, че от ЖК те пращат за становище и съмнения за тесен таз. Носи си документите от ЖК. От регистратурата ще ти обяснят какво да правиш и ще те насочат към приемния кабинет. Там вече ще преценят дали да е секцио или не, дали да те приемат и каквото там трябва. Това е процедурата, до колкото знам.

Въпросът е кога да отида? Преди термин, на термин? В документите ми има само данните за размера на таза- няма изявено становище от следящия ме лекар

# 528
Vanq_p кога ти казаха да идеш в окръжна ако не си родила още?Мен ме вика на 3 и ми е странно защото мислех,че трябва по рано да се влезне в болница,ако преносваш?!
.....
И мен ме викат на 3-ти  Simple Smile . Май в крайна сметка ще се засечем. В 8ч съм там - гладна, жадна и с багажчето  Laughing Освен, разбира се, ако бебка не реши нещо друго и се появи по-рано.... Ами ние с теб няма да преносим, де. Ти си с термин 3-ти, а аз - 4-ти. Точно ще си родим  Simple Smile

# 529
и на мен така ми казаха.ако не тръгнат сами нещата на 04.02.да съм в болницата с багажа.но аз ще раждам в вми че ми е и по близко(на 5 мин.)а и моята докторка е там.ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ. Hug

# 530
valeria_kostova по- добре отиди по рано и обясни доктора по ЖК какво ти е казал.Аз бях същия случай с предната бременност,добре че обясних за да ме снимат на ренген или скенер(не знам каква беше машината) и да видят наистина че таза е малък да мине бебето през него.

# 531
липсата на контракции снощи се отрази днес - от 14 ч съм с предменструални болки, поспах малко, но и сега продължават...не са много болезнени....

# 532
Привет и от мен Simple Smile
Днес ходих на преглед сутринта - 2 см. разкритие, до следобеда станаха 3  Shocked Whistling
Нямам осезаеми контракции...да стяга ми се корема на около 30 мин. или час с голяма продължителност...с доктора се чуваме периодично, тази вечер пак ще му се обадя да му кажа как стоят нещата, но аз не мога да си засека контракциите /много съм зле  Laughing/

# 533
Лелеле...аз днес с какви киселини съм...ужас  ooooh! Направо ще изгоря  Sick

# 534
Брей днес май ще има още бебета като ви чета с тия контракции.Моята май е много далечна дори подготвителн нямам,все едно съм в 7-ми а не 9-ти месец но не се оплаквам,рано ми е. Laughing

# 535
  • Сфия
Валерия, не чакай, ами отивай, че си 38-ма седмица. Занеси каквито имаш документи.
dani_l, ми те до довечера така може и 5 да станат. Не знам къде ще раждаш и кой ти е правил прегледа, ама може би не е лошо довечера пак да наминеш през болницата.
Рали, искаш да кажеш, че акушерката с опипване на корема ти каза, че главичката е ангажирана, така ли?
маякуб, аз съм от 1 седмица с тези предмеснструални болки.

# 536
и на мен така ми казаха.ако не тръгнат сами нещата на 04.02.да съм в болницата с багажа.но аз ще раждам в вми че ми е и по близко(на 5 мин.)а и моята докторка е там.ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ. Hug
Значи ще има 3 пловдивски бебчета скоро Simple Smile. Ето-polisia и Saveto85 родиха. Заформя се групичка за разходки Simple Smile

# 537
Аааа!Вие пък да не чуете (прочете)нещо!Какво е това изпреварване Crossing Arms
Давам път на младите и отказвам да раждам днес поне Heart Eyes
За сега удържам положението,контракцийте понамаляха.Дремнах следобед цели 20 минути ooooh! и даже сготвих вечеря!Мъжа ми ме бъзика,че най-накрая щял да яде домашно приготвена вечеря CrazyДобре,че ме боляло и не съм  отишла на работа,та да не ядем пак навън!Казах му да не се радва толкова,че не се знае дали няма да го почерпя с киселини като мойте нощеска от домашната манджа Mr. Green

# 538
  • Варна
рони, ква е тая работа в 9-ти месец бе жена, няма ли да почиваш?  Simple Smile че и две деца имаш, леле майко, как се оправяш не те знам

аз неска цял ден вкъщи се мотая, пера бебешки дрешки, кърпя, подреждам... но пък и дремнах два часа следобед, което за мен е някакво чудо - от малка не мога да спя следобед, сина ми е същия Rolling Eyes
мъжа ми неска вкара въпрос: "абе ти няма ли да си приготвяш вече сака за болницата"...кво се е разбързал не мога да разбера хаха ама верно ще взема да я свърша тая работа в близките дни Whistling

# 539

Рали, искаш да кажеш, че акушерката с опипване на корема ти каза, че главичката е ангажирана, така ли?

Peace Опипа ми много ниско долу корема, да. Леко е болезнено, но поносимо. Тя си знае от едно време и така си определя положението на плода. Досега не е казала нещо невярно. Защо ти се вижда странно?

Общи условия

Активация на акаунт