Едногодишната ми дъщеря предпочита баща си.Помогнете.

• 9 441
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисля, че е напълно нормално да предпочита таткото след цял ден гледане на мама  Simple Smile И моя маймун понякога се залепя за татито и туй то, ама нямам нищо против  Simple Smile

# 76
Момиченцата май са доста по- привързани към татковците, понякога си мечтая синът ме да се залепи за татко си, а не за мен. Wink

# 77
  • София
Момиченцата май са доста по- привързани към татковците, понякога си мечтая синът ме да се залепи за татко си, а не за мен. Wink

Така е! Синът ми започна да "признава" баща си когато стана на 4 години, и то може би защото се появи бебето и нямаше избор, тъй като естествено вече не можех да му отделя цялото си внимание. Относно дъщеря ми, дано се лепва за баща си като порасне малко  Praynig  Joy

# 78
  • София
Моят син е залепен за баща си - само тати признава, все иска тати да го приспива и облича. Аз доста страдах в началото ама вече не се оплаквам.

# 79
Не искам да те отчайвам, но и аз бях така (от както беше голямата бебе) и се научих да приемам факта, че дъщеря ми (каката) и на почти 5г. предпочита баща си. Когато си е вкъщи разбира се де  Mr. Green
Иска с него да си играе, да си говори, слуша го и ...... абе всичко. Педпочита той да й прави прическите и да я къпе  Rolling Eyes Мен не ме слуша и определено не ме забелязва нито слуша, когато той е наблизо. Стигам до там, че да й казвам че ще кажа на баща й, ако нещо пак прави някоя щуротия и не ме слуша.
А хич не съм от майките които глезят децата си, напротив, но........... това е дъщерите обичат татковците си  Crazy

# 80
Не искам да те отчайвам, но и аз бях така (от както беше голямата бебе) и се научих да приемам факта, че дъщеря ми (каката) и на почти 5г. предпочита баща си. Когато си е вкъщи разбира се де  Mr. Green
Иска с него да си играе, да си говори, слуша го и ...... абе всичко. Педпочита той да й прави прическите и да я къпе  Rolling Eyes Мен не ме слуша и определено не ме забелязва нито слуша, когато той е наблизо. Стигам до там, че да й казвам че ще кажа на баща й, ако нещо пак прави някоя щуротия и не ме слуша.
А хич не съм от майките които глезят децата си, напротив, но........... това е дъщерите обичат татковците си  Crazy

Така е то с дъщерите,  че и второто ни ще е момиче... Все се шегувам, че ми трябва едно момче да има едно за мъжа ми и едно за мене, ама сега и двете ще са за него  Laughing ама да са живи и здарви и  татковците да стискат зъби  Grinning

# 81
И моето втроро е момиче  Laughing А мислим евентуално и за трето, което от сега си предполагаме че пак ще е мома  Mr. Green
Обаче по принцип в повечето случаи само първородната е одрала кожата и е влюбена в татакото (има изключения де), та може "да има и за теб"  Joy

# 82
И моето втроро е момиче  Laughing А мислим евентуално и за трето, което от сега си предполагаме че пак ще е мома  Mr. Green
Обаче по принцип в повечето случаи само първородната е одрала кожата и е влюбена в татакото (има изключения де), та може "да има и за теб"  Joy

АМи дано пък да има и за мен  Laughing Аз още от преди да забременея първия път искам три деца, така че така или иначе дори второто да беше момче, пак щях да мисля за терто Simple Smile Много искам три деца, а пък дано вече то да се случи момче Simple Smile Ама най-важното е да са живи и здрави Simple Smile
Иначе сега щерката хем на ясла ходи и уж не е по цял ден с мен, а пак и ме пъди и без проблем ми казва "Чао", докато за баща си.... Simple Smile

# 83
Разбира се, че е нормално. Тя е с теб по цял ден и той като се прибере е нещо
различно и интересно. Няма място за притеснение.

# 84
Според мен няма значение дали е по цял ден с теб или не. Децата си имат предпочитания и по-силна привързаност към единия родител и това си е  Laughing

# 85
Според мен няма значение дали е по цял ден с теб или не. Децата си имат предпочитания и по-силна привързаност към единия родител и това си е  Laughing

и аз имам това наблюдение вече, както казах вече щерката ходи на ясла и прекарва еднакво време и с двама ни, но предпочита баща си. С изключение на вечер като се случи да спи при нас, тогава се гушка само в мен Simple Smile на баща си нощем само краката си дава  Laughing

# 86
  • София
Ти пък....Да не се е привързала към чужд човек.... Simple Smile

# 87

Оказа се, че има значение.
Аз също в тази тема писах, че дъщеря ми предпочита баща си. Напоследък ходя на работа и е по цял ден с баба си. От около 2 седмици не дава да мръдна никъде, плаче за мен, като лепка е.
Само да ми види гърба и почва да плаче, постоянно идва да ме гушка и целува.

Не съм и мислила, че ще дойде такъв момент.
Децата са на периоди, вярно е, но явно си оказва влияние и това колко време се прекарва с детето. Когато бяхме по цял ден заедно изобщо не ме отразяваше.

# 88
  • Mars Hotel
Разбира се, че е така. Каквото и да си говорим, нищо не може да се сравни с връзката с майката при толкова малки деца.

# 89
  • София
И двете ми деца предпочитат майка си. Помогнете. Joy Joy Joy

В кръга на шегата разбира се. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт