Отговори
# 150
  • Чикаго / София
Само докато ви изчета и вече забравих какво бяхте написали за кремове, води, маски и пр.  Crazy Толкова съм зле в тази сфера, че направо се засрамих съвсем сериозно. Имам си два крема - дневен и нощен - въобще не знам какви са, някакви от Маршалс, органик уж, ама с такива големи букви е написано това органик, че силно се съмнявам да са такива. Дневния ми свърши преди месец и упорито си се мажа с нощния по всяко време - всъщност все ми е едно -крем да има, че ми е суха кожата.  Та опитах се аз да запомня нещо от всичко което сте изписали за кремовете и от толкова информация нищо не ми остана трайно в главата.  Дайте сега един линк от където да си избера някакъв крем за суха кожа, че така или иначе трябва да си купувам тези дни. Нещо по-непретенциозно и лесно за употреба.

Аз грим не ползвам, най-много малко спирала и червило и то само ако не ме мързи.

Не е баш по темата за мазилата, но не мога да се сдържа Vera Wang на 62г.
Освен, че искам да изглеждам така добре, искам и къщата и тоалета от втората снимка. От понеделник на диета. Crossing Arms

Направо съм в захлас. И аз от утре в отбора на диетуващите, само след като си изям баницата която пека в момента. Whistling

От политика не се интересувам, въобще не ги гледам и идея си нямам за какво говорите, ама ей така не знам защо не харесвам републиканците. Mr. Green

янажар поздравления за бързото възстановяване. И дано все такава мила картинка да са двете сестрички.  Hug

Аталанта как беше гостуването в училището?

Моите деца и аз сме късметлии, че нямат оценки и няма и да имат до 5клас. Така няма да се караме и да си късаме нервите. И аз като миз, като виждам, че се стараят и полагат усилия, значи са о.к - оценките не ме интересуват, хич и да ги няма даже.

Само не знам как да науча Лъчезара да пише малко по-красиво. Толкова грозно пише, че едва й се разчита. Учителката, която по принцип не прави коментари за краснопис, е в чудо от нея. Непрекъснато й праща листата в къщи да си ги поправя, и при всеки удобен момент при разговор с мен го споменава. И на английски и на български пише просто ужасно. Деница не беше така определено.  А ако я накарам да преписва малко повечко се започва едно хвърляне на моливи и тетрадки и тотален отказ да прави каквото и да е, ако ще не на тайм аут да я сложа, ами в космоса да я пратя. Егати лъвското чудо  Crazy Иначе се старае и си знае нещата, само краснописа е мъка.  На очен лекар беше преди 6 месеца, очите са й перфектни - не е от тях.  Просто от бързане и инат е явно, само където майка й се изчерпа от идеи как да я научи да пише по- четливо. Обяснявам си го с това, че е малка - най-малката от класа й - родена е 2 седмици преди кът оффа и все си мисля, че още не й е свикнала ръката с такова натоварване, ама все пак, 1ви клас е вече, в К достатъчно се упражняваха.

Миме, аз преди месец си купувах жито. Не знам какво е грахана пшеница, но аз купих някакво жито което е нещо като белено. Беше по-бяло от другото и на опаковката му пишеше, че се вари за 30 мин, на другото пише за 2 часа. та купих от бялото и стана перфектно. Много лесно се свари.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 07:31 от irka

# 151
  • Чикаго / София

Terminator препоръки за овлажняващ крем да кажем: Olay Complete All Day UV Moisturizer-Sensitive Skin SPF 15; Phylosophy Hope oil free SPF; Clinique Super City Block Oil-Free Daily Face Protector

Мис Нели, аз докато си напиша фермана по-горе и ти си отговорила. Не съм терминатор, ама много ти благодаря за споделеното инфо. на лаик като мен ей таква опростена  информация му трябва  Grinning

# 152
Мис Нели, напрво ме остави бездумна, много ти благодаря  Hug Аз се загледах в продуктите на Виши, че в тинейджърските години ги бях ползвала и беше единственото нещо, от което имаше ефект (но после ми бяха станали скъпички). Иначе и аз съм пила АБ доста дълго време, без особен резултат, да ме питаш къде ми е бил акъла  ooooh! (предписан ми беше от дерматоложка ...над 50-те Grinning)
Ирка, забравих да ти пиша, та се връщам да се поправя. Сестра ми имаше ужасен правопис и по мои лични наблюдения, майка ми много я тормозеше заради това, сестра ми и до сега има ужасен правопис, завърши си елитна гимназия и университет, така че майната му на правописа  Peace важното е, тя да си разбира Simple Smile

# 153
  • The QC to be!!!
Агент - мерси  Hug Що си сторила с ръката си? Гледах го и му се кефих и аз. Добре ги реди, и си моли човека за работа... да видим колко билс ще му кльопнат на деск-а да подпише и какво ли ще пише в тях.  Thinking

Това с колиджите, тюйшъна и фед. $... нещо не ми се ясно как ще стане баш де, но паживьом, овидим, нали.

Преди години като си получих зелената светлина да гласувам и като се засилих, стигнах до 3 различни пол локейшънс и като видях какви са опашки, врътнах се... и до там. Дано тук в Брюксел да не са такива и да може да се гласува. Още не съм проверила...  Blush

MissNellie - златна си  Hug баш като дерматолог консултант.   bouquet Да ви подсвирна, че опит с пъпки съм имала само 2 пъти в живота си. 1 път след третиране с конски дози стеройди, здр. проблеми. 2рият като кацнах на Белгийска земя и се оказа, че било от прясното им мляко тук. За 2 месеца, заприличах на пубер в лицето. Махнах пр. мл. и след 3 сед. ми се върна нормалната кожа...  Crazy Не зн. какво им има тук в млякото, но... е факт. Смених пр. мляко за кафето със сухо, вече няколко месеца - проблем няма.

# 154
Мис Нели  Hug
+++ който има запек почти задължително има и кожни проблеми...

Со Уот - влизането във форма става с много инат  Grinning мерси за комплимента!
+++ хот пауър йога или хот виняса; ходене със изпотяване; всичко, което вдига пулс + съответното разумно ядене... и така поне 8-9 седмици, докато почне да става навик!

Бейби, някакъв карпал май си докарах, като си извъртя китка и изревавам на умряло... мамкаму!
+++ те да дават нископроцентни дългосрочни заеми на студентите, оттам умните деца ще изкласят някак...

Бубееееее! Какво ти се яде, дарлинг!?!

Целокупно - поканила съм към 30+ възрастни + още повече дечиня за РД парти и сега се чудя какво да сервирам на възрастните, освен сирена, месни плата, спаначена баница, нормална баница, руска... блях! Дайте разум!

# 155
 Агент, освен плодове и зеленчуци с топинг другото си го казала, а и ми се струва пре достатъчно за детски РД. Може би нещо веган, ако имаш такива в отбора. Титина е по партитата с много хора и храна, идейна е, аз сум по-мързелива.

Агент, каво разбираш под "разумно ядене"? Имам подозрения, че точно тук се разминаваме.

за Клерасоник-а, ПроСоник като че е по-добър и по-изгоден, защото е с всички четки вкл. и за тяло и има 3 скорости, а разликата в цената не е около $40-50, а само 1 четка е $25.

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 17:14 от so what?

# 156
  • Boston, MA
Агент, предостатъчно. Вино има ли?  Mr. Green

Мис Нели, страхотна си!!! Като решиш, че можеш да изпишеш такова нещо за бръчките, подреждам се на първия ред!

Какво е ПроСоник? Аз набелязах Миа.

Вера Уанг ми е леко анорексична, да не стане като Деми...

# 157
  • USA
Мис Нели, и аз се нареждам с молба за бръчките! Много хубаво пишеш.
Този Фдт на Мак става ли за смесена кожа?
Терми, Ирка говори за краснопис, не за правопис. Правописът е важно нещо.

# 158
Терми, Ирка говори за краснопис, не за правопис. Правописът е важно нещо.
 ooooh! Ми то и аз говоря за краснопис, но явно съм писала твърде късно снощи Simple Smile, че съм изкарала и сестра си неграмотна  Joy Та така де, сестра ми пише, като с краката си Simple Smile)))
Благодаря ти Winx за зоркото око Simple Smile

# 159
# 160
  • The QC to be!!!
Агент - тъкмо имаш причина да не пипаш нищо  Laughing Ма стискам палци да минава болката по бързо.  Praynig Шоколад добави.  Peace

# 161

Sold Grinning

Агент, кат'че ли е достатъчно това. Ако не, поръчай пици. Mr. Green

Мис Нелли, мерси за препоръките, ще се пробват. Благодарности и за информацията, която споделяш.  bouquet

# 162
Мис Нели, благодаря много за написаното. Аз от акне направо минах на розацея, която също може да бъде с пъпки Simple Smile Но лишаването от захар и прости въглехидрати помага много.

# 163
Агент, предлагам брускети-бързо, лесно, вкусно, по-добре от пици. Плодови шишчета, може и шишчета от чери домати и бейби моцарела. Безвредни мъфини/кукита. Салати. Ако кажеш и рецепти ще ти изровя  Hug . Ангелината май сме пропуснали в честитките, знам, че тези дни беше, жива и здрава да е!

Янажар, честита ти мома! Нещо снимчици туй-онуй  Wink ?

Пъпки външно не бих лекувала, с антибиотици и хормони още по-не бих.

По политическите теми напълно ще се въздържа.

Вера Уанг я видях преди няколко дена и дълготрайно се комплексирах.

# 164
Пъпки външно не бих лекувала, с антибиотици и хормони още по-не бих.
По едно време пъпките ми бяха от мръсотия, работех на много прашно място като студентка, е нямаше такова чудо, толкова зле никога не съм била, започнах да ползвам фон дьо тен и нещата значително се подобриха, затова и до ден днешен почти винаги слагам ФДТ, като излизам

Общи условия

Активация на акаунт