Отговори
# 165
и до ден днешен почти винаги слагам ФДТ, като излизам

Никога не съм имала, никога не съм ползвала. Направо се чувствам като пещерна жена като ви чета.  Mr. Green

Пъпки външно не бих лекувала, с антибиотици и хормони още по-не бих.

И аз. Peace

Весел празник на Агентката и ко.  Grinning

За А § Б оценки ви чета и недоумявам драмата на Б-тата, ако и да са чели книга след обяд. Сигурно ще ме "прокълнете", че ще ми дойде до главата  Mr. Green или че не разбирам още.  Sunglasses

Ирка, дай марка на това жито, моля! На читаво (като българското) жито тук не съм попадала, все твърди, варят се години и прочие. Ползвам фаро за целта.

# 166
  • У дома
Ирка, много доволна. Най после попаднахме на свестни учители.

Да ви кажа моят син на какво попаднал в училище - чел там някъде как през втората световна война Русия и Франция отслабили Германия до толкова, че Америка най-после я победила. Чудеше се да плаче или да се смее...

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 20:44 от Atalanta

# 167
Момичета, ulta.com имат 20% отстъпка плюс безплатна доставка над 50$ (понеже сме в козметичен вихър Simple Smile)

# 168
Направо се чувствам като пещерна жена като ви чета.  Mr. Green

ъгх и аз Crazy
обаче като сте се разговорили за кремове, кажете някакво мазило за краката на беб че бавно се превгъща в гущерче.. има някакви екземи от месец два насам, само по краката, побърквам се вече.. и Виктория имаше като беше бебе но много по малко.. последно поръчах някакъв крем с витамин Д.. сега го чакам да пристигне Thinking
Дали не е от нещо което аз ям.. или той.. знам ли го, от време на време намирам пастели и глитер в памперса.. Sick

# 169
  • usa

обаче като сте се разговорили за кремове, кажете някакво мазило за краката на беб че бавно се превгъща в гущерче.. има някакви екземи от месец два насам, само по краката, побърквам се вече.. и Виктория имаше като беше бебе но много по малко.. последно поръчах някакъв крем с витамин Д.. сега го чакам да пристигне Thinking

ходилата или целите крака? пробвай eucerin и оставяй кожата на въздух колкото може повече. този крем помага много на сина ми, на който кожата ходилата през лятото, когато ходи много по басейни, се сменя поне по веднъж седмично...

# 170
irka не не, тази преоръка е за Терминатор конкретно, нейната кожа е мазна, няма да са подходящи за теб. Нека Бенс каже от какво е доволна за суха кожа. От мен, понеже повечето кремове имат съставки, които заключват влагата в кожата, вместо да внасят допълнителна, нанасяй кремчето на леко влажна кожа за допълнителен ефект. Помисли и за включване на масла, например арган, ако чисто не ти е удобно може да добавяш по мъничко в кремче.

Baby* да си фабрикувам диплома ,а  Whistling

Бубка, Winx, so what? ще ви поразочаровам, но за бръчките става въпрос за огромно количество информация, съставките са много повече, имаме псевдо анти ейдж, истинските антиейдж, неутрални съставки без бенефити за кожата, който обаче имитират ефект...И постоянно има нови иновации в тази област. Много е дълга темата за пост. В блога, който от 187 години не мога да се наканя да почна най-сетне съм ги замислила като отделна категория със продължения за да обхвана повече и да е по-смилаемо, да видим кога ще стигна до там. Но ако имате въпрос за определена съставка или продукт може да ги обсъдим по-конкретно.

Winx и да и не, не се свлича от кожата и не предизвиква допълнително омазняване, но пък и не матира. Аз предпочитам такива формули за комбинирана кожа защото при нужда омазнените участъци могат да се матират лесно с друг продукт, а останалата кожа остава свежа. Един контролиращ омазняването продукт може да направи лицето малко по-матово и неестествено от нужното. Мини през магазин на МАС и го тествай, чудесен ФДТ е, и супер евтин.

Hear Again много неприятно, особено докато намериш нежни продукти които не предизвикват реакция ежедневно. Водиш ли дневник, установила ли си закономерности в обострянията? Пробвала ли си някой от богатите на ГЛА масла?

Clairette, Solley споделете и вашия опит малко по-подробно.

# 171
За сухата кожа най-добре ми действа Dermalogica-intensive moisture balance, в зимните месеци пръскам първо с multi-active toner. Мия лицето с Special cleansing gel, сваля грим+ спирала.
Предлагат се и в травъл сайз, идеални за проба.

Някой използва ли шампоаните под формата на сапун? Отзиви?

Днес прочетох, че Pycnogenol  увеличавал еластичността на кожата с 25% и влажността с 8%. Само не разбрах под формата на таблетки ли се приема(такива намерих в нета), от статията не стана ясно дали е това или под формата на крем/серум. Мисс Нелли? Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 03:26 от benson10

# 172
  • Чикаго / София

Ирка, дай марка на това жито, моля! На читаво (като българското) жито тук не съм попадала, все твърди, варят се години и прочие. Ползвам фаро за целта.

Ето това е http://www.newhalalshop.com/media/catalog/product/cache/1/image/ … Wheat---16-OZ.jpg Наистина стана много добре. Препоръча ми го една туркиня, с него си правят ашурето.

За сухата кожа най-добре ми действа Dermalogica-intensive moisture balance, в зимните месеци пръскам първо с multi-active toner. Мия лицето с Special cleansing gel, сваля грим+ спирала.
Предлагат се и в травъл сайз, идеални за проба.

Бенс много благодаря, сега ще ги потърся.

irka не не, тази преоръка е за Терминатор конкретно, нейната кожа е мазна, няма да са подходящи за теб. Нека Бенс каже от какво е доволна за суха кожа. От мен, понеже повечето кремове имат съставки, които заключват влагата в кожата, вместо да внасят допълнителна, нанасяй кремчето на леко влажна кожа за допълнителен ефект. Помисли и за включване на масла, например арган, ако чисто не ти е удобно може да добавяш по мъничко в кремче.

Благодаря Мис Нели за съветите.

Аталанта много е хубаво когато децата се чувстват добре в училище и  се случи на добра учителка.

# 173
Бенсон, не се шегуваш ти, бързо действаш Grinning

за училище не ми се говори, синковеца закъса с изваждането.

Агент, весел празник! Здрава и умна да ви е!

на какво попаднах http://www.spaweekblog.com/2012/01/26/diy-spa-treatment-fail-sha … rine-callus-bath/

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 04:40 от so what?

# 174
Направо се чувствам като пещерна жена като ви чета.  Mr. Green

ъгх и аз Crazy
Дали не е от нещо което аз ям.. или той.. знам ли го, от време на време намирам пастели и глитер в памперса.. Sick

И аз съм пещернячка относно козметика... Embarassed
За беб - аз съм супер доволна от Нахткерцен балсам на д-р Тайс. Открих го покрай моя беб и сега продължавам да си го ползвам...

# 175
мерси за отговорите! Днес ми пристигна витаминения крем, ще го пробвам, дано да помогне а ако успея да мина през whole foods ще потърся и другите дето сте ми написали.
миз, не е по ходилата, има съвсем малко под коляното и повечето е около колената и нагоре newsm78
много му е суха кожата и мисля че го дразни защото всеки път се тръшка като му сменям памперса и го събличам обличам.. което може и да си е от възръста като се замисля.. той е много бизи човек ooooh!

# 176
  • WA, USA
Гаргамелчо, аз бих лекувала с добър хомеопат. Иво се роди по същия начин. Използвала съм всичко естествено и не толкова, което намерих и нищо не помага. През лятото на слънцето се пооправя малко и после пак. Сега решихме да пробваме с хомеопатия, но първото лекарство не му помогна, ще видим със следващото как ще е. Започнах да се убеждавам обаче, че проблемът не е в кожата, а идва отвътре. Кожата е само симптом, където избива.

# 177
  • САЩ
Съвсем извън темата да питам колко време според вас може да стои вакуумирано фета сирене извън хладилник? Изпратено е в понеделник от малинчо и е получено в офиса на мъжа ми в сряда. Да ама той замина в командировка и уж трябваше днес да се прибере и да вземе и сиренето, ама сега не е сигурно това прибиране и може да остане там до утре вечер. Малинчо добре опакова, в офиса е хладно, но все пак се чудя направо в кофата ли да засилвам или ще става за ядене  Thinking Добре че луканка не поръчах ...  Mr. Green

# 178
 Ок. ще си е сиренето, може да мирише повечко, но пък ще е по-узряло. Луканката ако е вакумирана и няма нищо.

# 179

Hear Again много неприятно, особено докато намериш нежни продукти които не предизвикват реакция ежедневно. Водиш ли дневник, установила ли си закономерности в обострянията? Пробвала ли си някой от богатите на ГЛА масла?

От година следя и съм намерила някои неща. За съжаление към паста за зъби ми реагира много кожата, а аз си мия зъбите 5 пъти на ден заради брекетите и съм червена около устата... Ако ти е интересно, мога ти ти напиша кои продукти ползвам.

Какво са ГЛА масла? За мазане или за пиене?

Общи условия

Активация на акаунт