ЗОНАТА и ние - 7 Тема

• 49 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
MeRiTo` , по 3-та точка имаш лаком търтей, така че днес умната. Hug
Ооо, такава ли била работата  Laughing
Аман от тия търтеи, днес ще внимавам  Embarassed

# 706
Цитат
ААааZoniRai ,скивта ми аватара а?Simple Smile как пърхам,пърхам Simple Smile   А аз имам голяма молба - ако може да слагаш датата и деня, че с часовата разлика има опастност от объркване, и да попълниш празните редове, че сега не знам това какво е, пчеличка искаш ли, не искаш ли. Разбрах само, че си хванала здраво един търтей за дупето  с тоя банан и хляб Simple SmileАко не е късно да си редактираш поста, ако ли не кажи само липсващите Hug А за тая водната пчеличка.. #Crazy 3,5 литра #Crazy направо си я изтряскала с харпуна.Много вода,много нещо Simple Smile

Хихи веднага коригирам пропуските, сори..
За водата - аз отдавна жабясвам всеки ден, сутрин след колелото и банята изпивам една чаша окло 400 мл с топла вода и ленено семе, на работа пред компа винаги съм жадна - две минерални води от по 1.5 л не ми стигат.. и така

# 707
1рокси12 - 12.03 -понеделник

2 хранения на ден-5
8ч-2бл,12ч-2бл,16ч-1бл,20ч-2бл,22.30ч-1бл
3 изкушение-имаше но.............. no
4 имаше и не благоприятни храни така че ,задължително получавам -търтей
5 1/2 от храненията бяха по кантарче  -така че и тук отново -търтей
6 водата отново -търтей само1.5л
7 тук вече надежда за пчеличка работничка -има:за закуска-56гр.-тофу,1 ябълка,6 бадема
обяд-84гр пилешка кайма+1бл гъби+1блпраз лук всичко задушено,овкусено с подправки -яде се
сл.зак.-1ч пр.мляко+3 бадема ,вечеря -беше на око и бързо огладнях,късна закуска-1 ч.к.мляко+3бадема
8 за спорт -не спортувам,само че преходих половин центъра на София пеш-надявам се на пчеличка ,поне тук не съм търтей
9 нямам пчела герой-само оси
10 неим хващам бройката -само една е май
но ,се надявам следващия път с по добри резултати  Joy Embarassed

# 708
  • Chicago/Varna
roksi12 , по 3та точка-удържа на изкушението или гепна търтей, че по картинката мога да го разбирам и по двата начина.За водата не се дава търтей, просто нямаш пчеличка:)Ако си удържала на изкушението по 3т точка, ти се дава инатеста пчеличка Simple Smile-и имаш общо 3 пчелички +2 търтея Simple Smile
MeRiTo`ти си с 4 пчелички и 2 търтея Hug Умната с тия мъжките, че ще нищо хубаво от тях Simple Smile)И Като си взимате лаком тътрей, моля да уточнявате на какво изкушение не сте издържали, за рекорда Simple Smileаз ще преценя, дали има търтей или не Simple Smile АКо е една репичка Simple Smile няма да ви дам търтейче Simple SmileНо и аз мисля, като дани, че с това темпо на трениране може да са ти малко блоковете Simple Smile Но ти си преценяваш Simple Smile
kami_pld защо бе не искаш ти пчеличка- поет Simple Smile Имаш 5 пчелички + едно мъжко Simple Smile
dani1712 , заслужила си си спортната пчеличка. С това ходене всеки ден ти е сигурна спортната пчеличка Simple Smile Имаш 5 пчелички + 2 мъжки... Абе какво все се заглеждате по мъжкото,ааа Simple Smile Айде едно мъжко ок, ама по 2 вече.. ми не е прилично Simple Smile
ZoniRai ако си без кантарче, всеки ден ще се сдобиваш с по един мързелив търтей. За 7 хранения на ден ти се дава пчеличка, защото са разпределени ок Simple Smile до сега имаш общо 3 пчелички и 3 търтея-1 стриктна, 1 водна, 1 пиет, и 3те вида мъжкари Simple Smile
Лисват ми Gjia и sonq.  Не знам дали са се отказали, или нямат време, обаче ще ми се застъпват много постове, със задни дати, и ме е страх да не се объркам #Crazy
Аз от сега взех да изпушвам, представям си на 15тия ден  Laughing в какво спихическо състояние ще съм  Laughing

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 16:33 от Emigrantка

# 709
Emigrantka,  Crazyмисля ,че движението с глава на ляво и дясно за всички е еднакво,но разбрах че за американците било обратно на нас българите-сори исках да кажа,че  устоях на изкушението newsm25,кажи ми моляте с кафето как е ,  :можели да се пиива по мъничко ,чисто без захар ,много обичам кафенце -горчиво и силно особенно сутрин,ах,ах колко само го обичам  food010

# 710
MeRiTo` , по 3-та точка имаш лаком търтей, така че днес умната.  Hug
Нали казахме, че ще помагаме на съдията и ако забележим грешка ще коригираме.
Завиждам ти за волята и за постоянството за спорта. Но с толкова много спорт 8 блока не са ли ти прекалено малко и не оставаш ли гладна?
Няма проблем да се коригираме, даже се радвам, че си забелязала грешката ми, не е било нарочно Simple Smile

Ами не, не ми идва малко храната. И аз не знам как. Идва ми идеално даже. Веднъж си направих нещо в 3 блока и едвам го изядох. Не огладнявам в рамките на 4 часа, което ме радва. Като остане малко до навършването на 4 часа и почвам да усещам глад и започвам да мисля какво ще ям Grinning
Днес обаче не можах да тренирам, заради мускулната треска от вчера, което е грешка де. Мускулна треска се лекува с още тренировки, ноо утре ще поправим грешката   Peace А и все още не е късно да се надигна от компа и да стана да тренирам  Laughing Това е най-добрия вариант да се сдобиеш с няква воля. Само да усетя, че ме хваща мързела за тренировка и казвам "Не, стой си там (мързел гаден в дълбините на моя мозък Grinning ), ставай, обличай се и почвай"... да видите само  Twisted Evil  Joy

# 711
  • София
MeRiTo, давай си малко почивка между тренировките, защото така мускулите ти не могат да се регенерират добре. Ако тренираш по 30-40 мин всеки ден е ок, ама 2 часа си е доста нещо!

Хайде сега на отчет   Hug

1.  Състезателка - Moharet - 13.03 - вторник - 9 блока

2. Хранения на ден - 5 - сутрин 08:30ч, обед 12:30ч, следобед 16ч, вечер 21ч, преди лягане мисля да е към 23ч. Днес работих до късно и вечерях късно и не заслужавам стриктна пчеличка, много ме е срам  Embarassed

3. Никакви прегрешения за днешния ден - заслужих инатеста пчеличка   Grinning

4. Цял ден зеленясах (като изключим меда) и май си заслужих зелена пчеличка   Grinning

5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче - заслужих си мерителна пчеличка  Grinning

6. След като изпих 2,5 литра вода спрях да ги броя - аква пчеличка  Grinning

7. Ето и менюто:
Закуска - мед, сусамов тахан, пилешка шунка - 1 блок
Обяд - извара 3П, печени чушки 1/2В, домат 1/2В, портокал  2В, зехтин 3М
Сл. закуска - пилешка шунка, киви и 3бр кашу
Вечеря - пиле печено 3П, тиквички 1В, домат 1В, ягодки 1В, кашу 9бр
Преди лягане - айранче и кашу
Хихи - пчеличка поетеса  Grinning

8. Както казах, работих до късно и пропуснах спорта - пчелата излетя  Embarassed

9. Май успях да уловя цели 5 пчелички за този ден и нито един търтей и нито една геройска пчела

10. Според мен днес улових 5 пчелички - още малко и кошер ще си направя  Grinning

# 712
Moharet, просто така се получи. Иначе на ден тренирам долу-горе по 40-50 мин. Като интензивната ми част е около 20 мин, другото са коремни преси и се мотая Grinning

Хора, едвам издържам по някое време на деня да не си изстискам някой грейпфрут или да изям ябълка... и почвам да мисля кога ще ям, че да си наглася блоковете така, че да имам голяма дажба плодове  Laughing Почвам да изкрейзвам, ама сега е момента да се издържииии, макар че тия изкушение... другите, гадните, шоколадовите... още не са ме погнали много, много   bouquet

1.  MeRiTo, 13.03 - вторник; 8 блока.

2. 5 хранения
9:30 - 2 блока
13:30 - 2 блока
16:30 - 1 блок
19:00 - 2 блока
22:00 - 1 блок
Имам си стриктна пчеличка  Hug

3.  Това изкушение... макар и малко си е изкушение Grinning Пих 3 в 1 и изядох една соленка. Тъй че пак си имам лаком търтей  Sad

4. Тоя червен търтей хич не ме кефи, ама пак се залепи за мен.

5. Мерителната пчеличка е плътно до мен.

6. Йеп, днес си имам и водна пчеличка, над литър и половина изпих  Heart Eyes

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска - същото като вчера Grinning Яйце + сирене + ябълка + киви + 2 ореха.
Обяд - опитах се да си направя нещо като картофена супа, но не стана много вкусно, даже не знам как го изядох - по 1/4В моркови/картофи/лук/доматен сок + 2П телешка кайма + ябълка + 2 ореха.
Вечеря - бъркано яйце със сирене + салата домати + 6 маслини + ябълка.

8. Ааа, след като казах, че не съм тренирала, взех че станах да тренирам, даже ще ви покажа какво и съм много доволна от себе си Crazy Crazy ..::Цък::.. Имам си спортна пчеличка.  newsm44 newsm39

9. 7 пчелички на кукуво лято  Joy

10. Според мен днес улових 5 пчелички и два търтея  Tired

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 00:45 от MeRiTo`

# 713
  • София
Ей MeRiTo` много ми допаднаха твоите упражнения. Ще взема да разгледам и други неща на тази мадама и може да ги включа и аз към режима си  Hug
Аз много харесвам Jillian Michaels. Много е готина и надъхваща. Сега мисля да пробвам една нейна програма 90-day body revolution. Звучи доста обещаващо, ама не е шега работа. Ако харесваш такъв тип спорт, може да видиш някое нейно видео в нета.

# 714
Moharet, тая твойта няма плочки, не ми вдъхва доверие  tooth tooth tooth Ама си харесах няколко упражнения за корем от нея де, брутални изглеждат. Само дето такива хич не ги обичам, защото дават упражнението за 5 секунди и аз докато се ориентирам кое къде, кой крак върху кой, от къде минава, защо... и забравям началото  Joy Утре ще и разгледам упражненията по-обстойно.
Но тази мойта (www.bodyrock.tv) има цели тренировки и  ги правя заедно с нея. Тренирам също и с тренировките на Румяна от www.fitnesinstruktor.com Тя също има много добри животински тренировки, че да се изцедиш тотално. Но като цяло Зузана ми е фаворитка, влюбена съм в тялото ѝ  Heart Eyes Laughing

# 715
  • Chicago/Varna
Ex, Moharet, под носа ти избяга тая стриктната пчеличка, обаче с търтеите си добре и  MeRiTo`остава зад теб Simple Smile Ама туй нещо MeRiTo...голяма любов към тия търтей. Не е трудно бе....по сериозно за състезанието Naughty. Цяла соленка...ти MeRiTo` докато си гризеше соленкта, нямаше ли чувството че дъвчеш стар и жилав  търтей ?. Според мен трябва да се засрамиш в ъгъла за 10 мин. Накрая като обявя колко мъжки си събрала, и няма да ти стигнат ъглите за засрамване. Обърни малко резбата на женско бе, временно само,за останалите 13 дена smile3503 Иначе перфектно докладване, за което много много благодаря, че така ми се спестявате наистина много време  Hug И пак да кажа-по леко с търтеите smile3515, че на края в общия резултат като видите цялата бройка, и ще ви стане лошо + няма как да победите с такава колекция Naughty
roksi12, ми аз пия всеки ден по едно кафе, ама го ближа цял ден Laughing Аз поне не мисля да го смятаме за прегрешение, но както решите вие. Но говорим само за чисто кафе, без захар или сметанки или млека в него Simple SmileАз по някога си слагам на върха на лъжичката захар в кафето,ама на моменти само, в зависимост от настроението ми Simple Smile
А,и имам въпрос към всички: сега като се състезавате, по стрикнтни ли сте, или няма особена разлика с преди? Simple Smile Чисто любопитство просто Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 04:00 от Emigrantка

# 716
Emigrantка , аз съм по-стриктна и отказвам на всякакви предизвикателства. И по-интересното е, че с часове да стоят под носа ми изобщо не ме блазнят.Но, ако хапна само една хапка после само стой и гледай. Аз съм си такава - без едно мога, но само с едно-не.

1 -Dani1712, вторник-13.03, 10блока
2 -Хранения за деня-5 :в7,30ч-2Б , в 10,30ч -1Б , в13ч -3Б , в 17ч -1Б и в 20,30ч -3Б -имам стриктна пчеличка
3 -С моята работа изкушения много, но аз съм инатеста (пчеличка) Party
4 - Имам червен търтей , че ядох елда, но тя може и да е червено, но пък е полезна Laughing
5 - След грешката ми от първия ден вече всички хранения точно измерени с кантарче - мерителна пчеличка
6 - Вода около 2 литра (колежките ми се чудят как мога да пия вода сега докато е все още хладно и по колко ли ще пия на лято, но аз усещам жажда и пия) - водна пчеличка
7 - Пчеличка поет :
сутрешна и късна закуска - 42 гр овесени ядки от инстантните (някой намери ли къде се продават от другите в Бг) сварени и смесени с 168 гр извара и 1,5 чл сусамов тахан
обяд и вечеря - 84 гр елда , 168 гр пилешко филе и 3 чл сусамов тахан
сл. закуска - 220 гр кисело мляко на айрян и 6 фъстъка (свършиха ми бадемите)
 8 - Щом съдията каза, че може значи имам спорта пчеличка от работата си  Laughing
9 - Никакъв герой не съм
10 Имам 6 пчелички и само един търтей   newsm44

# 717
Довечера ще докладвам за двата дена,че не ми остана време Rolling Eyes

# 718
Цяла соленка...ти MeRiTo` докато си гризеше соленкта, нямаше ли чувството че дъвчеш стар и жилав  търтей?
Тц, не си мисля за такива неща, когато се поддавам на изкушенията  Joy

А,и имам въпрос към всички: сега като се състезавате, по стрикнтни ли сте, или няма особена разлика с преди? Simple Smile Чисто любопитство просто Hug
Даааааа, че как иначе... до сега да бях изяла фъстъците и бисквитките с шоколад, които са в шкафа. Не знам как издържам да знам, че са там и че няма кой да ги изяде между другото  Laughing Laughing И щях да почна да търся шоколадите, които сестра ми е скрила, незнайно къде. Ама и по-добре, че не знам къде са. Не търтеи, ами... гарги щях да имам  Joy

# 719
1.  kami_pld, 13.03 - вторник; 9блока.

2. имам 5 хранения
7:30 - 2 блока
12:00 - 2 блока
16:00 - 1 блок
18:00 - 3 блока
22:00 - 1 блок
хванах стриктна пчеличка 

3.    Пих 3 в 1 и изядох една вафла и имам лаком търтей 

4. Имах и неблагоприятни въглехидрати и пак си хванах търтея

5 всико ми е мероно с кантарче и хващам мерителна пчеличка

6.  водна пчеличка е винаги до мен, над литър и половина 

7. Хайде на пчеличките поети:
Закуска -  .хляб +сирене+шунка
Обяд - шунка+грах+ябълка
сл.закуска-кисело мляко+маслини
Вечеря - леща+сирене+шунка
преди лягане-кисело мляко+маслини
ето вече хванах и поетесата
8. Вече ходя пеш на работа  Имам си спортна пчеличка.   

9. 5 пчелички хванах 

10. Според ме на 13.03 улових 5 пчелички и два търтея 

Общи условия

Активация на акаунт