Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 02 -Тема 91

• 32 351
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошла ДИди! И да знаеш понякога появата със скандал е сигурен начин , че ще те запомнят Wink

Благодаря! Всъщност, не това е бил стремежа ми.....да ме запомнят, но станалото станало. Радвам се, че съм част от форума и че се срещам с приятни хора...Извинявам се, ако по един или друг начин съм създала неудобство.

P.S: Що се отнася до К03, някоя от Вас поръчвала ли е крем за лице с мед и мляко, от стр.30 (не съм го пробвала, а една позната го иска). Какви са Вашите отзиви, ако има такива. Предварително благодаря.

# 676
То май ни е време за нова тема Simple Smile

В често задавани въпроси прочетох егати преебавката. За комплекта Талула за всяко нещо трябва да се изпълни условието - това е супер тъпо Sad Поне да ги даваха без пари, че да изискват такива неща. Ми те хем скъпи хем условие за всеки един артикул.

бебсън ще се поровя и ще ти постна

# 677
Оф, момичета тея от Ейвън пак ми развалиха деня.  #2gunfire
Сигурно сте го обсъждали, но нямам време сега да изчета темата... става въпрос за заменената чантичка от комплекта със спиралата. Сега си видях фактурата и от там разбрах, че има пак нещо гнило. Обадих се в кол центъра, имало съобщение на сайта. Влизам сега да видя, ама е обновен и не мога да видя инфо за К2. Може ли някой да постне за коя червена чантичка става въпрос?  Praynig Praynig Praynig
  На първа страница ,Катето качи снимки...

# 678
Сигурно сте го обсъждали, но нямам време сега да изчета темата... става въпрос за заменената чантичка от комплекта със спиралата. Сега си видях фактурата и от там разбрах, че има пак нещо гнило. Обадих се в кол центъра, имало съобщение на сайта. Влизам сега да видя, ама е обновен и не мога да видя инфо за К2. Може ли някой да постне за коя червена чантичка става въпрос?  Praynig Praynig Praynig
Ето две снимчици на червената чантичка, вчера ѝ правих фотосесия  Crazy

http://www.album.bg/dimislava/images/29115933/

# 679
Ето две снимчици на червената чантичка, вчера ѝ правих фотосесия  Crazy

http://www.album.bg/dimislava/images/29115933/

Ама бая си се постарала за фотосесията - професионалистка   bouquet

# 680
  • София
Eee, ама на твоите снимки изглежда даже хубава.  Mr. Green А иначе е ужасна, поне на мен така ми изглежда де. А и не нося червено, ама хич. Жалко. Искам си сивата чантичка пък.  Crossing Arms

# 681
Eee, ама на твоите снимки изглежда даже хубава.  Mr. Green А иначе е ужасна, поне на мен така ми изглежда де. А и не нося червено, ама хич. Жалко. Искам си сивата чантичка пък.  Crossing Arms

Знаех си, че ще се влюбя в червеното чанте. Бебсън, /не мога да си включа латиницата от няколко дни/, ако сериозно искаш сивото, понеже виждам, че си от СФ, съм готова на размяна! Simple Smile
Нямах почти нищо за втора поръчка и затова не си взех. Дими, благодаря за фотосесията.

# 682
Момичета, влезте в сайта на представителите и вижте обновената информация-червилата сърце са с грешни кодове. #Crazy Мъжката спортна чанта, ще се заменя със старата чанта. Талула е с други р-ри/чудих се аз, че р-рите не отговарят на посочената ф-ма на чантата/. Не забравяйте, че продуктите от малката брошура са до изчерпване и после не се включват и процента падааа и т.н. Четете всичко, че пак може да изгори някой. Има и официално инфо за топ-клубовете. Mr. Green

# 683
  • на североизток от Рая
    Привет!

Обстановката зимна, незимна, аз ходих на работа и се върнах.
 Умрях от студ. Духа леден вятър при нас и постоянно прехвърчат снежинки. И скоро май не ни чака по-топло време.
 Аз нямам поръчка, която да чакам. Дано нещата с вашите да са наред.

didis82 , добре дошла!
 Кремът с мед и мляко май е добър. Две момичета си взеха , сега в К3 има к-кт на изгодна цена от серията, и двете искат комплекта. Аз имам само балсамчето за устни в малката кутийка. Дъщеря ми го ползва, но не е много очарована. Вечер си слага на устните, а казва, че сутрин са ужасно сухи.
 Кремовете може пък да са хубави.

Джони, червената чанта ме отчая. Веднага си я представих на рамото на циганка. Как ще я сложи жена, която уважава себе си, не знам. Приемам критики относно мнението си.
 Обаче мисля, че имам що годе нормален вкус. Не чак изтънчен, но все пак вкус.

Джони, обаче си супер фотограф. Мечтая си да мога да работя с техниката като теб.  Hug

Защо пак има препиране за нова тема?
 Тази не е ли достатъчна за споделяне? И тук говорим за Ейвън, и тук сме същите хора.  Sunglasses

# 684
  • София
Eee, ама на твоите снимки изглежда даже хубава.  Mr. Green А иначе е ужасна, поне на мен така ми изглежда де. А и не нося червено, ама хич. Жалко. Искам си сивата чантичка пък.  Crossing Arms

Знаех си, че ще се влюбя в червеното чанте. Бебсън, /не мога да си включа латиницата от няколко дни/, ако сериозно искаш сивото, понеже виждам, че си от СФ, съм готова на размяна! Simple Smile
Нямах почти нищо за втора поръчка и затова не си взех. Дими, благодаря за фотосесията.

Хайде да изчакаме да взема кашона и да ти пиша. Че кой знае, може и тя да не дойде.  Joy

# 685

Хайде да изчакаме да взема кашона и да ти пиша. Че кой знае, може и тя да не дойде.  Joy
ок! Simple Smile

# 686
Погледнах условията за новия топ клуб, ми те почти като старите  hahaha. Взели са си поука за скъпите брошури, но доколкото разбирам чак догодина ще са на малко по-читави цени.
Екскурзия до Истанбул за топ 10  Laughing hahaha Joy. Ми то поне половината от топ 10 са или родом от Турция или поне честичко ходят там. Това ми звучи като все едно да ми кажат, че ще ме водят на пикник в родния ми град...
Чантичката я исках само за снимки. Много обичам червено, ама пайети и блещякалца навън върху Джони-абсурд  Sick
Нелинко, вие не сте ли в бедствено положение там, на каква работа ходиш ти? Я по-добре вкъщи на топло  Hug

# 687
  • о`майна лунна нощ е
Тя, Нелката е с връзки - заради нея дървена ваканция обявиха.

Обаче с нея сме в един коловоз по отношение на чантата - мнението ми за нея и потреса, да се видя накичена с такова украшило. Въх.

И като опрях до бижутата - ми, стига де, сега ме хваща здраво яд, че не поръчах бухалите. Тук следва сърцераздирателно ревящ емотикон.

# 688
Може ли някой да ми разтълкува размерите на чантата Талула - 25х38х14 ?
Това 14 см височина ли е? И ако някой има снимка моля да ме зарадва. Praynig Praynig Praynig
Почти блондинка съм та ще ми простите невежеството... Sunglasses

Добре дошла на didis82!   bouquet Тук сме си весела компания, ще ти хареса!
А що се отнася до крема с мед и мляко - една моя клиентка го ползва. Кожата й е суха и го понася чудесно!

# 689

didis82 , добре дошла!
 Кремът с мед и мляко май е добър. Две момичета си взеха , сега в К3 има к-кт на изгодна цена от серията, и двете искат комплекта. Аз имам само балсамчето за устни в малката кутийка. Дъщеря ми го ползва, но не е много очарована. Вечер си слага на устните, а казва, че сутрин са ужасно сухи.
 Кремовете може пък да са хубави.

Защо пак има препиране за нова тема?
 Тази не е ли достатъчна за споделяне? И тук говорим за Ейвън, и тук сме същите хора.  Sunglasses

Благодаря! Да, знам за комплекта, но тя иска само крема. Дано да й хареса,защото тя казва, че е с чувствителна и суха кожа, и дано да й пасне. Аз всъщност сега си спомних, че съм ползвала почистващия крем. Честно казано, добре действа. Омекотява, а и аромата е много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт