През АВГУСТ радостта ще е голяма, защото бебче расте в коремчето на мама

• 29 048
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро, отдавна не съм ви чела, че с тази зима тука нямахме нет няколко дни. Доста имам да наваксвам, но искам да попитам мн спешно- Какво да пия за болно гърло? От вторник ме боли зверски и имам лека хрема. През деня е добре, даже забравям, че ми има нещо, но вечер е кошмар, събуждам се на всеки час. Моля ви кажете нещо ефикасно- не искам да пия антибиотици, още ми е мн рано. До сега карах на хомеовокс ( за нищо не стават) и Прополки за смучене. За носа слагам Тетризал.  И чайпве пия и мед ям, и инхалации с лайка си правя- нищо

Всякакви бабешки съвети ще изпробвам, само да се оправям ooooh!

ПП- Нямам кашлица или температура- само това проклето гърло.
Аз при много слаба болка вземам клеева тинктура, но наистина при първи болки. Можеш да вземаш прополки, но и те са за по- слаби болки. Иначе това, което са ти споменали с нишъдъра, също така мед и сода. Има и хомеопатия за гърло- има едно много добро, ако те интерсува ще го издиря как се казваше.

# 571
  • София
Здравейте, момичета! Днес съм се заканила да мързелувам, ще дремна и след обяд.  Heart Eyes
MilaB, желая ти по-малко притеснения покрай дъщеря ти и бързо да оздравява!  Hug
Кихам от 2 дни, излизах точно в най-големия сняг онзи ден и се прибрах с мокри крака, сега ще взема да направя и аз това със содата. Но мисля, че фрешът от грейпфрут, който пия всяка сутрин, помага много.
Мен пък ме сърбят краката и ръцете, кожата ми е много чувствителна, мажа се с Ексипиал.
А сега отивам и се захващам с малко чистене и подреждане  newsm75 newsm79 newsm28
Хубав ден!   bouquet

# 572
  • Пловдив
Здравейте и от мен отново!Снощи се прибрах вкъщи след още една седмица при мама,засега не се е появявало ново зацапване.На лекар съм в понеделник и се надявам нещата да са се подобрили,дано вече няма отлепяне Praynig.За помпите горещо препоръчвам МЕДЕЛА СУИНГ,скъпа е но аз се цедях до втората годинка на малката и си заслужава всеки лев.За да си увелича кърмата си правих чай от анасон,резене,копър и колиандър и честно казано не си спомням малката да е имала колики.Тази комбинация от билки така увеличава лактацията,че стигах до 1 литър на ден да цедя.Но и помпата помогна доста,защото тя има и една степен,която имитира сукане на бебе преди да почне по-сериозно да изпомпва млякото. Hug

# 573
здравейте мами
при мен е едно и също отдавна не съм влизала а вие колко сте исписали Laughingаз съм на преглед в сряда 
пишете за лосиони някой ползвал ли е на хип олио за бремени аз мисля него да си купя newsm78

# 574
  • Варна
mimiss, благодаря за информацията. Така ми се иска да не се налага да пия антибиотик, защото много зле ми действат. Ще видя все пак какво ше каже докторката.

Блонди, по мои сметки  Simple Smile съм в четвърти месец, защото го смятам от датата на последния цикъл. При мен беше 27 октомври. То всеки си има начини за смятане, ама на мен така ми е удобно  Mr. Green. Иначе дъщеря ми не е повръщала при този начин на държане. Бебето е поизправено - държи се като за къпане, но малко по-надолу. Но аз това го практикувах от втория месец някъде докато имам сили да я държа с една ръка, тъй като на 4 месеца започнахме да практикуваме ЕБХ и на нея й харесваше да си върши така работите.

MilaB, дано се оправи бързо детенцето ти   Praynig

По повод на работодателите: Аз имах огромни притеснения как ще реагира шефът ми. Опасявах се да не ме уволнят. Затова изчаках да се регистрирам в ЖК и тогава казах. Не знам как се е почувствал, но ми писа кратко, че няма проблем (той в момента живее в друг град). След като си признах и пред колегите, се оказа, че предния ден още една колежка му е казала, че е бременна. Горкият - сигурно му е дошло да се гръмне. Но все пак като има в един колектив млади жени, е нормално да се случват такива неща  Flutter . Аз определено щях да му кажа и по-рано, ако имах сериозни проблеми. Бебето в мен е най-важният приоритет в живота ми. Не съществува работа, заради която бих рискувала да му се случи нещо лошо. Затова и ще работя докато мога.

За бебефоните: Това е една от най-смислените ми покупки. Отначало мислех, че ще се справим и без него, но когато бебето спеше, вместо да свърша нещо спокойно и бързо, времето ми минаваше в разкарване по коридора да слухтя. След като си взехме бебефон, се родих - дъщеря ми спеше, докато готвя, чистя, гледам филм, посрещам гости и т.н. Ползваме го и когато ходим на почивка - бебето спи, а ние сме с компанията. От близо 2 години дъщеря ми спи в нейната си стая и бебефонът продължава да се използва. Не се налага да спим неспокойно и да проверяваме през известно време какво се случва - само, когато има нужда. Не живеем в огромен апартамент, но наистина не се чува, когато бебето се размрънка. Моят бебефоn е Tomy - основен модел без екстри. Струваше около 100лв. Забравих да спомена, че  преди него бяхме взели някакъв по-евтин от друга марка, при който не можеше да се осъществи връзка между двата апарата. Добре, че мъжът ми успя да го върне.

# 575
  • София
Елвирка благодаря за куража.
За гърло аз знам две бабини рецепти - едната е компрес от сварен белтък със захар, а другата е вечер си мажеш шията с йод, като се внимава да не се повтаря за да не изгори кожата. До сутринта йода се е абсорбирал и няма следа от него. И двете са ми помагали.

Додоха ми час за ЖК за 20.02 и сега се замислям, че до тогава има почти месец и се зачудих дали не е много?! Или да съм по точна аз как ще издържа толкова време без да се види какво се случва вътре.
И така и така съм взела думата да каже, че днес реших да поизчистя по-сериозна, че напоследък както ми беше лошо тая работа я вършех през пръсти. Та започнах аз и докато пусна прахосмукачка в едната стая и направо се скапах. И така от сутринта та до сега, ни ми се беше случвало толкова време да чистя. И освен че правих почивки защото много се изморявах трябваше да спирам и да хапвам. Абе направо ужас сега съм толкова скапана, че май ще взема да си полегна Mr. Green

# 576
здравейте и от мен мили мами Simple Smile От известно време ви чета,но ми беше притеснено да пиша, но днес се престраших де Embarassed Simple SmileИнформацията която споделяте по между си е супер интересна и полезна за мен Simple Smile
 Да се запиша и аз с едно августовско бебче - засега датата е 29.08 но и лекаря не е много сигурен в коя седмица сам точно -9 или 10  Mr. Green
 сега на 31.01 съм на втори преглед и нямам търпение отново да видя малкия човек и да му чуя сърчицето Simple Smile
Пожелавам  ви един мн слънчев и усмихнат ден Simple Smile Wink

# 577
bg_trinity, щом си почти на 35 значи си 77 набор?

да 77 набор съм:)

# 578
bg_trinity, щом си почти на 35 значи си 77 набор?

да 77 набор съм:)
И аз  newsm44

# 579
Lyubeto_88 здравей и безпроблемно бременеене, моят термин също е на 29 август  Hug
момичета не мога да ви кажа колко съм развълнувана, сигурно ще ми се смеете, ама цял ден се вълнувам и сияя от това, че имам първия си биберон  Laughing Laughing Laughing аз щото не смятам засега нищо да купувам и така нататък, има време  Laughing обаче нали бях на тази лекция и там ни подариха едно гелче за чистене на шишета и биберони, една превръзка за кърма  Laughing и един бибероннннн на nuk и е син  Laughing Laughing та много се развълнувах като го видях, колкото и сантиментално да звучи  Laughing а да не говоря, че приемам, че е син (цвят) като знак, че може би ще имам момче  Laughing Laughing и така.. лека вечер на всички  Hug Hug

# 580
Здравейте момичета и аз доста време не съм писала...но докато ви изчетааа Laughing
Относно зодийте аз съм Дева Crazy и мн си се харесвам Mr. Green въпреки,че понякога и аз самата не се разбирам Joy Мъжо ми е Везни.
А за бебо каквото дойде,дали дева или лъв  newsm78 и двете зодий ми допадат Simple Smile
За помпите,бебефоните и т.н. немога да се включа тъи като съм новак в областа Laughing
Аз съм на преглед чак на 08.02
Абе мамчета тази ранна ФМ не се ли нарича по друг начин самото изследване,това ранното newsm78 понеже сестра ми ще ми запазва час и се е заинтересовала и ми каза друго найменование на изследването  ooooh! оф мн съм загубена,че забравих как беше точно ooooh! ама айде и аз ще се оправдая с бременноста Crazy Laughing та ще се радвам ако някоя от вас сподели по въпроса Hug
Честито на всички видяли пишленца Laughing Laughing На мен мн ми се иска да видя друго...ама  Praynig ще видим Grinning
  bouquet  bouquet Hug Hug Peace

# 581
Lyubeto_88 здравей и безпроблемно бременеене, моят термин също е на 29 август  Hug
момичета не мога да ви кажа колко съм развълнувана, сигурно ще ми се смеете, ама цял ден се вълнувам и сияя от това, че имам първия си биберон  Laughing Laughing Laughing аз щото не смятам засега нищо да купувам и така нататък, има време  Laughing обаче нали бях на тази лекция и там ни подариха едно гелче за чистене на шишета и биберони, една превръзка за кърма  Laughing и един бибероннннн на nuk и е син  Laughing Laughing та много се развълнувах като го видях, колкото и сантиментално да звучи  Laughing а да не говоря, че приемам, че е син (цвят) като знак, че може би ще имам момче  Laughing Laughing и така.. лека вечер на всички  Hug Hug

И ние с мъжа бяхме на тази лекция и си имаме розово биберонче (макар да стискаме палци за момченце). Дори се зачудихме дали да не се запишем на училището за бъдещи родители към ДКЦ I, но... ще го мислим тепърва Simple Smile) Btw аз си купих и тази книга, която толкова я препоръчваше лекторката - "Азбука на кърменето", но.. абе липсват й няколко страници в началото и се чудя аз ли съм ебаси каръка или цялата партида е дефектна Grinning Та.. ако решиш да си я взимаш по-нататък гледай хубаво началните страници (по-точно от 8-ма до 17-та) Wink

# 582
Привет и от мен  Hug
за бебефона съм с 2 ръце за по причините, изтъкнати от Gloxi. Много полезен ни беше и когато отидохме на село, а Анито беше на около 4-5 месеца и нямаше нужда постоянно да стоя в къщата при нея. Можех спокойно да съм навън и да релаксирам  Flutter
Princess Leia  радвам се, че всичко е наред при теб и дано прегледа да потвърди липсата на отлепване  Hug
Корема ме сърби доста често и за сега се мажа с dove , който единствен ми помага, но тези дни ще си купя крем, който дерматолог ми изписа, тпй се прави и не е готов и не може да се вземе от всяка аптека, та ще видим кога ще успея да изляза в този сняг  Mr. Green
Предния път спазих едно суеверие за първата покупка  за бебето Mr. Green Купихме шапка, за да излезе с главата напред  Mr. Green Не мисля че помага, но беше много мило и скъпо преживяване за нас с мъжо. Този път мисля и каката да включим  Heart Eyes

# 583
1. Корема ме сърби доста често и за сега се мажа с dove , който единствен ми помага

2. Предния път спазих едно суеверие за първата покупка  за бебето Mr. Green Купихме шапка, за да излезе с главата напред  Mr. Green

1. И аз съм върл фен на Дав - умерени цени, супер качество.  Peace

2. О, аз не знаех за това. И преди Кики, и преди тази бременност все чорапки купувам  hahaha

# 584

пишете за лосиони някой ползвал ли е на хип олио за бремени аз мисля него да си купя newsm78

Аз го използвам и съм много доволна.Мажа гърдите и коремчето  Big Ups

Общи условия

Активация на акаунт