Отговори
# 75
юлско бебе точно твоите постове ми липсват и такива като тях искам да чета!Как са децата,радвам се че се засякохме Heart Eyes

цвети тебе пък кой те обиди newsm78

# 76
  • Варна/Сливен
Семруна аман от заядлици! Чакам с нетърпение отчета ти,ако може в word документ, под формата на добре разграфена таблица,че да не изпускат важните неща!
Цвети защо така бе мила реши точно мен да захапеш  newsm78? Че да ме наречеш че съм заядлива такава не не съм изказах МНЕНИЕ като всички други обосновах се защо не пиша.Пратиха ме в друг подфорум най-любезно благодарих  Mr. Green Написах какво ще яде и какво ще въведа пак не се хареса заяждала съм се била  Rolling Eyes
А що се отнася до отчетния документ колко яде,спи  моето дете пиши ми на лични мейла си и веднга ти го пращам(сега вече се заяждам)
Изпитана рецепта:
1 лимон
 300 г пудра захар
 150 г масло
 150 г брашно
 1 чаена лъжичка бакпулвер
 3 яйца
Начин на приготвяне:
 Разбива се маслото с половината захар. Прибавят се яйцата, настърганата лимонова кора и се разбива с миксер няколко минути. След това се добавя брашното с бакпулвера. Сместа се изсипва в намаслена тавичка.
Пече се около 30 минути на умерена фурна. Изважда се сладкиша и докато се чака да изстине, се приготвя сироп от сока на лимона, чаша и половина вода и останалата захар. Слага се да заври и щом кипне, веднага се дърпа от огъня.
То и за това има подфоруми ама.....

# 77
kaloqnis2007 , ще ми отговориш ли какво те впечатли при Юнките?

Най-обичам някой да се появи и да каже 'Не знам как е, ама не е така'  Joy

# 78
  • Варна/Сливен
На мен също ми липсват постовете на много хора,които се разбра вече защо не пишат аз не знам дали Кратунка е говорител ама Цвети явно е  Simple Smile
Само не разбирам защо кой каквото напише тя се обижда???
Julsko bebe,kaloqnis2007,jen,Юлка и още много други да не изреждам всички пишете моля Ви по-често  Hug
  bouquet  Peace

# 79
Днес се сетих, че имам една много хубава книга на Доротея Пантелеева - "Пълноценно двигателно развитие на бебето" . Това е ръководство с практически указания. Много искам да ви я споделя, но не знам как да го направя. Дали страница по страница да снимам или да направя клипче?!?!

Миме, това ще ми е много интересно! Тази книга нова ли е или е някакво старо издание, има ли смисъл да я търся в книжарниците?
Вътре има показани упражнения за гимнастика ли?
Нашето двигателно развитие за сега включва лежане по гръб, мноооого рядко обръщане на където и да е и явно изразено желание да НЕ седим. Та си мисля, че може и да се обогатя.....

# 80
  • на село
На мен също ми липсват постовете на много хора,които се разбра вече защо не пишат аз не знам дали Кратунка е говорител ама Цвети явно е  Simple Smile
Само не разбирам защо кой каквото напише тя се обижда???
Julsko bebe,kaloqnis2007,jen,Юлка и още много други да не изреждам всички пишете моля Ви по-често  Hug
  bouquet  Peace

ей това пишех и аз.......  202uu  202uu
Цвети стига си се хващала за всеки пост бе мила Peace

# 81
Напълно подкрепям Jen. Това, че имаме по две деца, не означава, че знаем всичко и че не научаваме нови всеки ден, всяка минута. Честно казано момичета наистина е, поради липса на по-мека дума, скучно да се чете колко акат бебетата, колко ядат, спят и т.н. Вие наистина ли само това си говорите с други майки/приятелки? Това е една от причините и аз като останалите мацки преди мен да не влизам/пиша/чета тук.

Semruna, липсваше ми  Hug

# 82
ще ти отговоря спокойно,но не седя на компа да чакам поредният пост,че си имам и друго за вършене.Какво обичаш ти е друга работа,само че тук сме в обществен форум и всеки може да си пише дори и това което не ти допада Grinning
Юнките НЕ правят дневник на ежедневието си,разбира се че споделят какво правят децата им,но тук всеки,който се включи почва с отчет кой колко ял,спал,с...л и т.н,и това и другите момичета са го написали и не  е само мое мнение.Да не цитирам от отчетните теми,подобия на днес ходихме при наще,еди си кой ме ядоса,еди си кой яде,спа и игра до ...часа............да продължавам ли.ми то това е постоянно.ама на определени хора им е хубаво и не им прави впечатление.Ти специално пък си от спорещите още от преди да родим,давали ли се вода не се ли дава и т.н по въпроси за бебетата,които ти бяха на  база четене ,но не и опит.Не се заяждам,просто ти казвам това което искаш да чуеш,тъй че хората имат мярка някаква,и да юнките са сплотени  и приятни за комуникация,не защото са нещо повече от тук пишещите,а защото не натоварват останалите с едни и същи битовизми,които всеки си ги има в къщи!

НАДА ПРИВЕТ МИЛА,липсват ми и твоите постове за командировки,пътувания.........Как са децата,пиши 2 реда

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:32 от kaloqnis2007

# 83
kaloqnis2007, точно от Юнките има доста непишещи в отчетната им тема..сигурно от сплотеност. Имат си паралелна тема, в която си обсъждат всичко, свързано с децата, както и игрите, без някой да им казва дали са интересни или скучни  Peace

# 84
  • Варна/Сливен
Нада,Пола  Heart Eyes  Hug

# 85
kaloqnis2007, точно от Юнките има доста непишещи в отчетната им тема..сигурно от сплотеност. Имат си паралелна тема, в която си обсъждат всичко, свързано с децата, както и игрите, без някой да им казва дали са интересни или скучни  Peace

Форест не желая да споря с теб,пиши си каквото искаш,то явно и 100 човека да ти кажат едно и също ти ще кажеш на черното бяло,пиши,спори сигурно имаш много опит за споделяне и тъй като аз нямам  отивам да пиша на място където и други хора изразяват моите възгледи и разбирания!  bouquet

# 86
Еми аз се отказвам.
Ще постъпя като Mother of twins. Както казах в миналата тема,не съм ничий говорител,но за сметка на това,наистина се чувствам обидена,защото съм част от този форум и от хората тук,за които се дадоха неприятни определения.
И както преди съм казвала нееднократно - липвате ни,момичета! Юлско бебе,Калоянис,Джен и всички останали....
Не съм човек,който обича скандалите.За това ще изчакам бурята да утихне!
Семруна мерси за рецептата!

Спокоен ден!

# 87
Преди да споделя за филмите, книгите и какво готвих, ми се иска да кажа нещо по темата за бебетата...

За забелването при момченцата - момичета, забравих да ви кажа, че голямото ми момче не дава вече да го пипам въобще... Като малък не е плакал, забелваше се бързо и лесно, но откак порасна и може да говори не дава да му пипаме патката... По едно време пробваше сам, но се отказа... Казва, че после го боли като пишка и не сме го забелвали повече от 2 години...

Ако някой е решил да опита захранването, водено от бебето, ще кажа, че си открих грешката... Меките неща не могат да се отлепят от табличката и бебетата ги размазват в опита си да ги вземат... Подаването им с ръка върши чудеса...

Сега да кажа, че време за филми и книги нямам... Добре, че през повечето време не съм сама, щото не мога на моменти да отида да се изпикая... С две деца съм, като едното е достатъчно голямо за да тича, подкача и се премята до второто, без да знае да го пази... Малкото пълзи навсякъде, а когато намери нещо по-високо от него се хваща с две ръце и се изправя... После съответно пада... По него постоянно движи бодигард...

Това го пиша обикновено в други теми, но след като е важно, ще споделя... Снощи правих царевичен хляб... Нищо не стана... Не ми се месеше на ръка, че голяма хамалогия, ами го пуснах в машината... Стана тухличка, след малко кокошките ще се зарадват... Сега меся питка, после ще пусна черен хляб от грахам и ръжено пълнозърнесто брашно... След това ще направя овесени бисквити... Вчера квасих мляко и правих масло... Сега изчезвам, че питката превтаса...

# 88
Здравейте, сладурки  bouquet
Радвам се, че темата се раздвижи и се появиха много от мамите, които не пишат често по една или друга причина Hug
Няма да коментирам последните теми, защото нямам какво ново да кажа Wink

............................................

Хубав ден на всички и много усмивки!!!  bouquet Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 22:20 от Bulechka™

# 89
Здравейте мами,

първо да честитя месечинките на порасналите бебоци!

Много страници сте изписали, направо не е за вярване Simple Smile

Вчера семейният съвет заседава и взе следното решение: април 2 седмици в Лондон при сестра ми, май аз си идвам с малката, да се радват баба и дядо, края  на май мъжо си идва, и края на юни си се прибираме всички заедно, че юли е местенето и после почвам работа, а малката ясла. От 11 години не съм била повече от месец във Варна и сега ми е паднало да събера слънце и да се наслаждавам на разходки в морската и на плажа. Мисля, че и за малката ще е добре, да подиша малко йодни пари Simple Smile
Аз започнах от 1 седмица да правя спорт всеки ден. Редувам аеробиката на Лесли Сенсон, крос-тренажора и една друга аеробика за стягане. Пробвам и скраба с кафе, да видим, ще има ли ефект. Някой, ако знае нещо по въпроса, ако желае може да сподели, ако не желае да не споделя  Joy
Между другото още чакаме отговор от сдружението във връзка с брошурите, бавно става, но те са доста ангажирани. За позволение трябва да се съберат да гласуват. Аз обаче съвсем сериозно започвам да си мисля, че ще инвестирам месеци, за да преведа всичко и накрая може и никой да не ги чете. Дано трудът ми не иде на вятъра, все пак не го правя за себе си, а за хората, които не могат да достигнат до тази информация.

Танче, много сте хубави, пу-пу, чудесно семейство!

Желая ви лек и усмихнат ден!

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:57 от Shushka

Общи условия

Активация на акаунт