Новата президентша

• 99 303
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 900
  • София
А защо мълчат от Президентството? Толкова ли пък не могат да седнат трима от по-умните в ГЕРБ и да измислят нещо, с което официално да изразят позицията на въпросната институция?

Поименно, моля.  Hug

# 901
Ами според мен "първата дама" като знае как е избран съпругът и за президент ...... по-добре, че не се е появила!
Малко е късно, струва ми се, да го бойкотира и да прави демонстрации - факт е, че е избран, независимо как. Сега трябва да му помогне да докаже пред себе си и пред света, че ненапразно е избран.

# 902
..... и с тези пера, с които се беше накичила.

Кои пера?

# 903
Това със служебната първа дама е интересно....Ако г-жа Плевнелиева го допусне, мисля, че ще и повярвам, че е искрена.
Между другото, видяхте ли как Президента и Вице-то се бяха хванали за ръчичка, докато вървяха по червения килим към църквата - беше за кратко, сигурно и на тях са им направили забележка. Изглеждаха като изгубени деца, които ги е страх.....

# 904
# 905
  • София
... Добре, че не се е появил със скиорска грейка...

Ако е грейка "Агресия", може.

Това е пазарна ниша, трябва да си вземат белека. Боко може да настине.

# 906
Ега ти, гадните хора! Този човек е глава, член на членовете на правителството и като такъв трябва всичко да му е на топло! Я, бичете вие два часа на площада по голи тикви!

# 907
# 908
  • Варна
...хейтърстват ли хейтърстват!

Сичко е по информация на медиите.

Плевнелиев с пета клетва
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-17&article=396165

Както и повечето си колеги министри начело с премиера и той предпочита костюмите на модна къща "Агресия".

Според тази статия е ходил в казарма...

# 909
На мен пък цялата работа ми прилича на добре обмислен PR. Ако г-жа президенТшата се беше появила, щеше да има по-малко коментари за нея. Но тя реши да не се появява и хоп- веднага се заговори и веднага почнаха коментари и медиите веднага започнаха да говорят колко благородно е от нейна страна. Направо си е чиста PR-кампания.

# 910
Грейка, шапка и апрески, ама никой не може да надмине работническата ватенка на Румен Петков:

http://www.dnevnik.bg/photos/2012/01/22/1750310_fotogaleriia_cer … a/?pic=10#picture

Как пък така за него нищо не казахте...  Thinking

# 911
  • Варна
На мен пък цялата работа ми прилича на добре обмислен PR. Ако г-жа президенТшата се беше появила, щеше да има по-малко коментари за нея. Но тя реши да не се появява и хоп- веднага се заговори и веднага почнаха коментари и медиите веднага започнаха да говорят колко благородно е от нейна страна. Направо си е чиста PR-кампания.

Това ПР май се използва под път и над път. Госпожата не е в шоубизнеса за да има нужда точно от такъв тип реклама.  Rolling Eyes

# 912
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ето, че има някой, когото Бойко слуша и на когото се подчинява.  

# 913
Бойко все повече заприличва на бай Тошо. Тошо, от своя страна, имаше неподправеното очарование на Хрусчов Joy
Сигурна съм, че Бойко е тотална атракция за чужденците.
Президентът като осанка е негов контрапункт, но президентшата следва линията на Бойко - не й пука, има си лично мнение, но тъй като няма как да си имаме женски Бойко, явно й е забранено да се показва по телевизора.
Това ще да е. Да не вземем да се влюбим, че всенародната любов принадлежи по право само на Един!
newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521

# 914
  • София
То и аз така мислех, но все повече се съмнявам

Общи условия

Активация на акаунт