Новата президентша

• 99 308
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 885

Ей, вярно. Какво му трябва на един турист, хубава природа, хубави жени, магистрали и атракциони. Вече имам готов сценарий за нова реклама на страната, но ще си го замълча да не разочаровам и аз някого.
Ширнала се четирилентова магистрала, на заден план - Пирин планина, на преден - дългокраки магистрални каки, в страни се вижда "атракцион" тип чалготека "Син сити" ? Нещо такова си го представям. Близо ли съм?

# 886
  • При хората, които обичам
На този идиличен фон се появява ББ и безцеремонно, но гостоприемно, все пак, подхвърля пържоли на пристигащите...

# 887
На този идиличен фон се появява ББ и безцеремонно, но гостоприемно, все пак, подхвърля пържоли на пристигащите...

И два-три калорифера да се топлят ...

# 888
  • София
А след това вдига ръка, с длан стинта в юмрук, към небето и като един истински супергерой полита към хоризонта.

# 889
А представяте ли си наистина да се наложи да му "назначат" служебна първа дама на президента?! #Crazy
И дали ще има конкурс за целта newsm78?
И какви ли ще са критериите? Joy

# 890
Винаги,когато човек прави важна стъпка в живота си,без значение каква е тя,очаква подкрепа от най-близкия си .
Че г-жа президентшата е крокозъбел ,е ясно.Остава само да се уточни дали е физически или душевен такъв.....   Mr. Green

А сериозно:Подобно пълно пренебрежение и незачитане към важни моменти в живота на половинката е показателно.За мен!   
"Има нещо гнило в Дания....." ...и съм сигурна ,че ще се окажа права.

# 891
  • Пловдив
Винаги съм си мислела, че темите в "Семейни отношения" са в по-голямата си част доста абсурдни, но като чета какви са нагласите и какви кардинални и категорични заключения се правят.....ще се окаже, че са самата истина. Да очаквам ли тема: "Съпругът ми не ме придружи на церемонията, това означава ли, че си има любовница".  Twisted Evil

# 892
То е повече от ясно , че тя не го подкрепя от самото начало.

Но след като той не е успял да убеди нея в правилността на решението си да ме представлява как ще ме убеди мен?

# 893
  • Варна
Не разбрахте ли, че в нея е и хляба, и ножа? Всякакви думи и убедителни доводи са безсилни.
А без мангизи и без бизнес? Кой мъж ще има смелост да ядосва такава жена, а?  Mr. Green

# 894
Цитат
При пристигането си премиерът Бойко Борисов поздрави депутатите, министрите, но не продължи към владиците. Щом си застана на мястото по протокол, Борисов извади от джоба си плетена шапка, която сложи на главата си.

Добре, де. Той не е ли бил само 2 мин. с таз шапка.
Като я сложил, от Протокола му направили забележка и той я свалил.

В 11:57 часа премиерът Борисов слага топла шапка
В 11:59 часа шефът на протокола на Външно министерство прави заб … той сваля шапката

# 895
  • София
Цитат
При пристигането си премиерът Бойко Борисов поздрави депутатите, министрите, но не продължи към владиците. Щом си застана на мястото по протокол, Борисов извади от джоба си плетена шапка, която сложи на главата си.

Добре, де. Той не е ли бил само 2 мин. с таз шапка.
Като я сложил, от Протокола му направили забележка и той я свалил.

В 11:57 часа премиерът Борисов слага топла шапка
В 11:59 часа шефът на протокола на Външно министерство прави заб … той сваля шапката
Joy hahaha Joy Ох, това с топлата шапка съм го пропуснала. Добре, че не се е появил със скиорска грейка. Laughing Все пак, в закона не пише нищо за топлите шапки, защо не. Laughing

# 896
Ами според мен "първата дама" като знае как е избран съпругът и за президент ...... по-добре, че не се е появила! А тази, която е вице- президент....леле. Много ми е неприятна като визия - изглежда ми невротична и с тези пера, с които се беше накичила. Платаната шапка съм я пропуснала  Laughing, това сериозно ли е?  

# 897
... Добре, че не се е появил със скиорска грейка...

Ако е грейка "Агресия", може.

# 898
Ах, какви мили снимки! Разчувствах се! Гражданите приветстват новия, гражданите се сбогуват със стария..... животът си тече със своите приливи и отливи, със своите възходи и падения, със своите кратки радости и моментни скърби...
Само във форумът на бг-мама хейтърстват ли хейтърстват!

# 899
...хейтърстват ли хейтърстват!

Сичко е по информация на медиите.

Плевнелиев с пета клетва
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-17&article=396165

Както и повечето си колеги министри начело с премиера и той предпочита костюмите на модна къща "Агресия".

Общи условия

Активация на акаунт