Новата президентша

• 95 614
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 135

Ето коментарче на папарашки находки. Освен ако не е пускано вече.

Добре де, защо навсякъде слагат тази снимка с огромния й крив нос?  Wink

# 136
  • София
Причини - протоколите на други страни не биха допуснали срещи и официални визити на президента без нейното присъствие. Пример - протокола на Англия.

Извинявай, ама това е толкова тъпоумно и смешно, че честно казано, няма вече какво да обсъждам с теб  Laughing Наистина спирам да те репликирам  Laughing

Бях права.
Дойдохме си на думата за костюмчетата и външния вид!  Mr. Green

Абсолютно права  Peace

# 137

Форчън, не знам какъв протокол визираш, ако можеш да ми цитираш нещо, особено по повод така наречения от теб "пост в пространството" ще съм ти благодарна  Peace

Пост в пространството е просто израз, който изпозвах , защото:
- първата дама има негласното и абсолютно желателно присъствие в определени поряви на президента. Причини - протоколите на други страни не биха допуснали срещи и официални визити на президента без нейното присъствие. Пример - протокола на Англия. Това по отношение на употребеното от мен пост в пространството.
По конституция тя не е задължена, но има доста неписани правила в държавният протокол, които се налагат във връзка с чуждите протоколи да се спазват ...

В коментирания от нас случай никакви чужди протоколи, писани и неписани не са приложими.С какво тук Англия ще е неудовлетворена?Писано е напред, че в случаите, в които се Налага Нейно /на президентшата/ присъствие, то тя Ще присъства. Thinking

# 138
Освен протокол има и друго- чисто човешките отношения. Както казах, аз съм проста женица, далеч от дипломация и политика, не разбирам от пОртоколи. Такива като мене са и повечето българи /разбира се не пишещите тук/. На тях липсата на г-жа Плевнелиева прави лошо впечатление, не защото не е спазен протокола, а защото така не правят в добрите семейства, така не правят възпитаните хора.

Изключително възпитано е женките да се мъкнат по петите на мъжовете си ли?Охххххх.В добрите семейства не са като залепени.Много с ами несимпатични жени, които присъстват на служебното парти на мъжа си, защото му е жена, видиш ли....Много лошо впечатление прави.

# 139

В коментирания от нас случай никакви чужди протоколи, писани и неписани не са приложими.С какво тук Англия ще е неудовлетворена?Писано е напред, че в случаите, в които се Налага Нейно /на президентшата/ присъствие, то тя Ще присъства. Thinking

Ясно, ще ходи на държавни разноски в чужбина, но пред българските гласоподаватели няма да се появява.

# 140
Ами, щом го налага Протокола-ще ходи.Тя щото много зор дава да ходи.Ей го-Народа Иска да Ходи, не тя....та като иска Народа-вади и и плаща.Аре.....

# 141
Ами, щом го налага Протокола-ще ходи.Тя щото много зор дава да ходи.Ей го-Народа Иска да Ходи, не тя....та като иска Народа-вади и и плаща.Аре.....

Sick

# 142
  • София
Тя, като ги гледам колко са бедни, завалиите, явно само това и чака, да скокне в чужбина на държавни разноски, иначе я стигне до Солун, я не  ooooh!
Дайте да иде няколко пъти в чужбина президента, да видим с него ли ще е, няма ли, какво-що, пък тогава да нищим.
То Нероден Петко ...

# 143
Мда, чака горката тя да иде на държавни разноски в чужбината, защото кракът й не е стъпвал на българското летище преди това!  Mr. Green

# 144
  • София

Ясно, ще ходи на държавни разноски в чужбина, но пред българските гласоподаватели няма да се появява.
newsm10

# 145

Изключително възпитано е женките да се мъкнат по петите на мъжовете си ли?Охххххх.В добрите семейства не са като залепени.Много с ами несимпатични жени, които присъстват на служебното парти на мъжа си, защото му е жена, видиш ли....Много лошо впечатление прави.

Тя не е просто някаква си там женка, а жената на президента. Освен това не става въпрос за служебно парти, а за полагане на клетва като президент. Има лееека разлика, не мислиш ли

# 146
  • Galaxy 13197853088
пука и на нея за клетвата ...

# 147
  • София
Мда, чака горката тя да иде на държавни разноски в чужбината, защото кракът й не е стъпвал на българското летище преди това!  Mr. Green

Какво летище, Nekomusume, със семейния трабант до Солун, туйто.
Иначе доколкото схващам, половината ще плюят, ако иде , другата половина - ако не иде. Като така, приветствам решението й да прави каквото си иска жената, то е ясно, че бг-мама няма да я хареса и да е задоволена  Laughing

Ненна - изобщо не мисля, че има разлика, баш служебно парти си е.

# 148

Sick
Е кво ми повръщаш, сякаш е стегнала вече куфарите и чака Народа да и плати билетО. WhistlingТя даже може и в момента да е извън БГ, ма не-важно е какво Ние ще и Платим явно за повечето.Като ги заправите тези криви сметки сте много смешни.

Тя не е просто някаква си там женка, а жената на президента. Освен това не става въпрос за служебно парти, а за полагане на клетва като президент. Има лееека разлика, не мислиш ли
Не, не мисля-пак е служебно-на мъжа и, не нейно.Както писахме-да го видим тоз протокол Велик.Пък за Англия, за да не ги разсърдим, все ще тръгне жената предполагам, няма да прави на пук.

# 149
И като Зорка (че и предните) се мотаеше напред-назад с мъжа си, какво?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт