Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 240
  • у дома
Разочарована съм, че има народонаселение, което мисли така-еснафско и популистко.
Лошо няма ...
Пояснявам за неразбралите - Не да го подкрепяме при полагането му на клетвата, която не знам защо на всички ви се вижда като нещо толкова маловажно. А да го подкрепяме при изпълнението на функциите му като президент.
Байбиби, ако не я прави публична личност, защо се крие толкова упорито? И как да не я товари с отговорности, направо, като чета такива изявления и се изумявам...

# 241
  • София, център
Че жена му не го бръсне за слива, е ясно.
Между двамата ли спиш, та си толкова наясно  Tired

Онождането от кога има отношение към уважението към личността на партньора?

# 242
  • София
И как да не я товари с отговорности, направо, като чета такива изявления и се изумявам...

С какви отговорности я товари бе, Мария?

# 243
  • Варна
Що пък реши, че се крие. Има си принципи жената и си ги отстоява.

Какви точно принципи отстоява? Не се заяждам, наистина ми е интересно.

# 244
  • София
Що пък реши, че се крие. Има си принципи жената и си ги отстоява.

Какви точно принципи отстоява? Не се заяждам, наистина ми е интересно.

Принципа да не вкарва своя и живота на децата си под светлината на прожекторите.
Най-трудния принцип.

# 245
  • София
Не се сещам за друг президент, чиято жена се крие като мишка.
Що пък реши, че се крие. Има си принципи жената и си ги отстоява. Евала и на мъжа ѝ, че проявява разбиране и уважава исканията ѝ.
Евентуалната поява на президентшата щеше да е лицемерничко предвид настроенията й. Но въпреки това, липсата й лично на мен ми направи недобро впечатление. Кофти фалстарт за "кариерата" й на първа дама. Разбирам й мотивите, има си позиция жената и си я отстоява, но тук идва елементът на уважение спрямо човека, който си избрал за половинка в живота. А в такъв момент бих си преглътнала убежденията, въпреки че публичната поява не значи непременно, че плюя на тях.

# 246
Разочарована съм, че има народонаселение, което мисли така-еснафско и популистко.
Лошо няма ...
Пояснявам за неразбралите - Не да го подкрепяме при полагането му на клетвата, която не знам защо на всички ви се вижда като нещо толкова маловажно.....

Президентска държава ли сме?

# 247
  • София
Принципа да не вкарва своя и живота на децата си под светлината на прожекторите.
Най-трудния принцип.
Ако това й е първа болка, надали щеше да напише точно онези думи в Туитър.  Wink

# 248
Не се сещам за друг президент, чиято жена се крие като мишка.
Що пък реши, че се крие. Има си принципи жената и си ги отстоява. Евала и на мъжа ѝ, че проявява разбиране и уважава исканията ѝ.
Евентуалната поява на президентшата щеше да е лицемерничко предвид настроенията й. Но въпреки това, липсата й лично на мен ми направи недобро впечатление. Кофти фалстарт за "кариерата" й на първа дама. Разбирам й мотивите, има си позиция жената и си я отстоява, но тук идва елементът на уважение спрямо човека, който си избрал за половинка в живота. А в такъв момент бих си преглътнала убежденията, въпреки че публичната поява не значи непременно, че плюя на тях.

Много вярно  Peace

Какво е написала в Туитър  newsm78

# 249
  • София
Най-трудния принцип.
Ако това й е първа болка, надали щеше да напише точно онези думи в Туитър.  Wink

ОК де, може да не й е най-първа болка Simple Smile Ама отдавна стана ясно, че ще стоят настрана, какво толкова сега се чудят всички направо не знам. На мен лично и през ум не ми е минало, че ще е там.

А това за туитър съм чула само по клюкарската мрежа ЕЖК, дали е така, нинам. По-скоро не мисля, че е вярно.

# 250
  • у дома
Не сме президентска държава, както не сме и премиерска държава... Да ти обяснявам ли, че когато се пишеше конституцията и СДС и БСП се притесняваха да възложат повече функции на президента или примиера /ако са от различни партии/, че за това направиха един микс от правомощия взаимствани от френския и руски модел на управление... Кой е върховен главнокомандващ на РБ? Айде стига сте омаловажавали президенската инситуция, ми земете прочетете Конституцията.
Бърди - ако не е малка отговорност да си лицето на една институция здраве му кажи...
Спирам да пиша в темата, а ако някой иска да разбере защо - да си припомни Сенека и неговото мнение за спора и истината...  ooooh!

# 251
  • София
Бърди - ако не е малка отговорност да си лицето на една институция здраве му кажи...

Убиваш ме просто, на коя институция е лице съпругата на Росен Плевнелиев?

# 252
  • София
А това за туитър съм чула само по клюкарската мрежа ЕЖК, дали е така, нинам. По-скоро не мисля, че е вярно.
Аз го видях с очите си в Туитър. Не е като да съм го прочела от друго място.  Peace

# 253
  • София
Може, Тони, може, аз туитър не следя, затова казах как съм го научила.

Интересно тогава как си очаквала да отиде и да застане срещу дремещия Бойко вчера  Laughing То си е срам.
Да не говорим колко тъпотии можеше да наговори той.

# 254
  • София
Бърди, и аз не го следя, но пък съм редовна в темата за компроматите.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт