Новата президентша

• 99 314
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 375
Хем майтап, хем тъпотия с тез стойки, чупки и пози с елементи на "загадъчност".

Каква е причината да се практикуват? Има какво да се крие? Проста липса на възпитание, демонстрация на неуважение от глупост или от високомерие...?
Ей такива нормални въпроси си задават нормалните хора сигурно, наричани от разни Сияни от Надежда "Пенки от Сусурлево".

ПП
Почна отдавна да писва досадната демонстрация на облечени в "агресия" политици за "разчупване" на правилата - на поведение, говорене и въобще. Дори когато не става дума за незачитане на законите, остава да съществува понятието "добри нрави".

Нещата са елементарни. Когато се говори за Президента на Републиката, най-напред плюеш палец и отваряш поне на гл. 4 на Конституцията.
Само така може да ти светне нормално ли е или не президентът на цяла държава да вакуумира в толкоз секретност най-силно влияещите му личности, да крие всичко около връзките и отношенията на тези хора със себе си и с други субекти (юридически, физически, едно-друго...).
Повече от ясно е защо - щото от него (т.е. вкл. от обкръжението му) зависи живота и сигурността на цял народ и държава (вж. напр. чл.91, ал.1; чл. 98; чл. 100 енд прочие).

newsm10

Хексе, и такава теория четох някъде/бил нещо ревнив и не искал да влиза  пубчното пространство- топо звучи/... но каквото и да е причината  някак поста му не предполага подобно поведние- все така си мисля пък може и да бъркам

# 376
Позачетох се из новинарските сайтове - всъщност никакъв шум не е вдигнала Ю.Пл. с неприсъствието си на клетвата - освен в бг-мама и в някой друг жълт парцал Laughing

И по новините на БТВ снощи  Mr. Green
И Нова  Mr. Green

# 377
А може ли мосю президентът да живее в гадната Бояна, а домочадието в готиния комплекс с безвкусните къщурки? Какво казват протоколите и конституците?
И кой е интериорният дизайнер на Бояна? Ако някой ден стана президентша, ще мога ли да преобзаведа резиденцията примерно? Mr. Green

# 378
Имах желание да я харесам тази жена, но не! Не знам колко е възпитана, интелигентна, префинена и т.н, както някои я описват, но да пускаш непрекъснато подмятания и явно да демонстрираш неодобрението на избора на мъжа ти за президент е проява точно на лошо възпитание. Това е неуважение към хората, които са гласували за мъжа ѝ и към целия български народ, от чиито данъци ще се охранява и т.н цялото семейство в следващите 5г. Всички разбрахме колко е заета, каква кариера гради и колко ги разбира нещата, разбрахме и колко е инатлива, но разбрахме и, че каза на всички "дреме ми на ***, за вас". Не знам дали иска да е в сянка, но това, което прави е точно обратното на сянката а именно демонстративно привличане на вниманието към нейната особа, която се цупи, като сърдита госпожица, че съпругът и станал президент, пък на нея не и харесва. Има си елементарни норми за поведение, които не ги пише по протоколите, но всеки средно интелигентен човек се сеща за тях. И да, точно проява на лошо възпитание е това едната половинка да заема най-високия пост в държавата, а другата да ръси наляво и на дясно недоволните си намеци по този въпрос.

Жалко, на мен Плевнелиев ми харесва, но госпожата не.

# 379
...... Ама нещо ми намирисва, че и втория му брак ще пропадне. Вероятно се блазни от институцията, но не му се плаща твърде високата й цена.

Хм, ако това, че е избран за Президент на една държава би съсипало брака му, не мога да си представя, до какво би довел един евентуален негов фалит.  Mr. Green

Искрено му симпатизирам (пристрастна съм, защото ми напомня силно за много любим мой прятел) и ми е мъчно като гледам как една......(автоцензура)  го отсвирва най- безцеремонно.

Но защо си мислите, че жена му го отсвирва, след като във всички интервюта които съм засичала  по тв съвсем ясно обясни, че ТОЙ не желае да променя статуса на семейството си и ще се опита да запази  нормалния начин на живот на 3-те си деца и съпругата си ...

# 380
  • София
ОК де, аз писах, че съм прегледала новинарските сайтове, телевизия избягвам да гледам и не съм се информирала дълго и напоително в сутрешните блокове  Laughing
Но да, приемам, че не съм права, имало е отзвук  Peace

# 381
  • София
pandora, хайде без обощения!
И аз съм от българския народ и не се чувствам засегната от решението на някой да присъства или не на дадено събитие.
И в тази връзка има ли обидени от отсъствието на Марин? Laughing

# 382
Ако някой ден стана президентша, ще мога ли да преобзаведа резиденцията примерно? Mr. Green

Ще може! Peace
Ама сем. Първанови, например, не го направили навремето от скромност.... така поне казваха....

# 383
  • Варна
...... Ама нещо ми намирисва, че и втория му брак ще пропадне. Вероятно се блазни от институцията, но не му се плаща твърде високата й цена.

Хм, ако това, че е избран за Президент на една държава би съсипало брака му, не мога да си представя, до какво би довел един евентуален негов фалит.  Mr. Green

Искрено му симпатизирам (пристрастна съм, защото ми напомня силно за много любим мой прятел) и ми е мъчно като гледам как една......(автоцензура)  го отсвирва най- безцеремонно.

Но защо си мислите, че жена му го отсвирва, след като във всички интервюта които съм засичала  по тв съвсем ясно обясни, че ТОЙ не желае да променя статуса на семейството си и ще се опита да запази  нормалния начин на живот на 3-те си деца и съпругата си ...

Ами какво друго да каже? Жена ми не желае да се ангажира по никакъв начин с начинанието, в което съм се впуснал? Естествено че ще каже, че е негова идея, иначе съвсем ще го вземат за безгласна буква.

# 384
Ако някой ден стана президентша, ще мога ли да преобзаведа резиденцията примерно? Mr. Green

Ще може! Peace
Ама сем. Първанови, например, не го направили навремето от скромност.... така поне казваха....

Че тя тази резиденция значи от 8 години не е бутвана бе  newsm78, то май и аз не бих искала да живея там тогава  Joy

# 385
  • Варна

Ще може! Peace

Тц, тц, тц.. сигурно съвсем са я запуснали тая резиденция, 15 години без смяна на обзавеждане. Crazy

# 386
pandora, хайде без обощения!
И аз съм от българския народ и не се чувствам засегната от решението на някой да присъства или не на дадено събитие.
И в тази връзка има ли обидени от отсъствието на Марин? Laughing

Тц, нямах предвид, че всички са засегнати, а, че демонстрацията е насочена към всички, а не определен кръг от хора.
А за Марин....какво за него, той си изпя песента, дет се вика. И Гоце и той....

# 387
  • София, център

А какво да каже? " - Жена ми ми се смее, че станах президент" ли?! Говори там нещо, замазва. Защото иначе, ако му куца нещо в семейството, и отговори ребром на въпросите, може да го загрози и друга опасност. Демек, към развод да му тръгнат нещата.
Цитат

# 388
  • София
Е, Пандора, аз не се чувствам като жертва на демонстрация. Ще питам довечера мъжа ми дали се е засегнал, ама се досещам отсега какъв ще му е отговора  Laughing

# 389

Ами какво друго да каже? Жена ми не желае да се ангажира по никакъв начин с начинанието, в което съм се впуснал? Естествено че ще каже, че е негова идея, иначе съвсем ще го вземат за безгласна буква.
[/quote]

Явно е, че не си гледала нито едно интервю с него, а приказваш просто ей така...какво толкова странно има в това, едно семейство да желае да запази нормален начин на живот след като са си живели спокойно и подредено  newsm78.. а и никъде и никой не е казал, че жена му няма да бъде с него където и когато трябва Peace

Общи условия

Активация на акаунт