Новата президентша

• 99 358
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 500
Пак най-големите хейтърки се оплакват от някаква въображаема чужда злоба.

# 1 501
Пак най-големите хейтърки се оплакват от някаква въображаема чужда злоба.

И точно тези, които не спряха да подмятат злобни коментари за ума на съфорумките, които са на друго мнение  ooooh!

И при Милен Цветков говорят за госпожата  Laughing

# 1 502
  • София
При Милен Цветков бистрят темата в момента.  Peace

# 1 503
Преди малко видях в новините как новият ни президент- да е жив и здрав, много беше симпатичен- не знаеше кои имена се спрягат за нов шеф на разузнаването. ББ подсказа, очевидно подразнен. Роската мигаше на парцали, но подчертавам, беше симпатичен.
Мисля Юлката и Бойко да се взимат, и да приключим с цялата мелодрама. Отсега стана видно, че тя и Батю ни ще управляват държавата. Laughing

# 1 504
И ето, че се сблъскаха двата свята. ..

Аз съм много съгласна с това мнение, въпреки, че на мен ми е достатъчно 'първата дама' да присъства само там, където протоколът я задължава и не виждам чаааак такъв проблем от случилото се в неделя конкретно.  Общо взето смятам, че излишно се цикли обидчиво, а в това време съм сигурна, че се случват важни неща, които и 2 страници тема не могат да съберат.
Мислих за драмата и реших, че може би е добре да настъпи и конституционна промяна, така че 'тази жена' да се циментира в ясни функции, и да си го знае. Очевидно, ако масата желае да има такава фигура ( др. е в-са колко тази тема масата е представена) в обществото,  тя някак трябва да получи форма.

# 1 505
Не може да говори за злоба и завист човек, който пределя събеседниците си като "женици". Дано не ни среща съдбата в живота, че ще стане като в темата на Палада. Laughing [/quote]

Не може да се употреби достойното име "жени" за женици, които по цял ден чепкат с всички възможни най-обидни епитети човек, когото не познават, който не им е сторил ни най-малко зло, а и който по всяка вероятност доста ги превъзхожда в много отношения.
Иначе няма с какво друго, освен със злоба и завист да се обясни подобно изстъпление и такава свръх несъразмерна с "провинението" фиксация.
Това е или болна история, или много дребна душичка. Друг мотив не може да има. Хора, които толкова държат на възпитанието, не участват в публични претрепвания с камъни на човек, който няма как да се защити, а и най-вече няма защо.

# 1 506
То защото от твоя пост лъха една лИбов, лИбов .....  Stop

# 1 507
Ружа, не видях някой да я е "трепал с камъни". Близка приятелка ли ти е, че така навътре приемаш критиките, или смяташ, че всички трябва да не споделят огорчението си, просто защото на теб не ти харесва?
Разбери най-сетне, искахме да гледаме сеир, Юлката се фръцна, и понеже нарочно ни отне конституционното право да й поръфаме дупарата, ние 100 страници се ръфаме помежду си. Къде е проблема, не разбирам? Нали се получава venting-а?
Народа изтрещя, гладен и беден е, има нужда от сеир. Който не иска да участва в сеир, не се кандидатира за президент, и не се вре в Бойковите шамари.
Проблемът въобще не е в Юлката, а в Роската, но това е друга тема.

# 1 508

Не би трябвало да лъха любов. Трябва да лъха на дълбоко отвращение.

# 1 509
 Grinning Тече преброяване на непровинциалистките ли?

# 1 510

Не би трябвало да лъха любов. Трябва да лъха на дълбоко отвращение.

Лъха си чиста злоба. Не се отличаваш по нищо от "жениците", които така от високо гледаш  Stop

# 1 511
Пу, първа селянка Flutter

# 1 512
  • София
Не може да говори за злоба и завист човек, който пределя събеседниците си като "женици". Дано не ни среща съдбата в живота, че ще стане като в темата на Палада. Laughing

[/quote]
Цитат
Не може да се употреби достойното име "жени" за женици, които по цял ден чепкат с всички възможни най-обидни епитети човек, когото не познават, който не им е сторил ни най-малко зло, а и който по всяка вероятност доста ги превъзхожда в много отношения.
Иначе няма с какво друго, освен със злоба и завист да се обясни подобно изстъпление и такава свръх несъразмерна с "провинението" фиксация.
[/quote]

Поне в последните 50 страници виждам само епитети към други потребители, не и към президентшата. Лично аз не помня да съм я наричала някак.
А фиксация има спрямо тема- никой не те кара да пишеш в нея, заедно с някакви женици. Ако се запиташ защо, евентуално, някои от нас пишат по цял ден може и да поомекнеш.

10 c's Серизоно ли не разбираш, че не става въпрос нито за етикет, нито за маниери по някаква друга причина, освен, защото управляващите са минали чертата буквално във всичко. Ако и за елементарното възпитание не си дават зор, а се кефят колко са дръзки и модерни аз се плаша за тази страна. Някак, предпочитам управляващите да са стабилни и подготвени, а децата ми дръзки и модерни.

# 1 513

Смарти, трябва ли сега да се гмуркам в целия бълвоч от 100 страници, за да извадя целия списък от гадости, които се изписаха напълно несправедливо за тази жена?
Реагирам, защото никога в живота си не съм чела толкова много анонимни гадости накуп за един човек. Притова симпатичен. Притова написани от хора с претенции.

# 1 514
Ружа, чела съм много епитети подхвърлени по адрес на известни хора. Последният подобен случай беше в темата за Андрей Баташов, лека му пръст. Не се учудвай, малко по-напред Бояна даде линкове защо хората плюят по онези, богоизбраните. И наистина, няма смисъл да се хабят толкова нерви. Реалните ни проблеми са в друго, не в нечие криворазбрано бунтарство.

Общи условия

Активация на акаунт