Новата президентша

• 95 941
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 950
  Драскача сигурно се е припознал.

# 1 951
  Е, нЕма що. Много престъпно, че си била говорила жената в заведение с приятели, че и се ходи на дискотека.

Гледам, мъжът и си ходи където трябва и си върши работата и без нея.
Тя с него ли трябва да ходи на работа,как си го написала само Joy
тук се коментираше само факта ,че тя не присъства на встъпването му в длъжност, а не дали ще ходи на работа с него ooooh!

# 1 952
Е, да, де! Аз вече си представям как на първия работен ден на съпруга си, ще ида до работа с него.  nuts
Да ме видят колежките му от самото начало и да знаят с кой ще си имат работа евентуално...  Joy

# 1 953
  • Варна
Президентът няма колежки. Stop Laughing

# 1 954

И аз мога да си измисля и да напиша къде ли не, че всяка една от вас е говорила какво ли не "на маса". Например, че Х е изяла бебе, а Y е удушила майка си. Или че спи със Саша Коен.
При положение, че Плевнелиева я ескортира охрана, едва ли снимката е актуална.
И на мен ми се иска президентшата да беше малко по-отворена и сърдечна към хората, но тези писачи в желанието си да я "извадят от черупката" биха всички рекорди по долна кирташка журналистика.

# 1 955
Тя може и да е сърдечна, без да се показва много-много пред камери и гордо да се пъчи до мъжа си.
Да си сърдечен далеч не значи да задоволяваш хорското любопитство.  Peace

# 1 956

Еми явно да. Тука на сто страници се коментира какво ли щяло да бъде при международни визити, или ако имало други съпруги...
  Явно ще си ходи човека и сам, едва ли на някого му пука, освен в тоя форум и по клюкарските сайтове.
  Жена като жена. мен лично тия псевдоблаготворителности, висене по модни ревюта и ужкимски събирания на средства при които основния харч е плюскането и масрафа само ме дразнят. Повече ще уважавам човек, дето не се забърква в такива простотии, а си гледа собствената работа и схващания.
  Според мен ще минем някак и без да ходи да се ръкува сърдечно с непознати избиратели и да потупва умилително пеленачета.

# 1 957

Коментирала съм хорското любопитство и как пресата го "задоволява".
В случая казах как на мен би ми се искало да беше, без да обвинямам или укорявам. Чисто по човешки.

# 1 958
Президентът няма колежки. Stop Laughing

Аааа, има, има. Дори в някои държави са и нашенки. Mr. Green

# 1 959

Еми явно да. Тука на сто страници се коментира какво ли щяло да бъде при международни визити, или ако имало други съпруги...
  Явно ще си ходи човека и сам, едва ли на някого му пука, освен в тоя форум и по клюкарските сайтове.  Жена като жена. мен лично тия псевдоблаготворителности, висене по модни ревюта и ужкимски събирания на средства при които основния харч е плюскането и масрафа само ме дразнят. Повече ще уважавам човек, дето не се забърква в такива простотии, а си гледа собствената работа и схващания.
  Според мен ще минем някак и без да ходи да се ръкува сърдечно с непознати избиратели и да потупва умилително пеленачета.
Темата толкова беше дъвкана,само ще напомня ,че си има протокол и той е за ПРЕЗИДЕНТ,другите могат да ходят на работа и без съпругите си ,например на  шефа на КАТ когато му връчват заповетта за назначание,е свободен да я получи и с и без съпругата си,за ПРЕЗИДЕНТ има протокол ...,но вече това бе обяснено,от коментарите на накой от вас ,разбирам ,че не са в час с темата 

# 1 960

Коментирала съм хорското любопитство и как пресата го "задоволява".
В случая казах как на мен би ми се искало да беше, без да обвинямам или укорявам. Чисто по човешки.

Има хора, които плуват в общественото внимание като риби във вода, флиртуват с медиите, изграждат успешно имидж на мили, сърдечни и загрижени за проблемите на напълно непознати, носят се от едно публично събитие на друго и ... обикновено са политици, но не само.
  По някаква причина тая жена явно това не я кефи - може да и е противно, а може и характера и да е противоположен на такива работи. След като не е безусловно задължително да го прави - а то не е -, мисля, че не е толкова проблем нацията да я остави да си пасе както си знае, от това вреда няма, а ползата която би принесла с друго поведение е повече от съмнителна.

# 1 961

Така, така. Няма спор.
Протоколът не формулира задължително присъствие на президентшата, освен на официални дипломатически визити.   
Жената има пълното право да живее както прецени и да запази свободата си.
Жената има пълното право да пази себе си и семейството си от нездравото любопитство и нахалната преса.
Не би било по-уместно да се мазни на "раята" и да се прави я на Евита Перон, я на Емилия Масларова с нейните смешни коафюри и розови костюмчета. Така е.
Но все пак, понеже ми е много симпатична, ми се щеше бАрем едно здрасти да беше казала  Grinning
Пък макар и от санитарно разстояние, не да се ръкува с мен или да ми потупва бебето, пази боже.

# 1 962
Темата толкова беше дъвкана,само ще напомня ,че си има протокол и той е за ПРЕЗИДЕНТ,другите могат да ходят на работа и без съпругите си ,например на  шефа на КАТ когато му връчват заповетта за назначание,е свободен да я получи и с и без съпругата си,за ПРЕЗИДЕНТ има протокол ...,но вече това бе обяснено,от коментарите на накой от вас ,разбирам ,че не са в час с темата 

Е да де, ама това са си тукашни интерпретации и фантасмагории, на практика тя задължения няма и нищо не я ангажира да ходи където и да е и да се показва на когото и да било.

Но все пак, понеже ми е много симпатична, ми се щеше бАрем едно здрасти да беше казала  Grinning
Пък макар и от санитарно разстояние, не да се ръкува с мен или да ми потупва бебето, пази боже.

Може пък ако ни срещне, да ни каже "здрасти"... то и ние сме симпатични...

# 1 963
# 1 964

Под тази снимка във фейсбук има коментар,че това е брат и Wink

Общи условия

Активация на акаунт