Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро, от английското са ми писали, че са ми изпратили пратката по Royal Mail. Това по пощата ли трябва да значи?

Да, точно това означава.

# 46
Да ви кажа, току що получих тези:

http://www.javari.de/H%C3%B6gl-fashion-2-102615-01000-Stiefel-Sc … ;asins=B004ZQG58G

Няма такъв ботуш просто. Заслужава си всяка една стотинка. Отвътре изцяло (и стелката) е подплатен от естествена агнешка (козината) кожа. Невероятно мека и качествена кожа и страхотна изработка. Съжалявам, че прасеца ми е по дебел и няма как да ми стане същия модел, но високите. Отговарят си на номерата.

# 47
Едно техническо предложение:
може на първа страница да се добавят на български преведени материалите на обувките - кожа, изкуствена кожа, други материали и от трите сайта.
Виждам, че доста хора питат, което мен лично не ме дразни, но по-систематизирано ще е удобство  за всички.

# 48
Може ли някой да ми измери стелката на детски Кикърси С6 или С7  Praynig  Praynig  Praynig

# 49
Dzuls, Благодаря!
Ще се реванширам с размери на двата номера обувки - защото в крайна сметка поръчах и 5 и 6, пък да видим после какво ще ги правя. Ама като са ми слаби ангелите...

# 50
може на първа страница да се добавят на български преведени материалите на обувките - кожа, изкуствена кожа, други материали и от трите сайта.
Виждам, че доста хора питат, което мен лично не ме дразни, но по-систематизирано ще е удобство  за всички.

Супер предложение!
Незнам как, нова тема може би, но ще е хубаво да се пишат и разминавания в номерацията на марки за които се знае със сигурност. newsm78

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 15:01 от kkk_taralejka

# 51
Виждам, че доста хора питат, което мен лично не ме дразни, но по-систематизирано ще е удобство  за всички.

Супер предложение!
Незнам как, нова тема може би, но ще е хубаво да се пишат и разминавания в номерацията на марки за който се знае със сигурност. newsm78
И аз съм за  Peace

# 52
И аз тук !!! smile3508
Идва ми да се гръмна,че не съм го знаела този сайт за немски обувки с безплатна доставка, а поръчвам от Амазон!!! Ааааа  Mr. Green

# 53
  • sofia
туп, още един shopaholic в редиците ви.. Crazy

# 54

Незнам как, нова тема може би, но ще е хубаво да се пишат и разминавания в номерацията на марки за който се знае със сигурност. newsm78

Аз от опит зная следното:
Дамски обувки:

На Scholl, Marco Tozzi, Peu de Serves / или там както се пише /, Dockers - са с 1 номер по-малки!!
Докато на Marc Shoes не само че отговарят,а зимните и идват с към 1/2 по-големи.

П.П. Говоря за европейската номерация. Например 42 тяхно.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 15:57 от Анонимен

# 55
  • Düsseldorf
Изявявам готовност да превеждам от немски, ако някой се навие да систематизира.  Peace

Виждам, че доста хора питат, което мен лично не ме дразни, но по-систематизирано ще е удобство  за всички.

Супер предложение!
И аз съм за  Peace

# 56
Здравейте,имам едно питане във връзка с  UK номерацията.Искам да поръчам едно мъжки кецове на Diesel,но не знам 10 или 11 да поръчам за 45 номер.Благодаря предварително

# 57
  • близо до морето
Благодаря за новата темичка!   bouquet
И аз чакам код за английското поне за 20%   Mr. Green , тези 10% не ме устройват!  Rolling Eyes

# 58
да се запиша с отзив за ботуши на гант. наистина много хубави като изработка и кожа, отговарят си на номера, не са за тесен крак. за съжаление, на мен са ми неприемливо широки при глезена и ще ги изпратя обратно. нещо не мога да си нацеля перфектния ботуш. добре, че поне връщането ми е безплатно

за c.doux някакви отзиви?

# 59
Здравейте,имам едно питане във връзка с  UK номерацията.Искам да поръчам едно мъжки кецове на Diesel,но не знам 10 или 11 да поръчам за 45 номер.Благодаря предварително
Милото носи 43 номер, но кецовете му на Diesel са всички 44, а обувките и ботуши - 43

Общи условия

Активация на акаунт