Javari.co.uk и Javari.de - 12

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
  • София
За кода, въпреки че пише веднъж на акаунт, днес пуснах две поръчки с по 1 чифт в тях от един акаунт и на двете ми се отрази и дръпнаха парите, дано не ми откажат някоя, че и от двата чифта беше останал само по-един от моя номер.
От Флай Лондон вече няма от тези, които са ми големи. Поръчах друг модел 37 номер.
незаейки, че кода е еднократен, пуснах 3 отделни поръчки с него  newsm78

# 676
Да питам - портмонето, което си поръчах пише, че не се доставя извън Великобритания.
Обаче аз си го поръчах до български адрес, прие ми поръчката без проблем и вече ми пише Dispatching soon. Дали ще има проблем и може ли да ми го откажат, след като вече системата ми е позволила да поръчам с БГ адрес?
Щом ти е позволила системата да го поръчаш на БГ адрес, значи ще си го получиш  Peace Имаше и други подобни случаи, всички май си получиха поръчаното.

# 677
Супер. Благодаря!
То не, че ако ми го откажат няма да го пратя при посредника, ма не ми се чакаше този път!

# 678
Моля за помощ -какъв адрес да дам в Англия за доставка? Яснно,че ще е на посредника, но габко нямат в сайта си. Само тях гледах
Имат, имат, но трябва да се влезе от друго място, някакви промени направиха, ето им адреса:
Name:
ID xxxxxxx Aaaaa Bbbbb Ccccc ИД номер и имената ти

Address:
Access Self Storage
19 Moorfield Road , Slyfield Ind. Est.
UNIT 1345
Post Code:
GU1 1RU

Town:
Guildford

County:
Surrey

Благодаря много!

# 679
Моля за помощ -какъв адрес да дам в Англия за доставка? Яснно,че ще е на посредника, но габко нямат в сайта си. Само тях гледах
Имат, имат, но трябва да се влезе от друго място, някакви промени направиха, ето им адреса:
Name:
ID xxxxxxx Aaaaa Bbbbb Ccccc ИД номер и имената ти

Address:
Access Self Storage
19 Moorfield Road , Slyfield Ind. Est.
UNIT 1345
Post Code:
GU1 1RU

Town:
Guildford

County:
Surrey

Само да припомня, че доставката до БГ е безплатна. Само на детските вече слагат 20% ДДС при пратка до БГ и тях може да се пратят на адрес на превозвач (зависи кой вариант ще е по-изгоден)  Peace

Аз предимно детски ще поръчам, но засега се насочих към немския сайт, въпреки, че не разбирам езика ))) и там няма код за намаление - току що поръчах!

# 680
  • Варна
Здарвейте, знаете ли дали обувките на Рокпорт си отговарят на номера:
http://www.javari.co.uk/Rockport-Sandstone-Platform-Leather-K570 … UI2O%2CB004GGUH84
Също да попитам дали съответстват номерата на Натурализ
http://www.javari.co.uk/Naturalizer-Womens-Stoney-Delight-45297/ … UI2O%2CB004GGUH84
Благодаря !  bouquet

# 681
Момичета ,някой има ли тези Каприз http://www.javari.de/Caprice-9-9-22404-27-Damen-Halbschuhe-Schwa … Q3MQ%2CB00553RRP8
нещо чета в Амазон ,че са уголемени ,но немският хич ми го няма а преводача нещо се бъзика с мен  Crazy!
И още нещо -в немският Амазон има ли код и кой е,ако има ?!

Не са уголемени, отговарят си на номерацията /в немското/, но според мен са за широк крак, горчив опит с чехли, и от там идва мнението, че са уголемени.

# 682
едно голямо благодаря на момичетата за информацията   bouquet утре ще пускам поръчката , само че имам още едно въпосче - обувките на Rocket dog отговарят ли си на номера ( по назад в темата ми се стува че някой беше написал че са умалени с 1 номер )

# 683
едно голямо благодаря на момичетата за информацията   bouquet утре ще пускам поръчката , само че имам още едно въпосче - обувките на Rocket dog отговарят ли си на номера ( по назад в темата ми се стува че някой беше написал че са умалени с 1 номер )
[/quote

Да,Rocket dog са умалени с 1 номер.

# 684
  • София
Ботушите на Timberland отговарят ли си на номерата или да ходя да пробвам първо в някой магазин тук и после да поръчвам ?

# 685
  • Бургас
Аз отново да питам, извинявам се за нахалството.
Мъжките Replay i Camel, отговарят ли си на номера?
Благодаря Ви!

# 686
  • София
Ботушите на Timberland отговарят ли си на номерата или да ходя да пробвам първо в някой магазин тук и после да поръчвам ?
Аз нося 41 - поръчвам 41 или УК 7.5. Мъжът ми е 43.5 - за него вземам 9.5 Peace Това е една от любимите ми марки за дрехи и обувки. Да отбележа, че съм с по-широко стъпало. За да си спокойна, все пак пробвай ако имаш възможност.

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 10:09 от Aganka

# 687
  • София
Аз нося 41 - поръчвам 41 или УК 7.5. Мъжа ми е 43.5 - за него вземам 9.5 Peace Това е една от любимите ми марки за дрехи и обувки. Да отбележа, че съм с по-широко стъпало. За да си спокойна, все пак пробвай ако имаш възможност.

Много благодаря   bouquet

# 688
Аз отново да питам, извинявам се за нахалството.
Мъжките Replay i Camel, отговарят ли си на номера?
Благодаря Ви!

Replay отговарят, за Camel масовото мнение е, че са уголемени с половин номер.

Здарвейте, знаете ли дали обувките на Рокпорт си отговарят на номера:
http://www.javari.co.uk/Rockport-Sandstone-Platform-Leather-K570 … UI2O%2CB004GGUH84
Също да попитам дали съответстват номерата на Натурализ
http://www.javari.co.uk/Naturalizer-Womens-Stoney-Delight-45297/ … UI2O%2CB004GGUH84
Благодаря !  bouquet

Rockport си отговарят, стават и за широки крака (само междинните номера с по-тесен крак може би могат да си вземат по-малък номер). За Naturalizer съм чела мнения и че си отговарят, и че са умалени, може би са за по-тесен крак, но само предшположение, нямам личен опит с марката.

# 689

Общи условия

Активация на акаунт