Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Аз също ви писах, че не съм доволна от Алфапарф, за сила не мога да кажа нищо, понеже моя скалп е чувствителен и всяка боя ми щипе ужасно, /само с една българска от 2лв нямах проблем/ по скоро според мен е супер нетрайна боя.  Mr. Green. Не съм забелязала да ми е изгорила косата, защото аз само корените правих, но то си е относителен момент. Ето например всички казват, че Колестона е супер щадяща, но моите краища бая се изтощиха и изгоряха, хем фризьорката ме прави, но тогава стоях доста под каска и т.н. ..... т.е зависи от начина и стила на боядисване.
Елфичка, не се обиждай, но според мен която и  боя да хванеш чудеса не бива да очакваш, щом си решила да се изсветляваш много, а корените ти са доста поникнали  Wink

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 16:43 от Dendy

# 601
Ооо,не...изобщо не се обиждам  Hug
Ясно ми е,че на такива корени не мога да очаквам чудеса,но по-добре да си бях праснала блондора.То като щадящост е същото  Tired Поне щеше да ми е мирна главата  Mr. Green Иначе е с много хубав отенък и върху блондор щеше да стане супер готино розовеещо,но си представям на какво щеше да ми заприлича косата  #Crazy

Въобще не е щадяща.Така силно миришеше на амоняк,че чак мъжът ми се потресе  Laughing И за първи път да ми щипе нещо  Crossing Arms
Не ми е изгоряла,защото мазах само корените,наред си е,но няма да повторя.Че и 8 кинта се оръсих за нищо  Laughing Матирах с балсама на престиж,тцъ.Пак е гадно.

Ще видим какво ще правя.Другата седмица ще залепя нещо друго отгоре сивичко и еФтинко,дано да се пооправи  Rolling Eyes

Цветът сам по себе си не е лош.Като на Златка  Laughing Но това в комбинация със студени почти бели дължини си е кофти тръпка  Laughing

# 602
Къде в София се продава боята FADIAM http://www.stellabg.com/page/1/category/1/product/72.html знаете ли?
И каква и е цената за боя + окислител? В магазинчето на Алабин до Съдебната палата дали я има?
Вчера ми се случи гаф - докато си изстисквах боята и навивах тубичката без да искам навих накриво и с острия край на тубата пробих самата туба. Продължих да навивам, за да не влиза въздух, но то все пак си е пробито и ме е страх да не се окисли. При следващото ми боядисване по какво мога да позная, че боята се е окислила, ако това се случи?

# 603
  • София
caramel77, няма я на Алабин.
Ето няколко поста назад:
Фарком си купих от тук на място в магазина
http://www.stellabg.com/page/4.html
Гледах, гледах каталога и този номер избрах. Боята 60мл. се продава с окислител 75мл. на цена 4.7лв. Има и Фадиам 100мл.боя и 100мл. окислител за същата цена . Имаше много шампоани и балсами на  прилични цени,но аз не бях подготвена .

# 604
Наминавам да похваля този тониращ шампоан:

За пръв път го пробвах днес макар, че го имам от миналата седмица.
Колкото и да не е, след почти 2 седмици и половина, студеният нюанс се е поразвалил. Не е какъвто беше.   Heart Eyes
Та, измих се днес с шампоана, като и оставих за не повече от минутка да престои(пише  - за по-интензивно тониране да се остави от минутка до пет). В момента косата ми е като току-що боядисана, като изключим корена, който пък е леко туширан. Изобщо, много ми допадна шампоана. Освен това не оставя усещане за пресушаване, а кашмирено мека коса и страхотен аромат.   Heart Eyes

# 605
Feeling твоя цвят по принцип е станал много  як  Heart Eyes , та каквото и да му мацнеш за мат ще стои добре   Laughing

На въпроса за окисляването на боята... ммм има ли го тоя "филм", т.е знам че съществува такъв момент за това смесването на боята и оксиданта става в пластмасов съд, но нали все пак тук става въпрос за крема не за активното вещество оксидант?! Понеже моята Матрих пристигна със спукана тубичка  и малко изтекла Sad, лепнах и едно тиксо, ама дали ще окаже влияние на ефекта този проблем?

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 18:49 от Dendy

# 606
Feeling твоя цвят по принцип е станал много  як  Heart Eyes , та каквото и да му мацнеш за мат ще стои добре   Laughing

На въпроса за окисляването на боята... ммм има ли го тоя "филм", т.е знам че съществува такъв момент за това смесването на боята и оксиданта става в пластмасов съд, но нали все пак тук става въпрос за крема не за активното вещество оксидант?! Понеже моята Матрих пристигна със спукана тубичка  и малко изтекла Sad, лепнах и едно тиксо, ама дали ще окаже влияние на ефекта този проблем?

Hug

Не мисля, че ще е проблем. Получавала съм спукана боя и по същия начин я лепнах с тиксо.   Laughing
Не е оказало влияние върху крайния ефект.   Peace

# 607
Към Елфичка- с кой оксидант се прави 9 или 12%.Аз последно се мазах с Чифели 12% и станах в корените оранж хич не съм доволна.И сега се чудя с боя на Фарком какъв оксидант да взема.

# 608
Към Елфичка- с кой оксидант се прави 9 или 12%.Аз последно се мазах с Чифели 12% и станах в корените оранж хич не съм доволна.И сега се чудя с боя на Фарком какъв оксидант да взема.

С 12%  Peace .Че то с 9 нищо не става при мен  Laughing

От Селектива и Индолата бях май по-доволна  Crossing Arms

Ще издиря Фадиам тези дни и ще взема нещо пепеливо-перлено.Трябва да се получи все нещо по-прилично  Thinking Или другият вариан,който обмислям е да си сложа едни светло-кестеняви кичури и без това се канех.Така поне няма да се вижда тази грозотия отгоре  Laughing

# 609
  • София
имай предвид, че перлените на фарком и фадиам розовеят. Peace

# 610
имай предвид, че перлените на фарком и фадиам розовеят. Peace

Офф ,аз точно такова искам,но като цялостно изпълнение.Сега в моята ситуация май ще е по-добре чисто пепелено за корените  Rolling Eyes  Hug

# 611
Включвам се по сред нощите, ама друго време за боядисва не намерих  Laughing Отчетът ми от Матрикс е: Ъмейзинг боя, май се оказа моята, за да съм сигурна в това ще изчакам 2 седмици, но все пак- за пръв път  толкова руси корени / като изключим блондорените преди години/ лъскава и мека коса. Още след изплакването на боята усетих косата си хлъзгава, а не твърда и суха  Mr. Green нямам думи - много е добра!!!

# 612
Включвам се по сред нощите, ама друго време за боядисва не намерих  Laughing Отчетът ми от Матрикс е: Ъмейзинг боя, май се оказа моята, за да съм сигурна в това ще изчакам 2 седмици, но все пак- за пръв път  толкова руси корени / като изключим блондорените преди години/ лъскава и мека коса. Още след изплакването на боята усетих косата си хлъзгава, а не твърда и суха  Mr. Green нямам думи - много е добра!!!

newsm10

Сигурна бях, че ще ти хареса. Наистина изрусява страхотно.
От сега давам заявка, че и след 2 седмици няма да си промениш мнението за нея. Честито да ти е!      bouquet

# 613
Има ли Матрикс в малкото магазинче или в търговската мрежа? Извинявам се, ако е обсъждано.

# 614
Здравейте, русокоски Simple Smile

Не съм се включвала скоро, защото в цвета ми няма промяна. Вече не помня колко бои смених, като последния път освежих корените с Лореал Кастинг 1021, а преди това май се боядисах с Фарком и сега искам пак да си поръчам Фарком и освен корените искам да освежа и дължините. Последният път се правих в съотношение 1:2 както пише в каталога на боята, но мисля този път да е 1:1,5. Чудя се обаче за дължините какъв % оксикрем да си поръчам и моля за малко помощ. Към момента съм се ориентирала към 6%, но се чудя дали не е много слабо.  newsm78
И отделно имам и въпрос относно съотношението боя:оксикрем.. Какво се случва при промяната на това съотношение? Примерно ако е указано 1:2, а пък аз си забъркам 1:1 ще се получи ли същия цвят?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт