САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 797
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Ев, благодаря за новата тема   bouquet

# 31
Всем привет в новой теме!  Peace
Девочки, это нормально вообще, что заказ от 13/01/2012 до сих пор не отправлен, а на мой запрос ответили следующее:

Bonjour Olga,
I can assure you that your order is being prepared.
Delivery will be made ??at home in 5semaines.
Thank you for your patience.
Cordialement.
Muriel,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Какие еще 5 недель??? У меня в том заказе зимние вещи, и они мне уже не нужны будут через 5 недель!!! Что можно сделать с этим? Отменить заказ, ругаться, требовать доставки?

Olga, I think there is nothing to worry about. "In 5 weeks" means that up to this term you will receive your order (or in other words, they have a miximum term for delivery, which Muriel quoted to you in the e-mail). Of course, we must have in mind that they are not very good in English!

Еве  Hug   bouquet

# 32
PP0LK ...L'offre n'est pas encore activée. Merci de modifier votre saisie.

Записвам се с един неактивиран  още код  Laughing

Не мога да изпускам аз така темата....... Mr. Green

Благодаря ти Еве....тема - красота, само да ти завиждат френчитата  Laughing

# 33
  • Sofia
Здравейте, ще ВИ опиша какъв проблем имам с последната ми поръчка в Ла Редут и се надявам да ме посъветвате какво да предприема.
Вчера 19.01. направих поръчка, която се състоеше от бебешки пижами. Въведох код за премахване на доставка до френски адрес и се появи подарък. Днес в "Проследяване на поръчки" видях, че въпросната поръчка е разделена на 2.
1 - пижамите, на които пише, че са свършили Epuse
2 - въпросният подарък, който аз дори не държа да получавам.
Във фактурата, която е прикрепена е отбелязан подаръка и стойност 0.00 euro. Същия пакет пише, че ще бъде доставен между 20.01. и 27.01.
И сега се оказва, че са ми дръпнали парите за да ми изпратят подарък..... който по принцип е безплатен ...

Молбата ми е ако някой е имал друг такъв случай да ме посъветвате какво да предприема. Да пиша ли до Ла Редут и да попитам дали ще получа някой ден въпросните пижами .... или ..  newsm78

# 34
  • София
Здравейте, ще ВИ опиша какъв проблем имам с последната ми поръчка в Ла Редут и се надявам да ме посъветвате какво да предприема.
Вчера 19.01. направих поръчка, която се състоеше от бебешки пижами. Въведох код за премахване на доставка до френски адрес и се появи подарък. Днес в "Проследяване на поръчки" видях, че въпросната поръчка е разделена на 2.
1 - пижамите, на които пише, че са свършили Epuse
2 - въпросният подарък, който аз дори не държа да получавам.
Във фактурата, която е прикрепена е отбелязан подаръка и стойност 0.00 euro. Същия пакет пише, че ще бъде доставен между 20.01. и 27.01.
И сега се оказва, че са ми дръпнали парите за да ми изпратят подарък..... който по принцип е безплатен ...

Молбата ми е ако някой е имал друг такъв случай да ме посъветвате какво да предприема. Да пиша ли до Ла Редут и да попитам дали ще получа някой ден въпросните пижами .... или ..  newsm78

Още някой в темите се оплака, че от вчера има отказани бебешки пижами. Може да са същите...
Парите за тях няма да ти ги изтеглят, ще останат блокирани, докато бенката ти не ги освободи - от 10 до 45 дни.
Ще получиш подаръка само, за който няма да плащаш нищо, само доставката на превозвача.  Peace

# 35
  • Sofia
Много Ви благодаря Ева!   bouquet
Аз държах на пижамките и така се зарадвах вчера, когато ги поръчах.... Ще дебна други ....
Здраве да е Simple Smile

# 36
аз се бях оплакала за пижамите в другата тема, че са ми на 3.та стъпка, а не бях наясно какво означава това
аз ги пуснах с код 31194, но имам други неща от намалението
твоя казус ми стана интересен, благодаря на Ев за отговора, може на всеки да се случи, полезно е да знае да не се тревожи   bouquet

# 37
мерси за труда на всички Simple Smile

# 38
  • Димитровград
Момичета срам не срам Embarassed ще питам при вас кода 31267 работи ли .При мен не работи.

# 39
Аз също да попитам код 31194 дава ли БД, пробвах но при мен не става.
Извинявам се  ако вече е отговорено, но прегледах доста страници и никъде не видях. Embarassed

# 40
  • Там....където всичко е възможно ....
Извинявам се  ако вече е отговорено, но прегледах доста страници и никъде не видях. Embarassed
Точно това пробвах сега.Дава БД ,но само с артикул от новата колекция  Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING

# 41
  • плевен
Момичета срам не срам Embarassed ще питам при вас кода 31267 работи ли .При мен не работи.
       и при мене не работи  newsm78

# 42
  • София
Точно това пробвах сега.Дава БД ,но само с артикул от новата колекция  Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING

Не е само с НК.Дава ми БД с неща от разпродажбата над 10 Е на 2ра стъпка. Peace

Ref :9856021 ,9820434 - 2бр. и 9333312

# 43
  • Варна
Запис да ви следя Rolling Eyes

# 44
  • Там....където всичко е възможно ....
Точно това пробвах сега.Дава БД ,но само с артикул от новата колекция Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING

Не е само с НК.Дава ми БД с неща от разпродажбата над 10 Е на 2ра стъпка. Peace

Ref :9856021 ,9820434 - 2бр. и 9333312
Благодаря,помогна ми да разбера ,че дава БД не над 10 евро от разпродажбата ,а при 3 артикула от нея Simple Smile Например 3 бр.  болера http://www.laredoute.fr/vente-bolero-manches-longues.aspx?produc … 1&secintref=0   Hug

Общи условия

Активация на акаунт