САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 916
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Мимичета, дай някакъв код за БД! Никой не се хваща!

Адресът смени ли с френски ?

прощавайте, но какъв адрес във Франция слагате? Нали не трябва да е на СД примерно.  Истина е че няколко дни пробвам кодове за БД и каво ли не правяи сега сложих фр. адрес и стана.
Чудя се дали не е възможно да си харесам 1 адрес от интернет напримерно и да го сложа него. Вие какво ще кажете?

# 256
  • София

прощавайте, но какъв адрес във Франция слагате? Нали не трябва да е на СД примерно.  Истина е че няколко дни пробвам кодове за БД и каво ли не правяи сега сложих фр. адрес и стана.
Чудя се дали не е възможно да си харесам 1 адрес от интернет напримерно и да го сложа него. Вие какво ще кажете?

Адресът на фактуриране задължително е БГ ,а за доставка - ФРЕНСКИ. Peace

# 257
Извинете ако въпроса ми е глупав,но не разбрах какъв е този код 20/29 Embarassed.Търсих инфо по-назад,но не намерих.Аз го разбирам 20 Е от 29 Е,но в кошницата мисля ми отразява само подарък или БД мисля така беше.

# 258
  • София
Извинете ако въпроса ми е глупав,но не разбрах какъв е този код 20/29 Embarassed.Търсих инфо по-назад,но не намерих.

31216 - 20 /29 за НК,БД и подарък ROSE CREME . Peace

31224 -  20/29 ,БД

Кодът намалява 20 Е от 29 Е нова колекция,без Shopping prix  , PRIX VERT  и PRIX ROUGEPeace

http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … oix%3Da40articles

# 259
  bouquet
Извинете ако въпроса ми е глупав,но не разбрах какъв е този код 20/29 Embarassed.Търсих инфо по-назад,но не намерих.

31216 - 20 /29 за НК,БД и подарък ROSE CREME . Peace

31224 -  20/29 ,БД

bouquet

Кодът намалява 20 Е от 29 Е нова колекция,без Shopping prix  , PRIX VERT  и PRIX ROUGEPeace

http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … oix%3Da40articles

# 260

прощавайте, но какъв адрес във Франция слагате? Нали не трябва да е на СД примерно.  Истина е че няколко дни пробвам кодове за БД и каво ли не правяи сега сложих фр. адрес и стана.

Ако сложиш произволен адрес във Франция, "от интернета примерно", кой ще ти чака поръчката там???  Laughing

Френския адрес се слага, не само за да се ползват кодове и не е фиктивен.

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 11:19 от БебОле

# 261
Привет! Пробвам разни варианти да намаля тази завивка, но нещо не ми се получава.  Whistling
http://www.laredoute.fr/vente-couette-300-g-m2-100pourcent-polye … 1&secintref=0
Някой успял ли е да намали с някакъв код завивки? Благодаря!

# 262
пробвах с кода 20/29 и БД-завивки Шопинг При не намаля.Другите намаля,но базовата цена им е висока и не излизат много изгодно. Peace

# 263
пробвах с кода 20/29 и БД-завивки Шопинг При не намаля.Другите намаля,но базовата цена им е висока и не излизат много изгодно. Peace
Благодаря!  bouquet

Последна редакция: сб, 28 яну 2012, 15:44 от denibg

# 264
Олекотена завивка, колекция пролет-лято 2012, но не е Шопинг При

47899 много добре намали ето тази олекотена завивка + БД до Франция:
http://www.laredoute.fr/vente-couette-color-100pourcent-polyeste … n&prodcolor=2
от 41.93 на 32.62 за рамер 200х200
L'offre 47899
est appliquée
30,00€ REPARTI

# 265

прощавайте, но какъв адрес във Франция слагате? Нали не трябва да е на СД примерно.  Истина е че няколко дни пробвам кодове за БД и каво ли не правяи сега сложих фр. адрес и стана.

Ако сложиш произволен адрес във Франция, "от интернета примерно", кой ще ти чака поръчката там???  Laughing

Френския адрес се слага, не само за да се ползват кодове и не е фиктивен.
ами аз говоря за адрес ана фактуриране. На него поръчки така или иначе не чакам. Адреса на доставка си ми е този на СД. И понеже е забранено да адреса на доставчика се чудех за произволен. С едни и същи неща в кошницата кодовете не ми ловят БД до български адрес за факуриране, а когато сложих френски веднага хвана кода.

# 266
  • София
RMR, БД до БГ няма. Peace

И пак ще го напиша - Адресът на фактуриране задължително е БГ. Peace

# 267
Момичета, освен прословутото кабелче, има ли нещо друго от новата колекция???? Не ми стига 1 евро и направо се чудя какво да слагам, а ми е омръзнало да взимам глупости newsm78  Praynig Praynig

# 268
Момичета,коя е чантата пепе?

# 269
  • София
Момичета,коя е чантата пепе?
това SAC ROSE CREME
снимка може да видиш в първия пост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт