Къде в Пловдив??? - 29

• 79 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Хубав детски анцунг за госпожица на 7г.да е срещал някой сега по намаленията,че нямам грам време за обиколки.

# 31
  • Пловдив Белащица
Физелинът ми трябва за украса на сватба, столове, маси, така че ще ни трябват бая метри.

# 32
  • до Пловдив
Физелинът ми трябва за украса на сватба, столове, маси, така че ще ни трябват бая метри.
може да провериш ето тукhttp://rakhiva.com/bg/catalog/%D0%A4%D0%B8%D0%B7e%D0%BB%D0%B8%D0 … D1%82%D0%B5%D0%BD

# 33
А къде се намира и как се казва ресторанта?

Намира се на бул. Дунав в комплекса на Роял Сити Център и се казва Сомбреро  Hug

# 34
Хубави анцунзи в Бенетон и в Адидас на Ленинград ,но там нещата свършват бързо и незнам какво е останало ( инфо от миналата седмица ) .

# 35
Анцузи имаше в Бенетон на главната.

# 36
  • Пловдив
Много благодаря   bouquet Не съм от Пловдив и ще съм ти благодарна ако ме ориентираш къде по-точно е пешеходния мост. Имаше ли разнообразие от цветове?
Магазинът се намира на гърба на площад "Съединение" и Археологическия музей. Има висока розова сграда- "Делови център Пловдив", точно до нея, от дясно. Има разнообразие от цветове, но не много богато- около 8-9-10 цвята да съм видяла.
...

А да знаеш като цена как са, да се ориентирам?

# 37
За италиански ресторант(пицария) да кажа,че много обича да ходя в  Picantino,когато ми се хапва пица или паста.Обстановката е хубава,но само в залата за пушачи.Собственикът е италианец,постноянно е там и се чува италианска реч,харесва ми музиката,но обслужването не особено.
http://bg-bg.facebook.com/notes/%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D … E/186646398032687

# 38
Момичета,къде мога да намеря мъжки спортно-елегантни ризи на прилични цени?

# 39
Курс Бах-терапия на 11.02.Моля,който ще присъства,да се запише във ФБ,за да се съобразят местата  Peace

# 40
Къде мога да открия цветна оризова хартия?

# 41
А да знаеш като цена как са, да се ориентирам?
Когато аз купувах имаше два вида- мек и твърд, като и в качеството се делеше, мисля, на още два вида като цени. Значи единият, който купих (сив) беше по 2.90 /метър, а другият (млечнорозов) - 4.90/ метър. И двата са твърди, меките не знам на какви цени са.

# 42
  • Майничка
Къде мога да открия цветна оризова хартия?

Има една софийска фирма Директа, тя зареждаше няколко книжарници, но в тях вече няма. Можеш да попиташ в офиса им имат ли още обекти в П-в

# 43
Момичета, има ли варианти за занималня, може и частна да е, на 5 годишни деца или трябва да са вече ученици, за да ходят на занималня? Simple Smile И ако някое детенце ходи в такава и сте доволни, ще съм благодарна за отзиви и коментари,ако е дълго за писане,може и на лични! Мерси!   bouquet

# 44

ако си забелязала в коледната украса на мола беше използван материала /парапетите бяха направени като подаръци с него/
има го в склада за цветарски материали диги
едно руло май беше 25 лв /не помня с ддс или без/
зависи в коя част от декорацията на маси и столове искаш да го използваш, защото е твърд и не пада ефирно

сравни си цените и ако ти дойде скъпо, защото по мой спомен не излизаше много евтино, можеш от някоя сватбена агенция да наемеш  органза /просто да ги вземеш от офис и да ги върнеш в офис/, а не те да ти декорират, ако държиш ти да си правиш нещата. гледай добре кройките, защото има неща, на които и аз където не съм специалист съм се хващала за главата колко нескопосано са направени.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 09:44 от Ерин Брокович

Общи условия

Активация на акаунт