Къде в Пловдив??? - 29

• 79 280
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Други интересни места за пазаруване /сносни цени-добри идеи/ - Кики Рикито в Гагарин до у-ще Н. Вапцаров.....  Там е тъпкано с рокли, може да се видят и български   Wink

# 736
Последният път като бях в МОЛ-а осъзнах - Няма такъв пуст мол като нашия, по време на намаления всичко се крие, остават само най-долните неща. Скоро ходихме до Сф и спрях на тяхния на Цариградско - е, не мога да си кривя душата - съвсем друго нещо, че и зимно яке марково за 29 лв. забих от Sale....
По магазините из гранда има какво да се види, ако не държиш да е от Мола...   Peace

За съжаление тази пустота в МОЛа беше днес и в Стара Загора. На път решихме да се отбием и да пазаруваме. Да,ама не - само една чанта! Очаквахме, че ще избягаме от опашките на касите дето са в в МОЛа на Солун / същите марки/, но не и същите модели дето гледахме там  миналата седмица! Опашки ли............. newsm78А уж Гърция е в/пред фалит !
Дано на пролет живне и при нас!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 23:46 от meri 68

# 737
Защо изчезна поста на Ерин? Нищо лошо нямаше в него?!

# 738
Къде в района на Кичука правят заварки на авто гърнета ?
Мерси Simple Smile

# 739
  • Пловдив
Мерси Simple Smile

За кичука не се сещам, но на Рогошко шосе имаше и преди моста на Бриколаж в ляво мисля че пак имаше такива ремонти. Peace

# 740
И още нещо за което забравих да питам одеве.
Има ли някъде пункт за изкупуване на стъкло ? Събрала съм хиляди бурканчета от пюрета и само ми се пречкат. Отказах се от идеята да ги изхвърлям разделно, защото като гледам тия контейнери са предназначени за всичко друго, но не и за разделно изхвърляне на боклука !

# 741
  • Пловдив
Мерси Simple Smile

За кичука не се сещам, но на Рогошко шосе имаше и преди моста на Бриколаж в ляво мисля че пак имаше такива ремонти. Peace

Мисля,че имаше някъде на Коматевския възел,с/у старческия дом.Даже май има и надписи...След светофара,посока Коматево,в ляво Peace

# 742
  • Майничка
На "Иларион Макариополски", малко след р-т Златна рибка, като тръгнеш от "Хр.Ботев", от лявата страна на улицата, има павилион за изкупуване на бутилки (в двора на къща се пада). Не зная дали изкупуват буркани и работното време е някакво много странно.

# 743
Здравейте момичета!

За първи път пиша тук във форума. Може ли да ме упътите къде има Outlet-и в Пловдив?

# 744
  • пловдив
Окончателния резултата от тазгодишния Благотворителен мартенски базар е 2250лв.

Искам да се извиня за забавянето да съобщим сумата, но поради смяната на продавачи и закъсняла комуникация чак днес успяхме да сумираме общата сума.

Изказвам и искрените си благодарности на всички които бяха съпричастни към нашата инициатива и помогнаха и този базар да стане реалност. На всички които плетоха, рязаха, низаха, продаваха, купуваха, подкрепяха  и помогнаха за този невероятен резултат. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

И от мен БЛАГОДАРЯ, че за пореден път подкрепихте каузата на ДБМ звено Пловдив!!!!   bouquet

# 745
Окончателния резултата от тазгодишния Благотворителен мартенски базар е 2250лв.

Искам да се извиня за забавянето да съобщим сумата, но поради смяната на продавачи и закъсняла комуникация чак днес успяхме да сумираме общата сума.

Изказвам и искрените си благодарности на всички които бяха съпричастни към нашата инициатива и помогнаха и този базар да стане реалност. На всички които плетоха, рязаха, низаха, продаваха, купуваха, подкрепяха  и помогнаха за този невероятен резултат. БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

И от мен БЛАГОДАРЯ, че за пореден път подкрепихте каузата на ДБМ звено Пловдив!!!!   bouquet

Браво, момичета! За всичкия труд, който положихте, полагате и ще полагате! Поклон за вас!!!

# 746
  • гр.Пловдив
И още нещо за което забравих да питам одеве.
Има ли някъде пункт за изкупуване на стъкло ? Събрала съм хиляди бурканчета от пюрета и само ми се пречкат. Отказах се от идеята да ги изхвърлям разделно, защото като гледам тия контейнери са предназначени за всичко друго, но не и за разделно изхвърляне на боклука !

пиша ти лично.

И тук да попитам, къде в Пловдив да с заведа бебето на ортопед

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 16:48 от smarfietka_

# 747
Моля да ми препоръчате алерголог за момиче на 17 г. с алергия към определени храни,от които й излизат пъпки по цялото тяло. Тествана е ,назначено е лечение, но родителие искат второ мнение със специалист в Пловдив.

# 748
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате алерголог за момиче на 17 г. с алергия към определени храни,от които й излизат пъпки по цялото тяло. Тествана е ,назначено е лечение, но родителие искат второ мнение със специалист в Пловдив.

С алерголозите в ПЛД е сложна работа... Може да питаш и в Белия списък.
Аз останах сравнително доволна от др. Евтимова. Други момичета наскоро писаха негативни неща в Черния списък за нея...
Изобщо не бях доволна от др. Димова.
Чувала съм противоречиви мнения и за др. Бакалова.

Не знам какво да посъветвам, но от досега посетените от Евтимова бях най-доволна.

# 749
Такова нещо,като добър алерголог в Пловдив на този етап едва ли има.

Общи условия

Активация на акаунт