Февруарче духа две свещички, тук празнуват вече всички (41)

• 24 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен
Танче, да ти е честита рожденичката. Да расте здрава, щастлива, усмихната и все така красива. Пухи, честит ти рожден ден и на теб. Здраве и сбъднати мечти.
Рали, Рая много прилича на теб. Дано целият й живот да бъде усмихнат. Да ви е жива и здрава, за да ви носи само радост и прекрасни емоции.
Та да дам отчет за нашия комшия...Благодаря ви за подкрепата и съветите. Вчера са ходили от пожарната и явно са го стреснали, та тази нощ не е палил печката. Две нощи Тино спи у баба си и си го искам у нас вече, та довечера си го прибирам. Дано наистина нощем не я пали тази печка, че то нощем е най-страшно като заспи човек. Та ... така  Simple Smile Ще стискате палци.

# 631
Ама сте бързиии! Благодаря ви от сърце за поздравите, мили мои!  Hug Официално откриваме февруарските рождени дни с Алето.  Wink Да ви почерпя за нашето порасващо февруарче (по-късно ще почерпя и с нашата домашна торта):

Пожелаваме си да ни е здрава, все така чаровна и жизнерадостна Аленка.

Честит рожден ден, Хриси!   nbirthday Подаряваме ти виртуално букет от здраве, радости, късмет и много обич, каквата несъмнено заслужаваш.   bouquet Прекрасен ден!

# 632
  • София
Пухи, честит рожден ден, да си много спокойна и щастлива жена и майка!   bouquet

Далче, Езел загледах аз, така се зарадвах като видях, че съм налучкала първи епизод, викам си - дойде и моя миг.  hahaha Децата иначе са адски шумни и трудно се гледат филми у нас, ама ся под строй на дивана, ТВ-то до дупка, и с две чинии супа успях да изгледам цели 3 епизода, преди от Нова да ме прецакат.  Joy Аз домакиня ли съм, или лукова глАва!  Mr. Green Mr. Green

# 633
Честит втори рожден ден на Алекса!Нека бъде мого здрава и щастлива!
Понякога   Oha! страшна красота!
Мишони на Явката единя от последните кътници е почти пробил!За зъбите ще вметна само едно,едната мацка дето раждахме заедно и сме в еди кв. ,нейния син на 11 дена имаше зъб  Laughing
Мяуче,Аник работя в ИТ фирма ,т.е в магазина им ,но работното време е кофти!Сега ме местят в офиса ще подържам сайта и ще отговарям на въпрси свързани с хардуера и ще подържам оферти към клиенти!Всъшност концепцията още не е съвсем ясна ,идеята е да се направи live chat(напоследък все повече сайтове го предлагат),като най -общо казано целта е да се подобрят онлайн продажбите на фирмат!Проблема е ,че трябва да обхвана всички продукти на фирмата,а ние предлагаме неща от химикалки до водни охлаждания за процесори,материала е доста и в следващите две седмици трябва да го изям буквално!
Ние вчера капарирахме за РД на Явката ,вече нямам търпение  Blush

# 634
  • До Балкана
ТВ-то до дупка, и с две чинии супа успях да изгледам цели 3 епизода, преди от Нова да ме прецакат.  Joy Аз домакиня ли съм, или лукова глАва!  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha
Този Езел голяма реклама му направиха, голямо чудо! Ама и от НОВА са едни, а?  Joy

# 635
Хелоу,лейдис!
Да се отчета набързо-вчера си го взех на обяд Коки-не е искал да си легне,подмазвал се е,гушкал се е и всичко,за да не спи.В момента,в който се видяхме в яслата-зарадва ми се ,гушна ме,каза ми "Ела,ела!" и си хвана лелката за ръка,и обратно по стълбите към групата hahahaДнес си даде ръчичката на лелката и си тръгна .без да се обърне дори.Ще видим на обяд дали ще иска да легне,но ме съмнява.Той досега е спал 1 път в леглото на Лора и веднъж в това на Митака,всичкото  друго обедно спане си е било в неговото креватче,та нормално да реагира така.Направи ми впечатление,че всички,които са посещавали вчера неговата група са го запомнили-как на обяд си е дърпал сам хлебчето и е давал зор да му дадат манджата,как сам си махнал лигавника,колко се гушкал,какво бил правел...
Да не забравя да си кажа и едно голямо БРАВО на Рали за прекрасната принцеса!Ралче,има твоето излъчване,дано винаги е позитивна и да й се случват само хубави неща!
Честит рожден ден на Пухи и Алето!

# 636
  • София
Честит рожден ден на Алекса. Да бъде здраво, щастливо и усмихнато детенце!
Puhich  честит рожден ден и на теб. Желая ти много здраве и сбъдване на всичките желания!

Браво на Коки, дано всички деца се адаптират толкова бързо и лесно.
Танче, вие купихте ли колата, че и аз много се чудя.
Значи при всички е различно изкарването на зъбите, ние от доста време не сме имали зъбоникнене, та се надявам от това да не яде. Въпреки, че досега винаги с температура е била докато е ничал зъб, а сега няма нищо друго освен неяденето  javascript:void(0);

# 637
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСА,МНОГО РАДОСТ,ВЕСЕЛИ ИГРИ И УСМИВКИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПУХИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ[/color]
 nbirthday newsm59 Tada  Gift

# 638
 newsm59 nbirthday ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕТО, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!  nbirthday newsm59
Пухи, честит рожден ден, много здраве, любов и сбъднати мечти ти пожелавам!   bouquet

Боже, така се зарадвах от добрите новини и после така се ядосах от обгазяването, че се обърках кой, какво, къде, кога и как а трябва да ставам, че и аз съм планирала "оборка" за днес...
Едва се прибрахме домА, макар че от Петък  са спрени климатици в къщи е 23 градуса  Shocked не ,че се оплаквам ама  ooooh! възможно ли е това  Crazy
Стискам палци на всички, които хранят някакви надежди, нещата да се подредят точно както желаят  Hug
Теди, много ми хареса роклето и аз бих искала едно за Дината за РД  Thinking Нямаме ни една подходяща за сезона рокля, а то милото си иска и направо не знам вече как ще удържам фронта до напролет  Tired
Другото забравих, сори..
До скоро!
Аааа, аз много уважавам Нова заради европейските сапуни... Сега гледам криминалните случаи на Мис Марпъл, е точно тогава спят децата и наистина успявам да "изключа" за малко  Laughing иначе да съм се Фърлила отдавна у някоя пасарелска пряспа, та да ми свършват мъчните мъки вече  Crazy

# 639
  • Burgas
Честит рожден ден и тук на Алето  nbirthday  Gift  party023

Честит рожден ден и на Пухич,здраве,щастие и късмет!

И у наше големо село заваля сняг, след малко обличам децата и ги водя навън да поиграят, че се побъркахме вече.

Боби браво на Коки, дано днеска да заспи там  Peace

Нашите зъби са вече почти 20 последните 4 кътника преди 2 месеца започнаха да излизат,но много бавно растат още не са напълно излезли.

# 640
Честит рожден ден на прелестната малка Алекса!Да е здрава,много щастлива и много да ви радва,Танче!Весел празник!
Благодаря ви за хубавите пожелания HugМного ви обичам!
Почерпете се за мое здраве

# 641
Честит рожден ден, Пух и на малката Алекса! Много здраве, радост и усмивки! И Алекса да помага повече на мама!  bouquet

# 642
  • София
Честит втори рожден ден на Алето! Да е здрава, усмихната и да слуша мама и тате! Много целувки от нас!

Пухче, честит рожден ден! Много здраве и успехи ти пожелавам!

# 643
  • Burgas
Бяхме навън изкарах ме около 40мин,продължава да вали,чакам Ивето да заспи, че пак да ходя до лабораторията,хич не ми се излиза ама няма начин.

# 644
Мяу, Любезна, моя приятелка ще пуска поръчка от АСДА до края на седмицата. Искате ли роклИ за куклите и ако искате, какви размери...предполагам най-късно на общия рожден ден ще са тук и ще ви ги дам...
Сори за спама  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт