Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 415
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря.  bouquet

# 301
  • Ню Йорк
Някой разбра ли за следващия епизод? Практиката ще гостува на Анатомията или обратно или е общ?

# 302
Всъщност Елън си пее ОК, но Патрик е леко куц....само не знам сандра(кристина) какво ще прави там...тя не пееше в музикалния епизод и като цяло има леко неприятен за слушане и сух глас(мое мнение).......но много се радвам, че джесика капшоу ще е там-определено ми е любимката  Peace

P.S. Общ 80-минутен

# 303
Не само Катрин Хийгъл иска да се върне,но и актрисата,която играеше Ребека

# 304
  • софия
Някой разбра ли за следващия епизод? Практиката ще гостува на Анатомията или обратно или е общ?
Дерек трябва да оперира тумора на майката на Мейсън от Практиката, тъй че Амелия за това е в отишла при брат си в Анатомията. Мен много ме кефи като смесват сериалите.

# 305
  • Ню Йорк
80 минути ще е зор за превеждане Wink

# 306
Дерек трябва да оперира тумора на майката на Мейсън от Практиката, тъй че Амелия за това е в отишла при брат си в Анатомията. Мен много ме кефи като смесват сериалите.

и мен Peace

# 307
  • Ню Йорк

О не, тази не я искам. Да си седи в скучния екс лист.  Crossing Arms

# 308
На мен ми е отвратителна. Sick

# 309
Горкия Алекс. Двете му луди бивши колко години бяха в затишие накрая изведнъж и двете да цъфнат като майска роза.  Laughing

# 310
Тоя сериал ще стане по-дълъг и от "Дързост и красота" Simple Smile

# 311
Изи бих се радвала да се върне, но Ребека не я харесвам грам.

Днес гледах последните два епизода - за "паралелната вселена" мога да кажа, че ми харесаха единствено дамските горнища на престилките Mr. Green, елегантни си бяха. Карев беше невероятно неестествен с тия хипстърски очила и поведение на олигофрен.
Валентинският епизод беше ок. С нетърпение чакам следващия епизод, любопитни са ми Кристина и Оуен и Лекси и Марк.

# 312

О не, тази не я искам. Да си седи в скучния екс лист.  Crossing Arms

И аз не я искам тази,много скучна ми беше...Пък и с Алекс не ми харесваха хич като двойка,изобщо не си подхождаха.  Crossing Arms

# 313
# 314
Тоя сериал ще стане по-дълъг и от "Дързост и красота" Simple Smile

Боже, недей.....епизодите на дързост и красота до днес са 6267 +-4, 5...и не преувеличавам..,.колкото и да си обичам анатомията не и пожелавам да гледаме как мередит има алтсхаймер и не е умряла 3000 епизода(сравнението е със Стефани от дързост и красота, която 3000 епизода(отново без преувеличение) е болна от рак и още не е умряла....как става тая работа  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт