Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 323
  • 722
  •   2
Отговори
# 210
Ето го и канадското промо на епизода. Да, този петък е. Peace

http://www.tvfanatic.com/videos/greys-anatomy-promo-all-you-need … is-love-canadian/

# 211
  • София
Тъкмо изгледах седми сезон и започвам да тегля осми.
Малко съм назад от останалите в темата, но ще наваксам Wink

Geia, благодаря, тъкмо се справих Grinning Сега ще ги изтегля Hug

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 12:59 от pontes

# 212
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, извинявайте за глупавия въпрос, ама защо не го намирам осми сезон в Замунда!! Излизат ми първите седем Sad Как да изтегля епизодите от осми??
Благодаря!

Излизат

# 213
Здравейте,да питам има ли субтитри за  сезон8 серия ,1 и 2 и за останалите до 6та?

# 214
Здравейте,да питам има ли субтитри за  сезон8 серия ,1 и 2 и за останалите до 6та?

Да. Значи влизаш в http://DMCA-removal-from-Google/search.php и пишеш "Grey's anatomy". Ще ти излезнат субтитри.

# 215

Да. Значи влизаш в http://DMCA-removal-from-Google/search.php и пишеш "Grey's anatomy". Ще ти излезнат субтитри.
Мерси!

# 216
Ето го и инфото и снимките за по-по-следващия 16 епизод. Laughing Излиза на 23 февруари в Америка.

http://www.tvfanatic.com/2012/02/greys-anatomy-photo-preview-if- … -you-were-lonely/

# 217
Ох,нещо ме дразни тази Адел.. Confused

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 10:20 от ♥ sunny_flower ♥

# 218
  • Разпиляна във въображението
На мен серията не ми хареса. Според мен връзките не бяха добре напаснати - Оуен и Кали? И три деца? Алекс и Мер? Нелепи ми бяха. Очаквах повече.

# 219
Най-накрая гледах и аз серията-ами какво да кажа...и на мен ми бяха нелепи връзките. И въобще не съм на мнение,че посланието е било,че пак са щели да се съберат както са си. Това,че Дерек не обича Адисън въобще можеше да е по друг начин-защо той не я обича? Защо Кали точно с Оуен? А защо, ако Мер има прекрасно семейство и това се отразява на характера и (от силен в сегашните епизоди, на лигав в тази серия), при Кристина това няма ефект-тя си е същата? НАли уж и тя трябва да е имала друг живот, защо тя продължава да е с такъв характер? Или са искали да докарат ефект: вълка козината си мени,ама нрава не? Да-Мер няма начин да е щастлива с Елис дори да е била любяща майка. Но какъв е проблема при останалите-защо те не са променени по някакъв начин, нали всички имат друг живот? А защо пък Кали, омъжена са мъж да изпитва влечение към жена?
За мен лично тези Защо-Защо са защото Шонда така си е решила и нейните сценаристи, а не,че искат ефекта: каквото и да правят, не могат да променят съдбата. Защото Шонда можеше да каже-Дерек да обича Адисън и да имат сладко бебе. При това той нямаше да се срещне с Мер в бара накрая; Кристина да е например подобие на Бейли и да не е великата кардио хирург; а защо въобще Бейли беше такъв смачкан плужек? Защо,защо..... Rolling Eyes

# 220
# 221
Добре де какво не ви стана ясно в алтернативната серия.

Промяната беше Елис Грей, ако тя не се е разболяла, какво е щяло да се случи с всички...
Нещата си бяха напаснати съвсем логично.

Оуен и Кали? И три деца?
Защо не?
Основния проблем във връзката на Кристина и Оуен винаги е бил въпросът за децата,
Кали и Аризона имаха същия проблем в края на 6-ти сезон и почти се бяха разделили заради това, но когато се случи стрелбата се разбраха.
В алтернативната реалност, явно желанието за деца и голямо семейство е сближило Кали с Оуен, но както ни го показаха доста категорично това не е единственото на което да се крепи една връзка!!!

За мен идеята на серията беше да ни даде друг поглед върху случващото се в основната времева линия и върху събитията там.
Преди три седмици тук се коментираше въпроса с аборта на Кристина и Оуен.
Ето дадоха ни възможно развитие от друга гледна точка и тази гледна точка не беше в полза на Оуен.
Същото се отнася и за Мередит и Дерек и Адисън и Марк.

От друга страна.
Отвориха си вратичка за развитие между Ейприл и Алекс.
Малко недовършено беше с Лекси и Ейвъри, чудя се дали няма пак да ги съберат.

# 222
Връзката Дерек- Адисън- Марк я показа в ситуация ако Адисън беше задържала бебето от Марк, но го беше казала, че е негово. Може би затова са решили с Дерек да останат като семейство. Нали в истинския сериал Адисън беше направила аборт с бебето на Марк  Peace

# 223
Връзката Дерек- Адисън- Марк я показа в ситуация ако Адисън беше задържала бебето от Марк, но го беше казала, че е негово. Може би затова са решили с Дерек да останат като семейство. Нали в истинския сериал Адисън беше направила аборт с бебето на Марк  Peace

Леле,вярно,аз пък чак сега си спомних Peace

# 224

Общи условия

Активация на акаунт