Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 341
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • Ню Йорк
Ще има, но довечера ще пиша кога ще са готови. А иначе не бързаме, за да могат да се забавляват децата.

# 571
Ще има, но довечера ще пиша кога ще са готови. А иначе не бързаме, за да могат да се забавляват децата.

Хубава новина! Аз така и не съм го гледала, така че ще чакам вашите субтитри Wink

# 572
  • софия

Хубава новина! Аз така и не съм го гледала, така че ще чакам вашите субтитри Wink
Вдигна ми се настроението!

# 573
Не че нещо,но колкото повече се бавите,толкова повече хора вече не издържа и я гледат със скапаните субтитри... (не ви давам зор,а просто съвет)

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, малко се преувеличава тук, не са чак тиолкова скапани субтитрите на последната серия Rolling Eyes.

Самия епизод ще коментираме ли Mr. Green?

# 575
  • somewhere near the sea
Момичета, извинете, че нахълтвам така, моля да ми отговори някой кой сезон дават в момента по Diva tv? Доста дълго нямах време да гледам и искам да наваксам. Просто искам да знам откъде съм спряла...

# 576
  • До морето
В момента там дават трети сезон, то си пише Анатомията на Грей III .И аз ги гледам понякога- става ми хубаво като ги гледам какви са младички. Особенно пре Мередит разликата е фрапираща  Shocked Там е голяма свежарка!

# 577
  • somewhere near the sea
Много, много благодаря  bouquetНе съм обърнала внимание, че пише ІІІ. Отдъхнах си.

# 578
В момента там дават трети сезон, то си пише Анатомията на Грей III .И аз ги гледам понякога- става ми хубаво като ги гледам какви са младички. Особенно пре Мередит разликата е фрапираща  Shocked Там е голяма свежарка!

И на мен ми направи впечатление колко е "остаряла "

# 579
  • До морето

И на мен ми направи впечатление колко е "остаряла "

На мен ми се струва, че не е естествено остаряване това нейното, по- скоро някой д-р Енчев, нещо се е изгаврил с нея. Зоната около устата й е прекалено опната.

Сега последно ще има ли в петък епизод или не?

# 580
Не, на 5 април е следващия епизод.

# 581
Толкова е истински този серял,че винаги,те кара ,да се замислиш за нещата от живота!

# 582
# 583
# 584
  • софия
  bouquet за субтитрите

Общи условия

Активация на акаунт