Звездни компромати - тема 126

• 45 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Много харесах Вихра, мисля, че от тук на татък ще има успех повереното и предаване!
Сарачинова не е добър водещ! Лъха на лицемерие!

# 691

Мадона

Звезден компромат или нов стил

# 692
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз пък харесвам повече Ирина Сарачинова...Вихра ми се струва леко глупава...и с това "Иване ще броя до десет" ...яно се е отнасяла с него като с дете ...Струва ми се подло това с подмяната на водещата, не бих гледала предаването само заради тази подлост ... пфу

# 693
Аз пък харесвам повече Ирина Сарачинова...Вихра ми се струва леко глупава...и с това "Иване ще броя до десет" ...яно се е отнасяла с него като с дете ...Струва ми се подло това с подмяната на водещата, не бих гледала предаването само заради тази подлост ... пфу
е, нея я подминиха, сега пък тя подменя..

# 694
# 695
# 696
Абе това Бекъмовото бебе,защо все в толкова тъмни дрехи го докарват  Thinking
То е ясно,че го облича със стил и в тон с нея,но за такова малко бебенце ми изглежда ужасно траурно  newsm78

# 697
..."Няма нищо по-хубаво от лошото време"...сякаш го е чакал за да си тръгне...тъжно е когато си тръгват хора с които си тръгва цяла епоха...R.I.P Коста Цонев.

# 698
Гледах им почивната станция в събота,много зле........Ирина не става за водеща ,въобще не я обича камерата.С това носово и монотонно говорене е последният водещ който ще ме накара да си пия кафето сутрин с това предаване

Не заменям Лора Крумова в почивните сутрини Simple Smile

Днес я слушах по БГ радио...милата сподели,че не й е гот да кани чалгари Simple Smile

# 699
 Последно гледах Коста Цонев не във филм, а  в "Търси се" и поплаках малко със съпругата му. Царство му небесно!!!

# 700
  • София
Не е компромат, но е приятно за окото: nice and curvy.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 20:03 от Bettie Page

# 701
Не е компромат, но е приятно за окото: nice and curvy.

На мен нищо не ми излиза

# 702
Абе това Бекъмовото бебе,защо все в толкова тъмни дрехи го докарват  Thinking
То е ясно,че го облича със стил и в тон с нея,но за такова малко бебенце ми изглежда ужасно траурно  newsm78
Може би си останала с впечатление, че все е в тъмни дрехи, тъй като тази снимка няколко пъти я гледахме вече.
милата как е зяпнала на батко си близалката 
  с тати Бекъм

# 703
Миии....и тук е с черен плътен чорапогащник  Thinking и
отново .

Но наистина е възможно да са въртени едни и същи снимки  Peace

# 704

То пък хич не е подло и лицемерно, да водиш рубрика наречена "Най-добрата майка", и да се правиш на състрадателна  към гостите си -самотни майки, поради сходни на Вихра причини.smile3501

Общи условия

Активация на акаунт