Звездни компромати - тема 126

• 45 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Мен пък страшно ме кефи,как Викито обли4а Харпър!Потръпвам като видя розовко и лилавко!Ина4е тя принцеската вълна сама ще си дойде-абсолютно неизбежно е!  

Майли Сайръс като бебе http://bilder.rtl.de/p2/2012-01/4134016/12570046.jpg
http://bilder.rtl.de/p2/2012-01/4134016/12481478.jpg

# 706
На мен Вихра никога не ми е била симпатична , но ми харесваше поведението и и факта , че не превърна раздялата и с Иван във фарс както при други двойки.Днешното и интервю обаче ми дойде в повече и не защото не е било добре премерено или нещо подобно,точно обратното.Подразни ме , че въпреки всичко разказа цялата история на раздялата им .За мен един такъв разказ  е твърде личен и не бих го направила , но явно тя толкова е свикнала хората да знаят и кътните и зъби , че не и пречи да разкрие и толкова дълбоки лични преживявания.

# 707
  • София
Не е компромат, но е приятно за окото: nice and curvy.

На мен нищо не ми излиза
Редактирах линка, вече е ОК   Blush

# 708
Розовото в нито една  детска колекция на "висшите дизайнери" не присъства май...  по наблюдения от "фешън ченъл"-а

А относно Вихра, нормално е публична личност е, а и предаването, което ще води предполага да предразполага гостите да си "излеят душата" , а и защо не да чуем нейната позиция, на Иванчо и Иринка вече я знаем

# 709
Мадона изглежда ужасно. Не знам какво се опитва да постигне, но не й се получава.

Двете лица на Кейт Мос в рамките на 24 часа:

1 2 3 4  

По-рано същия ден е  значително по-свежа сигурно защото е трезва  Simple Smile

За Коста Цонев  Flowers Rose

# 710
# 711
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Починал е Коста Цонев.... така съобщи Милен Цветков току що!
Flowers Rose Flowers Rose

# 712
Розовото в нито една  детска колекция на "висшите дизайнери" не присъства май...  по наблюдения от "фешън ченъл"-а

Burberry
Ralph Lauren
Dior
Chloe

# 713
  • София
Това предаване май е гледано от същия брой хора, които са гледали сватбата на Кейт и Уилям Simple Smile Ще е доста обсъждано предаване Simple Smile
Има ли го вече качено някъде?Предаването с Вихра имам предвид..

# 714

Burberry
Ralph Lauren
Dior
Chloe
На мен не ми се отварят линковете Thinking

# 715
# 716
Розовото в нито една  детска колекция на "висшите дизайнери" не присъства май...  по наблюдения от "фешън ченъл"-а

Burberry
Ralph Lauren
Dior
Chloe
добре де Embarassed , имах предвид, че не преобладава... или поне не в напрапчиво-изкрящата розова гама

# 717
Някъде казах ли да го облича в розово  Thinking Има още куп детски приятни цветове и най-вече различни нюанси на съответния цвят,в който може да бъде И елегантно.

Аз пък потръпвам от черен бабешки плътен чорапогащник върху невръстно бебе  Crazy Подозирам,че иска да стесни оптически леко пухкавите й краченца каквато е маниячка на тема "слабост"  Thinking

П.П.В коментара ми няма нищо злобно,това ми е любимото звездно бебе.Много е красива Харпър  Heart Eyes

# 718
# 719
Розовото ми идва в повече, когато е съчетано пак с розово и то в друг нюанс.
И аз преди не одобрявах черно за малки деца или бебета, но за втория рожден ден на дъщеря ми избрах черна рокля и единственото цветно бяха розовият шал и обувките. Обра овациите.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 21:10 от Клото

Общи условия

Активация на акаунт