Звездни компромати - тема 126

• 45 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София

За Хайди исках да коментирам всъщност - преди няколко дни четох интервю с нея в скорошно издание на Гламър колко много се обичали с мъжа си, всяка година подновявали клетвите си и колко били влюбени все още. Хубаво семейство са, дано да продължат да бъдат заедно. А тя, мъжемелачката, преди е излизала и с вокала на любимата ми група Ред Хот Чили Пепър - Антъни Кийис   Flutter
Crossing Arms хич не харесвам Хайди, а Антъни ... Crazy Flutter

# 181
Хайди си е екстра, виж Сийл за мен е най-страшния мъж на света - в смисъл наистина ме плаши  Crazy

# 182
"Бабчетата" не се предават

Иде реч за жените на "златна" възраст в Холувуд ,които сякаш черпят от фонтана на младостта ...

# 183
Много ми се иска да не е вярно за Хайди и Сийл,но ве4е на няколко места го про4етох!Дано наистина се окаже кьорфишек,4е много са ми симпати4ни като семейство!
А Божинов направо автогол си е вкарал  JoyЕгати смешника!

# 184
  • София
"Бабчетата" не се предават

Иде реч за жените на "златна" възраст в Холувуд ,които сякаш черпят от фонтана на младостта ...

Линда Грей ми е любимка, страхотна е  Heart Eyes.

# 185
Хайди ми е неприятна от времето на връзката и с Фабио Бриаторе
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/09/16/article-1213910-0066A5 … 8-583_468x404.jpg

# 186
Bettie Page   И на мен ми е  Heart Eyes  Blush

Ето го с новата си ексцентрична-22-годишна приятелка (girltoy  Mr. Green ) На мач на Лейкърс, след инцидента с крака му 1
Тя също участва в някаква група, не ми харесва 2
И една от лятото, не изневерява на стила си да е с по - високи от него гаджета  Laughing 3
Ако го махне и тоя мустак, ще е бонбон

# 187
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/09/16/article-1213910-0066A5 … 8-583_468x404.jpg

Ужас Sick От тогава ми стана противна.

# 188

А на мен от онова ТВ шоу дето води.Нещо модно беше-гледала съм само откъси,ама много гадно се държеше с момичетата.Едни щеки недохранени съм виждала,а тя ги докарваше до рев като ги наричаше "дебели".Даже някакъв скандал се беше заформил-не мога да си спомня какво точно  Embarassed

Джаред Лето

# 189
Поискахте обяснение от Николета, ето ви го преди 40мин  Whistling Наталито има пръст в тая работа,доносничка  :

"В кариерата на всеки футболист има трудни моменти, възход и падение, моменти, в които късметът ти изневерява. Точно в тези моменти аз съм до теб, Валери и те подкрепям и обичам!"

не се интересувам от футбол но ми се струва че почне ли падението в който и да било спорт, няма възход след това Thinking

# 190
  • До сърцето...
Сега се загледах в Марийния клип , татуировката й, и римските цифри в началото, които са датата му на раждане (на Хриси  Grinning), та 88-ми набор е .

Боже, ама то наистина било вярно. Просто съм... #Crazy

Мария си направила нова татуировка с рождената дата на новия си любим

Дано да не е вярно това с развода на Сийл и Хайди.  Praynig

# 191

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink
А има ли някъде клип да видя какво точно е направил

# 192
  • До сърцето...
А има ли някъде клип да видя какво точно е направил

Има, на 3 стр. на тази тема.

В последните страници на предишната тема бях дала линк за Божинов и причината за отстраняването му.
Ето и нагледно.
http://vbox7.com/play:b12004cf6a
Мача е много важен, за купа, резултат 1:1 , 90та минута  Grinning Толкова си може момчето.

# 193

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink

Въпреки, че намирам Стоичков за крайно невъзпитан и прилично семпъл, не смятам, че ако си беше позволил подобно поведение в Барселона, например, нямаше да го накажат.
У нас може и да се размине.

# 194
Baby Spice Днес навършва 36 години. Все още е супер големия бонбон  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт