Звездни компромати - тема 126

• 45 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Кой се разсъблече?

# 661
Хареса ми Вихра,приятелката и хубаво го описа,а майка и успя да ме разплаче.Пожелавам и успех

# 662

Вихра предполагам, надявам се не Тони Димитрова Laughing
А някой да ме светне и мен защо?

# 663
  • Pierrefonds, CA

можеше да има поне някакво бюстие под роклята...но..

# 664
  • София
Ами тя през цялото време беше със сватбената си рокля, накрая я съблече с думите, че е време да скъса с миналото, нещо в този дух.  Peace

# 665
Като цяло не беше лошо представянето на Вихра, само останах разочарована от появяването й в сватбена рокля (кому беше нужно?!), както и събличането й накрая. Знам, че се търси символика, но ми дойде в повечко.
Да не говорим, че Тони се държа все едно е на пейката пред блока  Whistling

Ава е голяма сладурана  Heart Eyes

# 666
Беше облечена на интервюто със сватбената си рокля и накрая каза, че съблича роклята си, която символизира миналото и и остава миналото си наистина зад гърба си. Продължава напред. Отдолу беше с ЧЕРЕН клин Simple Smile

колко сте бързопишещи...  Grinning

# 667
  • I want it all and I want it now.
Вихра си съблече роклята. Остана по клин и прикри гърдите си с ръце. Един вид поставя ново начало в живота си. Тя ще е новата водеща на предаването.
Аля Иванова Писали сме едновременно.  LaughingОбаче ти си по бърза.  bouquet

# 668
  • Viena
А Тонито никога не трябва да повтаря грешката си от днес да е водеща #Crazy

# 669
Беше облечена на интервюто със сватбената си рокля и накрая каза, че съблича роклята си, която символизира миналото и и остава миналото си наистина зад гърба си. Продължава напред. Отдолу беше с ЧЕРЕН клин Simple Smile

колко сте бързопишещи...  Grinning
Беше обаче в гръб така,че нищо не видяхме

# 670
Ама Вихра по бюст ли остана, без сутиен ? Crazy

# 671

да

# 672
Вихра се представи чудесно, Тони Димитрова беше плачевна, като водещ, ако бяха избрали друг щеше да е по-успешно. Не ми допадна само разсъбличането на края, всичко друго беше ок. В резюме:
Иман се е изнесъл, и не е имал смелостта да си призне какво, защо. Питало го е има ли друга жена, отричал. Иван е искал второ дете, купил съседният апартамент, да го разширява. Иван имал ужасно пиянство, само Вихра се справяла с него, сега не пиел. Разбрала за изневярата май месец. С Ирина никога не са били близки, имали са дискусия екипа относно голямата, дълготрайна любов( родителите на Вихра Били заедно от 9 клас), тогава Ирина се изказала, че нямало такива неща, и щели да я видят тази работа, дали била така, тогава Вихра се усъмнила.
Иван и изпратил по куриер документите за развод, които били сбъркани, т.е. погрешно написано името на Вихра.
Вихра не желае дъщеря и Ава да се вижда с Ирина, определи я, като манипулатияна жена.
Намекна за мотивите на Ирина да бъде с Иван, сподели, че е с него от преди да бъде известен, водещ или продуцент.
Екстра се предстви, до колкото и позволи Тони Димитрова, като водеща. Желая на Вихра успех.
Да му мисли Иванушка, май яко се прецака.

# 673
  • Viena
да,но си беше сложила ръцете на гърдите

# 674
Това предаване май е гледано от същия брой хора, които са гледали сватбата на Кейт и Уилям Simple Smile Ще е доста обсъждано предаване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт