90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 176
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
  • При любовта
Добро Утро, момичета! Сервирам кафето  food010
Варненки страхотни стеbouquet
Още един успешен Плодов, нямам минуси от последните две четворки. Днес почвам 6-та четворка. Hug

Меню за днес:
з. две кивита
о. варено яйце
в. яйца ...

# 376
  • Mars Hotel
Добро утро!
Много хубави снимки, на много хубави дами!  bouquet Сега кажете кой кой е.  Laughing

# 377
Добро утро!
Много хубави снимки, на много хубави дами!  bouquet Сега кажете кой кой е.  Laughing

Задачка-закачка-а-а-а.
Аз лично съм след отмъщението на фризьора...

# 378
  • Mars Hotel
А, Дейзи, теб те познах.  Wink

# 379
  • Козлодуй
arnavonit: моят мъж вече повече от 20 дни спазва режима и съм сигурна, че ще го изкара докрай. Но в началото му разрешавах всеки ден(без плодовия) по 1 филийка на хранене. Към 15-тия ден той сам отказа хляба. Сега го яде само във въглехидратен. А резултатите са повече от добри: за 21 дни - 7,800 кг е свалил.
При мен нещата си вървят , но сякаш по-мудно вече. Първият път като правих диетата......свалих общо 17 кг. Сега нещата не са такива. Наближава първи воден. Свалих почти 6 кг до тук, но..........след като включих и спорта. Иначе нещата бяха зациклили. Сега съм 63,6...по приницп поддържам тегло 68-70 кг. Явно организма ми вече се бори да задържи всеки един грам.
Висока съм 170 см, мисля, че 60 кг ще са ми идеални. Аз съм и с едър кокал. Може ли и други с моя ръст, да споделят горе-долу  към какво се стремят?
Руми: мацката с високите ботуши, ти ли си? Аз разпознавам Ана Хуанита, Дейзи Дар , теб( ако не бъркам) и последната мацка........да си каже коя е Simple Smile

# 380
Добро утро.Аз след режимен плодов имам малък -,но пак си е минус Simple SmileДнес се точа на печено пиленце.Мисля го от вчера на обяд.Мацките от Варна са много готини и аз разпознах Дейзи и Ани.Хубав ден  bouquet
Скрит текст:
Аз съм яла дюнер в белтъчен,точно както сте го описали,само месо и хлебче,без сос и картофи,ами на другия ден нямах + виж дали имах - не знам,но определено за себе си реших,че не е нережимен.Не искам да разбунвам духовете,само споделям.

# 381
  • София
Здравейте!
Аз днес съм с почти кило повече от онзи ден. Т.е на практика съм стигала до максимум две кила по-надолу от първоначалното ми тегло и си въртя нагоре-надолу едно. Т.е. стигнах до извода, че или тази диета не е за мен или съм си за еднокринолог без отлагане.  Всъщност уж всичко започна ок, в последствие започнах да пия по 2 литра чай на ден ( вода не мога толкова) и започнах да кантаря.
Както и да е, не съм доволна и са на косъм да отида и да си купя една мини торта от магазина  Mr. Green
Освен това мъжа ми сутринта ми каза, че в 5 щял да ми каже дали ще успее да си дойде   Tired
Въобще кофти започва тая седмица.
Аз на снимките познах само двете бивши блондинки  Hug

# 382
Geraldine, да не е нещо от билките на чая  Thinking

Ако има студенти от СУ, ха честита ни сесия  Laughing

Мацки, днес съм на 100гр плюс от вчера, което ме прави все още 66 и нещо, така че всичко е наред. Днес бобов, от днешния свалям, така че утре да се надяваме да е по- надолу кантара.

Варненки, много сте хубави. Кажете коя коя е, че само Дейзи познах и то, защото подсещаше в групата във фб за срещата.  Blush

Хайде, аз отивам на изпит сега, стискайте палци   bouquet

# 383
Добро утро.

Аз днес съм минус 1 кг от началото на диетата. Започвам третата четворка. Вчера на плодовия ден хапнах около 200 гр. сушени смокини, може би заради тях не съм свалила. Или пък заради това, че съм в МЦ...

Днес ми е белтъчен ден.

з- 2 мандаринки и кафе
о - печени кебапчета от месо, зелева салата
в -  същото

Лек ден!

# 384
Добро утро!

Днес ми е плодов ден  Wink

# 385
Здравейте,
родих преди 2м и по време на кърменето много напълнях. Вече съм почти толкова, колкото преди да родя. Ужас! За това от днес реших да спазвам този режим, но все още кърмя. Има ли и други майки кърмачки на режима и какви отклонения от класическия режим правите, така че да е добре и за детето.

# 386
Добро утро и от мен! След вчерашния белтъчен съм +600гр Cry та с две думи си затрих минуса от плодовия!  Rolling Eyes Не знам защо така тези белтъци не ми влияят добре на кантара newsm78 Днес варива.. за сега закусих печена тиква и кафе..... дано след тях да си върна минусчето newsm17
Варненкии много сте хубави! Hug Познахме Дейзи и Ани, знаем че и Руми е там Thinking коя е другата мацка? Flutter
Лек ден Hug

# 387
  • София
arnavonit: Иначе нещата бяха зациклили. Сега съм 63,6...по приницп поддържам тегло 68-70 кг. Явно организма ми вече се бори да задържи всеки един грам.
Висока съм 170 см, мисля, че 60 кг ще са ми идеални. Аз съм и с едър кокал. Може ли и други с моя ръст, да споделят горе-долу  към какво се стремят?
Руми: мацката с високите ботуши, ти ли си? Аз разпознавам Ана Хуанита, Дейзи Дар , теб( ако не бъркам) и последната мацка........да си каже коя е Simple Smile
Здравей. Аз съм 176 см. и се стремя към 68 кг., което ми е идеалното тегло. Само, че трябва още доста да се потрудя, за да ги достигна.
Днес - белтъци.
з - портокал
о - пилешка пържола и спаначена салата
в - пак ще е месце със салата, ама още не съм решила какво

# 388
добро утро мацки  варненките страхотни сте  Hug
аз имам - 1,3 кг от вчера но това е явно от посещението до вц че цяла седмица не бях ходила това ми е голям проблем! но пък този резултат ме зарадва дори и временен да е!
аз съм 173 и се стремя за сега към 70 ноо имам дълъг път до тези килограми !днес съм на зелен боб с картофи.
пожелавам ви лек  ден момичета  Simple Smile

# 389
  • Козлодуй
Здравейте,
родих преди 2м и по време на кърменето много напълнях. Вече съм почти толкова, колкото преди да родя. Ужас! За това от днес реших да спазвам този режим, но все още кърмя. Има ли и други майки кърмачки на режима и какви отклонения от класическия режим правите, така че да е добре и за детето.
Погледни първа страничка, там има обяснения. Но тук също има доста кърмачки, така, че давай смело напред. Със сигурност обаче знам, че не трябва да правиш водни дни. В плодовите наблегни на ядките. А в другите дни, ако си много гладна, хапвай по 1 филийка пълнозърнест хляб. Повече вода и мисля, че няма да имаш проблем. Все пак за кърмата са нужни много течности, а не само храна!

Общи условия

Активация на акаунт