90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 186
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Фъстъченото масло според мен е за след диетата, защото се прави от печени фъстъци.

Фъстъците се ядат в бобов и не виждам никакви пречки да са печени - нали не ядете картофите сурови? Wink

Основният проблем на фъстъченото масло е, че съдържа много захар, а тя в бобов не е разрешена!

# 511
Фъстъченото масло според мен е за след диетата, защото се прави от печени фъстъци.

Фъстъците се ядат в бобов и не виждам никакви пречки да са печени - нали не ядете картофите сурови? Wink

Основният проблем на фъстъченото масло е, че съдържа много захар, а тя в бобов не е разрешена!
Да, сега погледнах съставките му. Има доста захар, кафява, но все пак си е захар!

# 512
Да, сега погледнах съставките му. Има доста захар, кафява, но все пак си е захар!
мхм, да не говорим, че какво е фъстъчено масло НЕнамазано на филийка Wink
и аз го обожавам и го хапвам често, но в ПОЧИВКАТА Peace

# 513
Добър вечер, завърнах се както се казва. недоволна и сърдита, но какво да правим!Има и такива моменти в живота на човек Sad
Днес бях на въглехидрати менюто ми беше сладко и на обяд и не вечеря на обяд беше пакетче солети и няколко домашни меденки! Пътувах и просто нямах друго. на вечеря бях толкова изморена и ядосана че беше от тук от там сладки и 2 мекика с сладко от ягоди! Embarassed утре плодов и воден!Ще са стриктни!!!
Варненки страхотнми сте. Пазя снимките за следващата 1ва стрница нали може? Rolling Eyes

# 514

Мда, пропуснала съм, аз ги броя за ядки, макар че не са.

# 515
Аааа, не! Фъстъците наистина са за бобов, но задължително сурови! Както и задължително сурови са ядките в плодовия. Проблемът идва не от термичната обработка, а най-вече от това, че когато се пекат ги посипват с брашно, което е мноого нережимно, също са и много солени. Но виж, ако си ги печеш сама, не виждам нищо нережимно. Ех, от 20-тина дни пиша в темата и вече съм адски компетентна, особено когато истински компетентните софиянки са на среща  Laughing  Hug

Савинка, относно моето среднощно теглене: дано часът да е бил проблемът, защото тия +500 след плодов направо ме шокираха. Нямаше как да се претегля в 8, защото дотогава бях изсмукала 1,5л чай и ужасно ме беше страх, че ще се разочаровам още повече, а и трябваше да припкам към университета.
Относно вълненията с МЦ: аз съм тежък случай. Нали правих Дюкан до преди 3 месеца в продължение на 7 месеца и за това време, че и повече, общо към 9 месеца - никакъв МЦ. Винаги е бил нередовен, но такова нещо отдавна не ми се беше случвало. Та и сега е така де, скоро ще се ходи на гинеколог, миналата година ми казаха, че нищо ми нямало  Shocked То това е друга тема де, ще видим какво ще измисли новото "величие", при което ще ходя на частно за луди пари, защото и личната ми лекарка твърди, че на 20г. и първи МЦ преди 8 години е нормално да е толкова нередовен  ooooh!
Съжалявам за всичките писания, ама имах нужда да се поразприказвам днес - цял ден само теми развивам  Laughing
Да се похваля, че днес ми беше последният изпит от успешно издържаната ужасно тежка сесия Mr. Green
 blackisback, успех  Hug

# 516
  • Sofia
Не ви съветвам да ядете сурови фъстъци. Опасно е! За готовите печени е вярно, но нищо не пречи да си ги печете в къщи. Още по-добре с черупки - ядат се по-бавно и се изяжда по-малко.  Mr. Green

# 517
Привет момичета!
Скоро не съм писала, но то няма и с какво да се похваля.
Днес ми е мисля 15-ти ден от започване на режима стартово смъкнах 2кг и от там нататък се редуват някакви плюсове и минуси,абе като цяло нямам никакъв напредък.Днес ми се пада въглехидратен ден и пак  порядъчно се натъпках със сладки неща.CryТо моето е като зависимост, направо извън пътя....
Като чета тук във форума какво ядете като количества направо се отчайвам.
Не знам какво да правя, волята ми съвсем се е изпарила, режимна съм по принцип ама количествата явно са ми големи.... newsm78
Но няма да се отказвам продължавам напред дано да имам подобрение по-нататък...
Лека вечер!

# 518
Момичета, искам да ви попитам: утре ще готвя нахут и съм го накиснала отсега. Трябва ли да му махам люспите, или може и с тях?

Днес имам едно прегрешение - изпих 250 мл кола лайт.  Confused Защо всъщност не се пие газирано, заради подсладителите и захарта ли?

# 519
Добър вечер, завърнах се както се казва. недоволна и сърдита, но какво да правим!Има и такива моменти в живота на човек Sad

Варненки страхотнми сте. Пазя снимките за следващата 1ва стрница нали може? Rolling Eyes

Слънце, усмихни се. И направи нещо за себе си - изхвърли омразна дреха иди си купи нова, пусни с любима музика или
Скрит текст:
си сипи чаша вино!

А за снимките - може-може, даже може да добавиш
Следваща среща -
СРЕЩА НА ФИДАНКИТЕ - ВАРНА
26.02.2012 - 16.00 часа
Варна, Бар Соло
бул. "Христо Ботев" 18 (Fullmax centar),
карта:http://www.barsolo.bg/bg/contacts/

Резервацията ще бъде на името на Десислава Делчева

Предполагам, че ако се знае датата и часа един месец предварително, ще се съберем повече фиданки...

# 520
Аааа, не! Фъстъците наистина са за бобов, но задължително сурови! Както и задължително сурови са ядките в плодовия. Проблемът идва не от термичната обработка, а най-вече от това, че когато се пекат ги посипват с брашно, което е мноого нережимно, също са и много солени. Но виж, ако си ги печеш сама, не виждам нищо нережимно. Ех, от 20-тина дни пиша в темата и вече съм адски компетентна, особено когато истински компетентните софиянки са на среща  Laughing  Hug

Задължително сурови, ама друг път! Де го прочете това???

Така де...картофите нали сама си ги печеш вкъщи, щото ако си взимаш купешки - бъкани са с мас Wink

Купувам си ги фъстъците - в шушулки - нито имат брашно, нито са солени Whistling

# 521
Абеее да си кажа аз новолуние ли е ,пълнолуние ли е стана си плодолуние  Laughing Laughing
Изкарах го плодов не се стърпях ,отвикнала съм с тая вода и ми е трудно.
За утре съм си направила пиле с зелееееее едва се ударжам покраи тавата много ми се е дояло newsm22 newsm55 Animal Pig

# 522
Здравейте!
Днес лимон, варена тиква, 2 мандарини, 2 мандарини, варена тиква/ядох я набързо да не мина без да искам 20,00, че се върнах малко преди това от работа/ Crazy
Лека вечер на всички!

raya gСтана ми интересно как добре сваляш кг и искам да попитам какво ядеш в плодов ден?

# 523
  • Варна
ха-ха, Дейзи, вече и нова дата Joy Joy Mr. Green Чакай да видим живи ли ще сме, пък ако оцелеем и не се затрием, ще дойдем Mr. Green

# 524

Задължително сурови, ама друг път! Де го прочете това???

Така де...картофите нали сама си ги печеш вкъщи, щото ако си взимаш купешки - бъкани са с мас Wink

Купувам си ги фъстъците - в шушулки - нито имат брашно, нито са солени Whistling

На първа страница го пише:
"Въпрос: Може ли фъстъци?
Отговор: Фъстъците спадат към бобовите култури т.е. са позволени в ден варива, но до 100гр сурови!"
Не знаех, че са опасни, съжалявам  Embarassed

От толкова спам забравих да се отчета за днес:
З: 2 банана (наложи се да хапна повече, че денят ми започна в 3 сутринта и знаех, че до 12 ще съм труп)
О: 2 малки печени бутчета + 200-300гр. салта моркови
В: тук прекалих - купих си снежанка, добрата лелка ми сипа повече в Кауфланд и отидоха към 300гр., които си изядох като добро прасе. Взех си и около 200гр. салата със сирене, извара и печени чушким, та и нея опуках  doh. Много ми дойде, такова омазване в белтъчен не бях правила, утре ако имам + няма да се оплаквам, сама съм си виновна!
Утре съм на варива и ще го карам много скромно откъм количества. От Кауфланд купих 3 консерви царевица (без захар, разбира се) за по 1.10лв. Утре ще видим дали ще ми е вкусна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт