90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 100
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
звездичка не знам защо така, но явно задържам... -200гр показа кантара ...

200- 200 -  кой ти ги дава? Важното е, че не е плюс!  Hug

# 631
  • София
Благодаря Бабче,направо ма е срам с колко почвам,мноо се улях в почивката и...съм 76..цццц!
За днес пилешко със салатка...Не ми стават гащите..тюю
ти след почивката смяташ ли още да връткаш??  bouquet

За сваляне повече не, но лятото ще врътна едни 90 дни за тонус  Grinning

# 632
  • София
Здравейте фиданки  bouquet От вчера и аз започнах с диетата Laughing Laughing дано този път да устискам, че през октомври нещо не ми се получи Embarassed Както се казва, тренирам свободно хранене Joy
Имам да свалям мноооогоооо, след раждането през юли. Поне 20 кг, засега-да не съм максималистка Grinning Grinning Лошото е че не ми се ядат плодове, ама аз по време на бременността изядох тонове. Ама ще се насилвам,няма начин, нали искам да съм фиданка  newsm56
 Пожелавам успех на новите, като мене и много положителни емоции на всички  love001  love001 Ще ви следя изкъсо, за да не се разям пак rotfImbo

# 633
Днес ми е седми ден от ДД и няма още желания МИНУС  
Дали е, защото съм пред МЦ?
Започвам да се обезнадеждавам  Cry Cry

# 634
Само да попитам днес има ли давещи се или съм сама в океана  Joy Аз плувам засега успешно, но смятам и да издържа, тъй като ми е последен воден  Crazy За да се самобичувам от снощи гледам само кулинарния канал и се давя в собствените си лиги  Mr. Green Само мечтая за утрешния белтъчен  Blush Хайде хубав ден от мен!

# 635
  • In the shadows of my mind
Привет дами Simple Smile

Вчера - белтъчен ден:
закуска - фреш от 2 малки порткала (около 200гр сок);
обяд - пилешка пържолка на скара и малко зелева салата, резенче домат и краставица;
вечеря - малко пилешко бутче (изядох към 2/3 от него) и няколко резенчета домат и краставица.

Днес бобови храни и варира:
закуска - няколко парчета помело;
обяд (предстой) - картофи соте;
вечеря (предстой) - възнамерявам да запека малко картофки с домати и глава лук.

Не мога обаче да се накарам да пия 2л вода Sad С много напъни докарвам по 1л и нещо, но се надявам с времето да се науча!

Вчера в супера до нас гледах бурканчетата със сос Песто и установих, че във всички има 50-60гр пармезан... следователно няма как да си направя спагетки утре с такъв сос Sad

# 636
Ами добре тогава.

Събота, 18ти от 18 часа. Тъкмо по-лесно се помни Simple Smile Мястото остава Джораре в Младост 1.

# 637
Здравейте, момичета! Да се включа и аз при вас!

Преди време карах същата диета - за два месеца смъкнах 10 кг. но прекъснах (и аз не знам защо) и качих пак. Мислех да се преместя при Зонарките, ама голям проблем с кантарчето, блоковете и т.н. та сега отново съм на 90-дневната.

Успех на всички! Сигурна съм, че ще постигнете желаните резултати, защото диетата наистина работи Simple Smile
  bouquet

# 638
  • гр.София
Ами добре тогава.

Събота, 18ти от 18 часа. Тъкмо по-лесно се помни Simple Smile Мястото остава Джораре в Младост 1.

супер идеално ме устройва  Hug Hug Hug

# 639
Ей мацки Wink
нямаше ме няколко дни, много сте писали Simple Smile
Как беше срещата МММ ?
Не съм се мерила, режимна съм, всеки момент чакам МЦ то и след това Wink
нооо дънките 31 номер вече не ми спират кръвообращението  Rolling Eyes само лекино, добре де много ми изскачат паласките ма... и това ще оправим  Laughing

# 640
  • София
Само да попитам днес има ли давещи се или съм сама в океана  Joy Аз плувам засега успешно, но смятам и да издържа, тъй като ми е последен воден  Crazy За да се самобичувам от снощи гледам само кулинарния канал и се давя в собствените си лиги  Mr. Green Само мечтая за утрешния белтъчен  Blush Хайде хубав ден от мен!

Misstan, аз съм утре давеща се  Hug

# 641
  • София
Ами добре тогава.

За съжаление пак ще пропусна. Тогава ще ходя в Асеновград за булчинска рокля. Ама поне е по хубав повод. Simple Smile

# 642
Фурийка, успех, мила! Според мен вярната формула е, просто да се насториш, че днес няма ядене и да изключиш на тази тема  Sunglasses Е, че замръзвам и звуците в корема ми стряскат детето, еле пък като се върне довечера мъжо и си го изкарам на него  Mr. Green но пък няма идеални неща, това са страничните ефекти  Joy

# 643
Привет момичета,аз съм от новите вчера се включих,висока съм 1.73см - 75кг Embarassed,целта ми е поне 63кг. Днеска ми е първи плодов ,но понеже не съм голям фен на плодовете нали може обяда и вечерята да ги заменя със зеленчуци?

# 644
  • София
Фурийка, успех, мила! Според мен вярната формула е, просто да се настриш, че днес няма ядене и да изключиш на тази тема  Sunglasses Е, че замръзвам и звуците в корема ми стряскат детето, еле пък кат осе върне довечера мъжо и си го изкарам на него  Mr. Green но пък няма идеални неща, това са страничните ефекти  Joy
А на мене ще ми е 3ти воден, не се стряскам, щом предни бях на масата и на гости и устисках, съм бетон. Моя проблем е от 11 до 12, тогава и моя корем плачеееее, но аз му запушвам устата с чай  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт