90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 090
  • 773
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ма, бабо що си свали очилата?  Shocked
Пробва ли онова с Айнщайн без очила?

Щот съм с лещи  Mr. Green
Пробвах - виждам си Айнщайн, без очилата нищо не виждам  Joy

Ну  - bouquet

# 676

За да ти е мирна главата, си избери единия от двата кантара и се мери само на него.

Geraldine, имаме сделка  Peace
Бабе, каква е тази нова премяна  Shocked Първо Калоян с Мечо Пух махна от подписа, после лъва разкара...сега остава да нагънеш една мекица с боза  Confused

Аз ква баница си направииих  Crazy Не знам дали скоро няма да започна да качвам от тази диета. Така де- беше без сол и почти без мазнина, но една кора опатках( от онези, сръбските, не бутер гадостите). Вътре пълнежа беше праз, гъби и кисела краставичка

# 677
  • София

Бабе, каква е тази нова премяна  Shocked Първо Калоян с Мечо Пух махна от подписа, после лъва разкара...сега остава да нагънеш една мекица с боза  Confused

Справка - подписът ми. Коя е Бабата от снимката - хайде сега задачка-закачка  Mr. Green

# 678
Тери Пратчет?  newsm78
 За да не е съвсем спам - да се самоизложа вчера как овършах що картофи, салата и ризото видях в кръчмата, които днес добре се отплатиха и решиха проблемите ми с WC  Mr. Green

# 679
Здравейте момичета!
И аз да се приобщя към вашата компания ако може. Grinning
От 2 години спазвам този начин на хранене, но не така стриктно а просто да има разделност в съчетаването на храните. Ама как го казах само... Wink
Но покрай празниците се отпуснах и качих 2 кила, които сега с триста зора ще трябва пак да свалям.
Друго интересно, което забелязах, е че правих инвитро 3 пъти и при всеки опит свалях още по 1-2 кила, които след това пак си връщах. Странно, а другите напълняват. Стигнах до 51 кг. и дънките започнаха да ми висят а аз си придържах крачолите да не ги настъпвам, а преди ги бях изпънала до пръсване. hahaha
Също така и аз имам Тиреоидит на Хашимото и трябва да внимавам какви храни да ям, защото не всичко пасва на тази болест. Имам списък и ако някой иска ще му го пратя на лични.
В момента съм 54,5, а преди 2 години стартирах от 57-58 кила.
Тук и аз не мога точно да разбера верни ли са кантарите, защото имам и електронен и механичен и има наистина отклонение - електронният кантар мери с 1 кило повече от механичният кантар. За да го изпитам, лятото мерих една диня от магазина на електронния кантар и показа същото тегло и така реших да се доверя на него.
А както се шегува моя мъж механичния кантар мери колкото ми трябва, а електронния колкото трябва! Joy Joy Joy
От следващия месец съм решила пак да се стегна и да се повталя малко.

# 680
Баба Вихронрав съвсем похожда на nana77  Laughing

# 681
  • Бургас
Днес ми е седми ден от ДД и няма още желания МИНУС  
Дали е, защото съм пред МЦ?
Започвам да се обезнадеждавам  Cry Cry

Аз преди МЦ задържам и дори качвам до 2кг Peace
Привет момичета,аз съм от новите вчера се включих,висока съм 1.73см - 75кг Embarassed,целта ми е поне 63кг. Днеска ми е първи плодов ,но понеже не съм голям фен на плодовете нали може обяда и вечерята да ги заменя със зеленчуци?
Може Peace
Здравейте!Простете ми незнанието, искам да попитам в плодовия  ден може ли орехи и мед?
Орехи може-до 100гр/аз и повече съм хапвала Mr. Green/
Мед само сутрин една лъжичка в топла вода или в чай Peace

Нали може да се смесват варива?

Може Peace

Ъъъъ такова и аз зъ бодито шЪ чакам подсказки Wink

# 682
Баба Вихронрав съвсем похожда на nana77  Laughing
Абсолютно, затова и на мен това ми беше първото предположение  Mr. Green

# 683
  • Mars Hotel
Справка - подписът ми. Коя е Бабата от снимката - хайде сега задачка-закачка  Mr. Green

Есме.  Heart Eyes
Толкова обичам Пратчет!

# 684
  • София
За срещата когато кажете ще гледам да се освободя.  Peace Браво за взетите изпити!

Пф, напоследък трайно не ми се яде в плодов ден и туй то. Ям насила, за да не помисли нежното ми тяло, че се заяждам с него.  Laughing
Но за сметка на това, в такива дни съм фурия в кухнята, сготвих на домашните две манджи и сега им пека и кекс.   chef

# 685
  • София
Ееееееее мноу пък сте умни, ся Баба трябва да ви мисли награди.  smile3508

Ама първо по една студена

# 686
  • София
Аууу, бабо, видех ти снимките - мчи ти си родила мъжа си!  Crazy Crazy

# 687
Здравейте фиданки и от мен.Само ви чета и ви се радвам ,но днес реших да споделя с вас .Не мога да кажа ,че съм нова тук тъй като спазвам режима вече почти две години.Възприела съм този начин на хранене за постоянно.Проблема при мен е че страдам от Автоимунен тироидит който доведе до напълняване с ужасни темпове, а и изписаните хапчета /които за съжаление ще пия до живот/ водят до напълняване.Изкарах две години на Дюкан , и вярно -свалих 14килограма ,но това е истинско мъчение. SickОсобено за любител на сладкото и плодовете като мен. Пострадаха ми бъбреците /за щастие малко/и тогава открих 90дневната диета като бях убедена ,че ако подейства това ще е режима ми на хранене завинаги.Радвам ви се че сте така целеустремени и положително настроени.Продължавайте да се подкрепяте и успех на всички  bouquet
Здравей,направи ми впечатление това ,което каза,че спазваш режима постоянно-какво имаш предвид?Не правиш ли почивка или през цялото време ядеш по този начин?Аз по принцип ям доста нездравословно и с тази диета нещата се пооправиха и влязоха в ред.Харесва ми да се храня така и не виждам смисъл от почивка,но знам,че тук момичетата много държат на нея.А аз дори и в почивката не виждам голяма разлика в храненето освен,че се въвеждат и някои смесени хранения.

# 688
  • София
Аууу, бабо, видех ти снимките - мчи ти си родила мъжа си!  Crazy Crazy

Шшшшшт, че те това ти беше последното, което ще кажеш в живота си  smile3513

# 689
Привет!Явно оризът не ми се отразява добре плюс 200 гр съм.Да си бях яла само картофената манджичка,а аз луда за сърми.Уууу
Немога да прескоча това 80 и това е... все 80.300,,80.500 ииии кога ще видя 79!
Днес въглехидрати
З-банан
О-питка с лютеница и краставица
В-кекс Криза. Грешно ли е ако преди сладкото хапнеш и солено?
Много сте хубави на снимките(и не само).

Общи условия

Активация на акаунт