Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 205
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Малко нагледен материал  Laughing

# 76
  • до най слънчевия бряг
Погледа на султана , от горната снимка много  красноречиво доказва теорията на Михайлов Joy Joy Joy

# 77
  • София
Аз откога казах, че Михайлов е перверзник Simple Smile))

За Бали бей не съм сигурна, но за Зюмбюл ще се боря до кръв Simple Smile
Такъв ценен кадър много ми липсва за душевния ми комфорт.

Покрай вашите перверзни среднощни мисли ми дойде на ум нещо друго, бях чела някъде, че жени, които живеят на едно място имат синхронизация на менструацията и просто без да искам си представих един харем в предменструален синдром и спрях да мисля по-нататък.

# 78
  • Варна
Записче в новата тема. Благодаря   bouquet

# 79
А цял харем в цикъл и халвет йок? Ето как е била изобретена турската любов.
Благодаря за преводите   bouquet

# 80
  • Мюнхен
Здравейте! И аз да се включа в новата тема. Отдавна исках да го напиша и сега когато видях края на последната серия се подсетих. На мен лично развитието с дневника на Лео не ми хареса. Искаше ми се Сюлейман да разбере за него и неочаквано за всички да и повярва и да и прости. Това за мен е доказателство за доверие и истинска любов. А и щеше окончателно да натрие носовете на Валиде и Ибрахим. Все пак Хюррем не е направила нищо. Затова ако  сега нашият султан да разбере истината и може би чуе, че и Ибрахим е знаел и е отровил Лео зад гърба му и е опитал да отрови и Хюррем ще е чудесно развитие. Но се съмнявам да разбере и тези подробности. Не знам какво са си разменили Валиде и Хю и какво ни очаква, но много се надявам, Хю да и отговори подобаващо и веднъж завинаги тази тема да се приключи.

# 81
  • София
Аз тъпо и упорито чакам нашия превод Simple Smile

# 82
  • somewhere near the sea
Мернах някъде, че снимат в декори, нали? Не вярвам да затварят Топкапъ за снимки.  newsm78  Но въпреки това изглежда автентично. Blush

# 83
  • София
А цял харем в цикъл и халвет йок? Ето как е била изобретена турската любов.
Благодаря за преводите   bouquet
Joy Joy Joy Значи излиза, че и да си султан не е лесна работа.... Wink Wink Wink И после защо султаните все по военни походи ходели и внезапно издигали тоя оня.... Embarassed Embarassed Embarassed

# 84
  • Варна
Здравейте. Изтеглих си първите 4 серии, снощи изгледах първата. Много ни хареса /мъжът ми и той е любител/. Разбрах от сестра ми обаче, че 6 и 7 -ма май нямали превод в мастърс-а...  Sad

# 85
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте. Изтеглих си първите 4 серии, снощи изгледах първата. Много ни хареса /мъжът ми и той е любител/. Разбрах от сестра ми обаче, че 6 и 7 -ма май нямали превод в мастърс-а...  Sad
Всичките ги има newsm10

# 86
Здравейте wavey
Благодаря за трейлъра и преводите на Хиацинт  Hug и Невин  Hug

в колко фрагмана ще умира Ибрахим Mr. Green стига вече  #Crazy  но сега и майка му  се появи в кошмара ooooh!  не ми се нрави по този начин да излезе от сериала...но- ние предполагаме,а сценаристите разполагат... Thinking какъв отговор ще даде Хюррем на Валиде султан newsm78

Аз тъпо и упорито чакам нашия превод Simple Smile

Защо тъпо и упорито newsm78 ...не сме изостанали...За два дни е немислимо- дълги серии,стар / османски / турски език,исторически данни...нашите преводачи са прецизни- не си претупват преводите Peace   а и ...времето е наше...ще чакаме Heart Eyes 

# 87
  • София
Моля ти се, имам предвид, че няма да се поддам на изкушението да гледам серията с руски превод, /въпреки, че имам много добър руски/, а предпочитам да изчакам нашия Simple Smile

Преводите са прекрасни, професионални, грамотни и много прецизни, с голямо удоволствие изгледах филма с превода на нашите хора и търпеливо ще изчакам да се насладя изцяло Simple Smile

Пак ще благодаря за безвъзмездния труд и се надявам хората, които инвестират времето и усилията си в превода да се чувстват удовлетворени за удоволствието, което доставят на толкова много хора.
Поздравления още веднъж и огромни благодарности от един благодарен зрител Simple Smile

# 88
Моля ти се, имам предвид, че няма да се поддам на изкушението да гледам серията с руски превод, /въпреки, че имам много добър руски/, а предпочитам да изчакам нашия Simple Smile

Преводите са прекрасни, професионални, грамотни и много прецизни, с голямо удоволствие изгледах филма с превода на нашите хора и търпеливо ще изчакам да се насладя изцяло Simple Smile

Пак ще благодаря за безвъзмездния труд и се надявам хората, които инвестират времето и усилията си в превода да се чувстват удовлетворени за удоволствието, което доставят на толкова много хора.
Поздравления още веднъж и огромни благодарности от един благодарен зрител Simple Smile

Благодаря за прекрасните думи,
когато прочете човек такава оценка за работата си,
какво друго му остава,освен да продължи да се старае.

Благодаря,  bouquet

# 89
За тези, които упорито чакат превода на български  Hug искам да кажа, че е готов. Субтитрите и те. Остават последни технически детайли като вграждане и качване по съответните места за гледане. Надявам се живот и здраве след 3-4 часа да сме напълно готови. Много мина, мъничко остана...
Огромни благодарности на Невин за превода на 43 серия. Без нейната упоритост и всеотдайност нямаше да се справим толкова бързо
  newsm51  love001 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт