Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 668
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Visible, чаровно е Simple Smile
Бихте ли ми написали за и против рошавите килими? Ако е кофти идея да си я избия от главата Simple Smile))
Иначе тоя ми е направо мечта...килим-мъх

Аз да се изфукам ли?  Flutter Без грешка Wink

# 466
Моят беше по-нисък, ако те успокоява Laughing. Трийсетина точки и все още виждам на цветни петна...
Според мен голяма роля играе и чувствителността на окото, съответно търпението, а също и монитора (въпреки, че при мен последносто със сигурност не е причина за резултата, хехе). Но е забавно за един път Grinning.

Елинор, браво за теста Grinning!
Ние имаме рошавичък килим в хола. По-лесен ми е за чистене от по-не-рошавия в детската. Вторият събира всяка власинка и така ми се иска понякога да го изхвърля... Embarassed
Приятен е за крачката, удобен... Имаме приятелка, която винаги седи на него, не желае да седне на по-високо, много й било хубаво Laughing.
От друга страна, в бъдещата детска стая половинката иска да сложим много рошав мокет. Упорито го разубеждавам...
Теб какво би те разколебало?

А това килим ли е? На мен ми прилича на полезност-заместител на босите разходки по трева Blush. Доста завеяна се чувствам Blush.

# 467
А колко е максималния резултата, че не разбрах? Да сравня с моя?  Но аз си знам, че не съм добра в тези упражнения. На преглед при очен лекар, дето показват цифри размазани в цветни метна - за шофьорски изпит и прочие, моя милост се изложи. ама лекарката отсече, че нямало жени далтонисти  Simple Smile  Не, че съм далтонистка, ама явно някои неща там ми се губят. И в нета съм го правила това дето дават на очните лекари и там не ми беше добър резултата  Embarassed

Да си дойдем на думата  - моя милост е с рошав килим - бял  Simple Smile Вече 6 месеца е бомба! Без никакви произшествия. Ето го модела

Вече цял форум съм окуражила да си купува такъв. Само нямам идея как ще се пере  Thinking  Дали няма да му се разсучат нишките  Thinking  Аз толкова много ги харесвам, че купихме без изобщо да мислим за каквото и да е. Само мислех да се включва в интериора, за практичността му не. Чисти се много лесно с прахосмукачка и ако се дърпа срещу косъма така хубаво се рошва, като облаче става  Simple Smile  И като се стъпва не се спитва много, не става на стъпки.

# 468
Замисли ме... Нашият досега не е пран - пран с препарат някакъв и четка примерно Rolling Eyes. Минаван е с парочистачка само и проблеми не сме имали...

# 469
А парочистачката какво му прави?  Аз мислех да го даваме на автомивка, може и да не е добра идея. Но той за тези 6 месеца си е като нов, никакво замърсяване няма. Твърдят, че има някаква обработка, подобно на плисе щорите и другите модерни щори, които отблъскват праха и други замърсявания. Те и щорите ни са все още напълно чисти  Thinking 

# 470
Ами, пак го пере Rolling Eyes. Чистим с нея пода, включително килимите, вместо с парцали и препарати...

# 471
pina,37 са ти грешките,а не точките!Максимума точки са "0"  Mr. GreenАз имам само 1грешка!
И защо реши,че незнам,че мис Марпъл е героиня на Агата Кристи!До преди да се оженя бях прочела почти всичките и книги!С изключение на "Убийство на игрището за голф",която четох преди 2-3години!
Извинявам се на другите за спама,но това пояснение малко ме обиди!
А ето го и цвета на 2012г. в интересна комбинация!
Purple and Tangerine

# 472
Някоя от вас може ли да даде повече инфо за този вид подова настилка
Явно някакъв вид смола,която се залива!Къде може да се намери?
http://2.bp.blogspot.com/-4Fr1nVQwgLk/Tzmn_sImfoI/AAAAAAAAOvk/8_ … s-and-textile.png

Aз принципно много харесвам тези настилки. На български се казват под от саморазливна смола, а в Google можеш да потърсиш информация за "resin floor".
Родени са като индустриални настилки - изключително издържливи, не се захабяват, лесно се поддържат чисти и са хигиенични поради липсата на фуги, непретенциозни както към вода и влага, така и към повече или по-малко агресивни хим. препарати, тънки (от порядъка на 3 мм) и леки, не натоварват плочата, могат да се нанасят върху вече съществуващи настилки, дори без да се налага да се повдигат вратите... Могат да бъдат във всякакъв цвят, гланцирани или матови, с идеално равен цвят или с преливки и ефекти.
Aз най-харесвам бял матов под. (точно преди малко в една друга тема цитирах интериор, който е с такъв под)
Както и сив "меланж", който напомня на суров цимент. Simple Smile

# 473
  • хасково
Преди няколко години работих на ферибот и дансинга в клуба беше направен така.Явно заради лекотата .Бях очарована.Стои страхотно и от личен опит знам че не се и пързаля.Сега трябва да разуча цените.Дано да са поносими Rolling Eyes

# 474
  Пина, трябва да имаш 0 грешки за отличен резултат. За мен беше предизвикателство, все пак работя с цветове непрекъснато. А за килима - сигурно наистина ще се спра на рошав. Ако намеря и желан цвят..Благодаря за поясненията  Hug

# 475
Елинор 777,и аз ще си копувам рошав килим,но още не съм ходила да оглеждам по магазините!Ходим в Камко само,защото е до нас.Там си харесах едни вълнени,рошави,много красиви,но ми се видяха скъпички,пък нали трябва и да се сравнят цените с другите магазини!

Аз точно килими гледах преди малко във фейса!
http://www.facebook.com/kymo.floorwear?sk=wall

# 476
Имам ,като на пина килима .Два пъти съм го прала,на двора, с четка и препарат,нищо му няма .Но за почистването с прахосмукачка ,мога да кажа, че не се почиства изобщо.Чистен всекидневно, с прахосмукачки и след 6 месеца изваден навън ,да се изтупа,не мога да ви опиша какви боклуци паднаха,че и части от лего,бисквитки и т.н. Но сега имам система с тупалка и вече наистина се почиства в дълбочина.

# 477
hrisi74, можеш да погледнеш в ЗОРА на 1-вият етаж има разнообразие от модели на килими, както и срещу МЕТРО има голям магазин за килими, но не помня как се казват.

Аз също харесвам този вид килим - космат и рошав, но имам куче и си представям как ще се пълни с косми  Confused. В момента ми е удобно да сме с ламинат и теракота. 

# 478
Аз имах такъв килим ( килим силно казано - беше си китеник с косъм 25 см). Баща ми щеше да получи удар човечеца - оставиете, че този китеник е художествена изработка, но и аз държах шарките да са само с естествени цветове Mr. Green

# 479
Докато сме на вълна килими, ето една моя нова любов. Подобен галих известно време в магазина миналата неделя Blush. Ще почакам... До някой друг път Laughing. Но все пак да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт