Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 121 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Перничанин разхожда кучето си. Среща приятел, който го пита:
- Каква порода ти е кучето?
- Самоед!
- А да бе! ВъртоУет!  Crossing Arms

Joy

# 136
Програма на пернишките дискотеки:
Понеделник: Латинопарти – бой с ножове;
Вторник: БГ парти – стрелба с пистолети;
Сряда: Lady’s Night – масово сбиване заради жена;
Четвъртък: Ретро парти – бой със столове и бутилки;
 Mr. Green

# 137
Една жена отива в полицията за да съобщи, че мъжът ѝ е изчезнал. Там описва отличителните му белези (ръст, коса, очи...) и накрая казва:
- Като го намерите, ако не иска да се връща, му кажете, че мама се отказа да ни идва на гости.

# 138
Стои заека на пън че и пише. Минава покрай него лисицата и го пита
- Какво пишеш, зайо?
- Дисертация.
- За какво?
- За това, как зайците ядат лисици.
- Че къде си виждал такова нещо?
- Ела с мен и ще ти покажа. . .
След известно време заека пак седи и пише нещо.
Минава вълкът.
- Какво пишеш, дългоухи?
- Дисертация за това, как зайците изяждат вълците.
- Ти да не си откачил?
Следваща картина: заекът пише, идва мечката.
- Какво пишеш?
- Дисертация за това, как зайците изяждат мечките.
- Къде си видял такова нещо?
Последна картина: пещера, планина от лисичи, вълчи, мечи кости. В средата, огризвайки кокалче, лежи огромен лъв.
ПОУКА: важна е не темата на дисертацията,
а това, кой е твоя ръководител!

# 139
  • На погрешната планета
Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми, но очевидно беше забравила... Децата също бяха забравили... Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
"Добро утро шефе, честит рожден ден!"
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.

Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".
И отидохме.

След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
"Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
И ние отидохме.
Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по-удобно!"
И тя излезе от стаята.

След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.

А аз седях на дивана...

Гол...

# 140
  • София

Стар, но любим:
Японец и българин си говорели за дължината на работното време. Японецът казва:
- Ние в Япония работим по осем часа - два за мене, два за Императора и четири за Япония.
Нашенецът:
- Ние у България бачкаме по два часа - щото нямаме император, па ни е през оная работа за Япония...

Един подобен:

„Диалог непреведим на Японски: – Какво правиш? – Нищо, на работа съм.

# 141
Няма ме,страхотен виц! Joy Joy Joy

# 142

Лелеее...направо изпитах съчувствие към пича..И се съмнявам да просто виц.
Споделям лична история...Неделя късен следобед,аз карам тежък махмурлук(придружен с подобаващи синини,цицини+аркада на едното око,щото луди млади години...тогава бях на 19-20 някъде)таа..цепи ме главата,всичко ме боли..и.."Звъни вратата,звънеца чука"...Отварям..Не беше нинджа.Беше мойта тогавашна изгора.Като даде зор да сме ходели у тях на"кафе"..Първо,че хич не ми беше до никви кафета,второ..викам"ми то и у нас може,няма никой.."Ама..Не..Както и да е..Не помня много подробности(явно от преживяният по-късно шок,са се изтрили Mr. Green) ама ме склони.Влязох набързо за един душ,помня и че бях брадясал като поп,ма си викам в колата няма кой да ме гледа..Намъквам значи някви домашни дрехи.. фанелка,някви шорти.. и по джапанки..принципно техните трябваше да са си на село(те там си живееха във Вакарел,а тя..нали голяма вече,сама в панелката в Дружба).Та качваме се,ама с влизането,още при асансьора се чува някакъв шум..влизаме в тях..пълно с народ.Ама пълно ви казвам! Shocked..Как се бяха набутали тия хора в тоя хол(гарсионерка)и до днес се чудя.Сигурно имаше едно 50 човека..(или на страха очите са били големи)..не наистина беше фраш..Оф,и до днес като я разказвам тая история,тръпки ме побиват..Сега..май трябваше и малко предистория..говорим за много кратка(до към момента на събитието) и бурна връзка,с много секс,но без никакви ангажименти.И това изрично е било коментирано с девойката.Бе,намекна няколко пъти,че нещо не и идвало..ама знам 100%,че нямам участие в тая работа,и и го бях казал,при което и  тя нямаше как да отрече..Мрънкаше нещо,че грешки ставали,късали се презервативите понякога..ама не можа нито да посочи кога,нито нищо..Изясняваме,че се оправя с"проблема"както намери за добре,ако реши да абортира,нямам против да и помогна финансово,и не ми пука,може пак да си се виждаме..Пусти секс..беше страхотен ..Та виждаме се още няколко пъти,след което се разиграва гореописаната сценка...Набутва ме в хола и там като опънати едни трапези..едни маси..агнета,чудесии..,а аз като в небрано лозе.Гледам и не вярвам на ушите си!И се почва..Тва е баща ми,тва е майка ми,лели,тетки,метки (сестра и я познавах)и всякви производни в мъжки и женски род.Дечурлига..бабички,старци.. ...Аз ги гледам,като отровен от гъби,а те мене два пъти повече!След секундно замлъкване..някой си сложи ръката на рамото ми и ме натисна да седна на един стол,точно до вратата..Имам чувството,че тая ръка тежеше 200 кила...Поглеждам..пак не беше нинджа..Ама беше боксьор,тежка категория,две глави над мен(пък аз съм почти1,80 Crossing Arms)..и с пестница..дет викат,като ковашки чук..Омекнаха ми коленете.Вече инстинктивно знаех,защо съм тук,и вътрешно се молех,да е мираж от метиловите изпарения..но не би..Беше си реален годеж,с реална рода,с всичките му тетки и тетковци..Спестявам по-нататъшни подробности,ще кажа само,че историята приключи с позорно бягство от моя страна.Отидох до тоалетната,не се върнах..Как съм препускал по стълбите,само аз си знам..

# 143
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
eksipnos, това е  било нечовешко!Никой не заслужава такава съдба - особенно след махмурлук! Добре,че силата е била с теб!!!

# 144
  • На погрешната планета
Полицай разпитва шофьор:
- Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай! Изобщо не съм го удрял. Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

# 145
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Лелеее...направо изпитах съчувствие към пича..И се съмнявам да просто виц.
...

ще ви събера на раздумка с моя  Mr. Green че и той има подобна история  Hug като запчоне да стене и "бяга" насън знам точно какво сънува Wink

или да си отворите една мъжка тема: как се отървах от годежа?  Peace

# 146
  • Tам през Атлантическия океан
eksipnos, това е  било нечовешко!Никой не заслужава такава съдба - особенно след махмурлук! Добре,че силата е била с теб!!!

ЕееегаСи какви жени има Crazy
Като си помисля че може и да има създадени семейства по този начин бъРррРр

Има тема където се  обсъждат  любовни магии  Crazy да задържим , как да върнем мъжа ..... Мацките съвсем серионо си питаха имаше които споделяха опит  Crazy  Четеш и не вярваш  ooooh!

Ще я потърся да ви я пусна  Wink

Мако ще пооспамим ама  Sunglasses

-------------------

Намерих я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624450.msg20309709#msg20309709

# 147
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..    Има тема където се  обсъждат  любовни магии  Crazy да задържим , как да върнем мъжа ..... ..

то цяла книжка има Wink "Как да си хвана принц Прекрасен и какво да правя после с това говедо"   Whistling

# 148
  • Балчик
Последните постове ме развеселиха повече от вицовете. Simple Smile

# 149
  • София
 ooooh!  И тази тема е в здравния раздел.
Скрит текст:
Пък може и за там да си е.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт