Четвърти клас- Късмет!

• 48 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде в търсене ............
 Hug

# 76
  • ГОре на черешата...
Здравейте, момичета Hug!

Калоян от днес до края на месеца ще започват училище в 8:30 вместо в 7:30 и ще са с намалени часове.

Позагубих се, но подготвях за моите ученици сайт.
Ето, разгледайте го и вие - ще се радвам за коментари и препоръки:
http://happy-klass.webnode.com/

# 77
  • София
mari_eta, завиждам на родителите на твоите ученици за всеотдайността ти.
  bouquet

# 78
  • София
mari_eta, браво, страхотна си!   bouquet
Аз завиждам и на децата Simple Smile

# 79
  • нейде там, където ....
Много ми харесва!   bouquet Особено в частта за учениците  Laughing Ако нашия клас имаше подобен сайт, най-редовно щях да проверявам кога какво са взели и им трябва за следващия ден. Съветите към родителите също ми се струват доста полезни. По-нататък може да добавяш и за всеки празник как и с какво биха могли да помогнат на децата да се подготвят. От моя гледна точка, бих се радвала на информация за всякакъв вид и род състезания и тестове - математика, чужд език, конкурси за рисунка и/или литературно произведение ... оказа се, че има страшно много неща за децата, но ако родителя и учителя не са амбициозни и всеотдайни, е трудно да намери информация за нещо, различно от математика. Като например ветроходство или стрелба с лък за ученици в София.
Бях попаднала на доста дълъг списък, като повечето неща бяха отминали. Ще потърся пак и ще споделя.

# 80
  • София
Мари - ета , наистина си невероятна учителка , отдадена на работата си и искрено загрижена за образованието и доброто на класа си.Браво!
Моето момиче е настинало , от днес си е в къщи , а не на училище.Хич не ми се искаше да отсъства в края на срока , но не искам да се мъчи в час / ако й е лошо/ и да пръска микроби и зарази около себе си.

# 81
Мариета ,   bouquet

# 82
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, мами, засрамвате ме с тези комплименти. Не смятам, че правя нещо кой знае какво, имам още много идеи и амбиции, но някои на този етап с това, което разполагам, са трудно осъществими. Ето, въпреки всичко днес от 17 деца нито едно не носеше книжката Тошко Африкански - нямали я...а читалището /с библиотеката/ делят един двор с училището ни Confused...

Жане, точно така, ще допълвам в движение Peace.

А сега казах на моите ученици, че нямат оправдание да ми идват без домашно  Mr. Green Whistling.

# 83
Здравейте:)

Искам да попитам може ли да ми кажете дали има родители, чиито деца са при г-жа Росица Горанова, преподавател в 125 СОУ.

Ще съм благодарна на всички, които ми пишат, може и на лични:)

# 84
  • нейде там, където ....
Не сме при нея, но не я препоръчвам или по-скоро - препоръчвам да не сте при нея.

# 85
Във Варна и утре ще е неучебен ден http://www.moreto.net/novini.php?n=161652.

# 86
  • sf
аз днес нещо много се изнервих. Значи дъщеря ми сега е 2ра смяна, после минава 1ва. И понеже някой " гений" е решил втори срок да започва във вторник  Rolling Eyes, в нейното училище решиха да не мъчат децата да са 1ва смяна веднага след 2рата, та обръщат смените още в понеделник. Съответно тя няма да ходи на английски,защоно школата си спазват графика и чак от вторник обръщат смените  Rolling Eyes не че ме е толкова яд за курса, няма да изпусне много, ще навакса,въпреки че заради състезание няма до отиде и втория ден от тази седмица,но тук изборът е наш.
ядосах се,защото не виждам логично обяснение 1ви срок да завършва в понеделник, а във вторника да започне 2ри срок  Rolling Eyes

# 87
  • Варна
E т`ва е голяма глупост. В нашето училище не знам как ще е. Сега след една седмица почивка даже забравих коя смяна бяха.

# 88
  • София
И в нашето сменят смените от понеделник, но на мен не ми пречи. Нямам търпение да почне първа смяна след като година и половина неговия клас беше само втора смяна.  Grinning

# 89
И в нашето сменят смените от понеделник, но на мен не ми пречи. Нямам търпение да почне първа смяна след като година и половина неговия клас беше само втора смяна.  Grinning
И ние минаваме 1-ва смяна!
Ама в този студ много не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт