Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 672
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Пазарджик
Аз и ти пълниш ми душата с тези красотийки които слагаш всеки ден!
Пате аз вечери не съм правила за РД на Нели,то след Новогодишните празници  ooooh!Наблегнах на мезетата-паниран език(вкусен е и студен)пилешко руло с зеленчуци и топено сирене-нарязано на филийки,салати и сухи мезета.
Тук една любима моя рецепта за основно-мариновано пилешко на скара http://ekulinar.com/index.php?a=1&id=52
гарнитура-картофени ветрила (тук може да играе въображението с продукти)http://www.rusankakulinaria.info/2010/06/blog-post_27.html

Малко смях-днес готвих грах и дадох на Нели няколко зрънца направо от консервата в една малка купичка,хапна тя и реши да сподели едно зрънце и с мене,но после явно съжали и вече 15мин. ме кара да си отварям устата за да си го вземе  Joy

Елч  Praynig fingerscrossed

И тук една идея за торта с кученце

# 331
ей МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!
 hahaha  bigdance2  bigdance2 newsm38

Пепинка ха-ха, аз се чудех как мацките помнят всеки, кой кво казал, а то си отваряте паралелен прозорец..... ех, много съм умнааа  Joy Joy Joy Joy

Пепита как ги ядете тия кладници, мноо жилави бре  hahaha

Бебеш и ние сме на поискване и не смучем биба

Ети  Hug Hug Hug

Христиана как я приспиваш през деня??

# 332
Честит рожден ден на Стаско, Калин, Калина и Луиза !  newsm38

# 333
  • София
Честит първи рожден ден на Калин!!! Heart Eyes
Честито и на Стаско, Калина и Луиза!
Бъдете здравички и много щастливи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 334
  • София
Бебеш, защо капки за очи  newsm78

Честит рожден ден на Стаско, Калин, Калина и Луиза, желая им щастливо детство!

и аз разнасям Дани на ръце, но в момента, в който проходи го оставям да се придвижва на собствен ход  Crossing Arms

# 335
Валче да ти е жив и здрав юнака!  Heart Eyes Heart Eyes
Честит рожден ден на адашката Калина и на Луиза! Бъдете щастливи мили деца!  Hug
Днес в 20 и 45 родих милото ми момче Калин! По това време ми бяха започнали контракциите и с мъж ми отидохме пеш до Билла. По пътя само се хилихме как ще родя в магазина  hahaha
Най-якото раждане беше  Flutter
Ето снимки:
Буквално секунди след като го родих:

И преди 10 минутки хаха:

# 336
Пепинкааа, умното си е умно и туй то! И аз ще почвам като теб да правя!  Laughing
Елч, не разбрах за какво точно, обаче палци стискам всякакви - на ръце, крака и прочие!  fingerscrossed
Бебеш, радвам се, че сборихте температурата! Това не е хич малко. Айде сега дано и сополите се махнат по-скоро! Тея е борец за образец!  Hug
Тути, много смешно това с грахчето!  Laughing Joy Ми върни си му го на детето, то ти го е дало само назаем явно  hahaha . Мисля да се възползвам от картофените акордеони, нали съм немесоядна, много обичам такива нещица! Горкия ММ!  Mr. Green   А, да не забравя - тортата е много яка!
Бубе, браво на Влади! При такива количества мляко под всякаква форма, АМ изобщо не ти трябва. Мойта напоследък взе да се мръщи на киселото мляко, а айряна изобщо не го признава и затова съм в чудене какво да давам по-нататък... Не че има гаранция, че ще хареса АМ-то...
Аз и ти, Зори е много по-добре, венците са с нормален розов цвят, няма толкова голям оток, но ми се струва, че има още да спадат. За всеки случай мажа още, понеже мярнах и една не минала афтичка на джучката. По-нататък мисля да я заведа на контролен.

И сега най-важното:

Честит Рожден Ден на двама много лични мъже - Стаско и Калинката!  newsm59 baloni baloni Да са живи и здрави малките разбойници! Да пораснат големи, силни и достойни мъже! Честит празник и на прекрасните им родители! Вал, Зая,   bouquet!

Вал, прекрасно клипче! Като гледам раждали сме на едно и също място. Ако си бях дочакала термина, можеше и да се засечем  Grinning .  Ти при кой д-р беше?

ЧРД и на двете дами Калина и Луиза! Да са здрави и добрички, и прекрасни като имената си!  bouquet

# 337
А да, само да ви кажа, че наш'то пътуване до София леко се провали. Може би утре, но зависи от пътната обстановка..  Tired
А днес бяхме до лабораторията да вземат кръв на Зори. Естествено, драмата беше голяма. Като се прибрахме отиде да се оплаче на Джозеф и му тикаше облепеното пръстче в муцуната  Mr. Green

# 338
Бебеш, защо капки за очи  newsm78
Антибиотични са, а защо педи изписва капки за очи,които да слагаме в носа- нямам идея.
Ако не повръщаше от сополите едва ли щях да ги сложа.
Снощи Тея по едно време отказа да суче и ме блъскаше яростно. Тъкмо се бях зарадвала че съм се отървала и днес си суче с пълна сила...

# 339
  • Сандански
Добър снежен ден!

Честит рожден ден на две сладки усмивки - Стаско и Калинчо!!!Бъдете здрави,умни,упорити и духовити!

Вал,Зайче   bouquet

Буби,Тути ще ме уморите от смях с тези прекрасни сладурки Joy Представям си ги образно и двете hahaha

Бебеш браво за Т!Сега и сополите да минат....Те капките за очи и на нас са ги изписвали,само че за батковците - помагали са ни Peace Но за Олинт не е ли мъничка,той нали беше за след две годинки newsm78

Христиана Еуфорбиум и ние слагаме,но при течащ нос,за запушен такъв не помагат Peace

Елч и аз стискам палци и чакам да се похвалиш Praynig

Ети да нацелуваш Ивка!Ще свикне,но до тогава....... Tired
Ние вчера бяхме в София и много ми се искаше да се видим,но бързахме да се приберем заради времето.Дано скоро пак да идваме и вече задължително ще се обадя Party
Хайде чао и до утре,че след час-два заминавам на работа Crazy

# 340
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА
Луиза на мама Griet  Heart Eyes
Калина на мама МииМаа  Heart Eyes
Станислав на мама Vall_t   Heart Eyes
Калин на мама мама зайка  Heart Eyes

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА,МИЛИ МАМИ   bouquet

Мони също е кърмаче на поискване без залъгалка.
Захар не слагам в попарата,а и в никоя друга храна на Мони.

# 341
Честит рожден ден на Калин, Калина, Луиза и Стаско!

Вал, весел празник! Клипчето е страхотно!  Hug

Мамо Зайке, весел празник и на вас! Страхотен е Калин  Heart Eyes

Елч, и от мен стиснати палци!  Hug

Тути,
я дай малко певече инфо за пилешкото руло със зеленчуци. Звучи добре  Flutter Език няма как да се приеме добре от гостите, че и от мен  Laughing

При нас голям сняг  Crazy Направо ни затрупа. Преди малко излизахме със шейната.
http://prikachi.com/images.php?images/625/4310625N.jpg

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 13:15 от Грозното Пате

# 342
Честит рожден ден на Калин, Стаско, Калина и Луиза! Да са живи и здрави, да растът много усмихнати, да радват много мама и тате!   bouquet

Мама зайке, Вал, честит празник, големи сладури са Калин и Стаско, много да се гордеете с тях!   bouquet

Тути, много се смях на историята с грахчето... Laughing

Аз и ти, благодаря че попита, марти вече няма Т, гърлото се подобрява, започна да се храни. Върна се към нормалното си поведение, не спира да приказва, значи е добре, предложих му вчера да поиграем на мълчанка  Mr. Green , но той отказа на секундата...как може да мълчи само когато спи, незнам...

Бебеш, радвам се, че Тея е по-добре, измъчихте се направо  Hug

да се изписват капки за очи, при хрема е практика, първо се почиства носа, може и с физ. разтвор, после е олинта и около 10-мин. след това се поставят капките за очи.

Гъбка, като чета, как суче Мони, незнам какво ти е, при мисълта, че тръгваш на работа, дано по-леко стане отбиването  Hug

Рал, вие как сте?

# 343
  • София
Ох,адис,ще бъде като тръгване на ясла Confused
Всъщност аз от 01.02.  ще се водя вече на работа,но ще ползвам 1 месец отпуск за 2011 и реално на 29.02. ще ми е първия работен ден,а майка пък от 01.02. ще я освободят от работа за да поеме майчинството и през този период като сме двете ще я отбивам Мони от кърменията между 8 и 18ч. когато ще ме няма и се надявам все пак за 1 месец да свикне без да суче денем и да свикне и с майка и т.н. CrazyМного ми е мъчно,но уви Tired
Пате,много сладка снимка Simple SmileИ тук има голям сняг ама нещо не ми се изкарват децата  Embarassedа и казаха,че е минус 7 градуса Rolling EyesСофиянки,вие ще изведете ли малките на снега днес?

# 344
  • sofia

Бебеш, добре, че успяваш да дадеш капки, че да спи по-спокойно детето.
Много трудно спеше нашата от хремата, едва снощи спа по-спокойно от 7-8 дена насам. Аз слагах едни еуфорбиум, че са с пръскало обаче изобщо не и оКтпушват носа, олинта може и да работят по-добре, но ние така и не отидохме на лекар. Първо беше, защото не знаех дали има смисъл да я разнасям по болници, а после защото не отидох още в началото  :oops

Тези капки ги водят хомеопатични, но не отпушват добре, иначе лекуват хрема.

ЧРД, бебоцииии!

В това време няма шанс аз да излезна, а още повече бебето. Навън е -7

Общи условия

Активация на акаунт