Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 833
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 690
Да,пушенето е риск!Но на мен ми омръзна да се страхувам от всеки риск и да живея така!!!!
Човешкия организъм е непредсказуем и незнаеш кога,какво ,защо.....Не искам децата ми да трепрят при всеки дим или ГМО newsm78

# 691
  • Варна
Те това, Ментова, никой не отрича, дори най-върлите пушачи!  Laughing

Аз зарад ревностните антипушачи го написах - ще кажат, че твърдя, че да пушиш може и да не е вредно. Дори и да се разминеш само с по-жълти зъби, по-сбръчкана, суха кожа, по-лош дъх и по-продран глас, пак си е вредно Naughty

# 692
Те пак могат да ти опонират - като знаеш, че е риск - как така, с кой акъл... си го причиняваш  Laughing

# 693
Ех,Вилико липсваше ми....

# 694
  • Варна
Те пак могат да ти опонират - като знаеш, че е риск - как така, с кой акъл... си го причиняваш  Laughing

Изоставаш, Вили! В една друга тема, Бояна много хубаво го каза: "Вече не се иска от нас само да действаме правилно, а и да мислим правилно".
Ще мислиш правилно! Ако не щеш, трябва да се променят законите, за да може да те накажат за неправилно мислене. Точка, толкоз и напред към прогрес! Ама-ха...

# 695
  • София
Ментова, много ти благодаря за доброжелателните обяснения  Hug

Въпреки че изказванията на Елица също съдържат много истина, те са поднесени по такъв начин, че само могат да накарат хората да пропушат още повече. Разбирам нейното озлобление срещу цигарите, но тя си го изкарва върху пушачите, които са също толкова хора, колкото и тя, не по-лоши и не по-добри. Нито пък тя е станала с нещо по-различна от преди, след като е отказала цигарите - нито е по-лоша, нито е по-добра.

Елица, мир  Peace  Hug

# 696
Е,как мир  #Crazy Shocked...тамън започна войната

# 697
  • Mars Hotel
Изпуснала си.
Имаше и друга тема за пушенето, около 100 страници навъртя. Елица още оттогава води война.  Laughing
Пък и тук, безброй страници вече.

# 698
Е,как мир  #Crazy Shocked...тамън започна войната

Закъсня  Laughing Стана досадно вече Елица да мъмри едно и също, само словореда сменя.

# 699
Ментова, много накуп ми идва - хем да мисля, хем да действам!
Мараеоу - имам чувството, че се познаваме, но не помня от къде  Grinning

# 700
Е,как мир  #Crazy Shocked...тамън започна войната

Закъсня  Laughing Стана досадно вече Елица да мъмри едно и също, само словореда сменя.
...жалко.....'щом и пуканки няма.. Mr. Green

Ми ВиликУУУУ,аз ли да ти напомням...тоз' път се сети сама Sunglasses Crazy

# 701
Ели Х, ти се излагаш, госпожа.
Никъде не видях да репликираш нито една дама, която натрапва цигарения си дим на собственото си дете или на други деца.

Къде ти се привидяха дамите в темата, които натрапват цигарения си дим на собственото си дете. Изключвам тези, които те взеха за мезе.

Jarrita го е казала. И на мен ми е непонятно това озлобление срещу пушачите, което демонстрираш всячески вече в трета тема.

# 702
Е как да е непонятно - спряла е цигарите, поникнали са ѝ крилца и я сърбят.  Mr. Green

# 703
  • София
Ментова, обясни им сега професионално и авторитетно как може и да не е вредно да пушат бременни, та да се успокоят съвсем, че от оная тема, сигурно от преди повече от 3 месеца, още ги държи. Както и да пресечеш Цариградско на Плиска. (Имам дежа вю, вероятно се повтарям, както е забелязала sunny day) Гаранция ще обереш овациите.

Пък аз да внимавам да не засегна нежната душа на пушачите, като им вменявам вина.

Jarrita, мир с тебе, мир. Щом успях да те обидя, пък ти не пушиш и нямаш (не караш) кола... Laughing

# 704
  • Варна
Елица, що така не можеш да разбереш какво пише? Нали не пушиш?
Ако нещо ти се дръпва, можеш да не съгрешаваш чак с тютюн, има и друго, макар Марчева да не го промотира успешно с тоз' опушен череп.
Трябва да отпуснеш нервите, че си лоша реклама. Спирането на цигарите може да е РИСК за психиката ви!

П.П. Тютюнопушенето по време на бременост е ВРЕДНО за плода и е РИСК за вашето здраве!

Това е моето мнение, което едва ли е авторитетно, но със сигурност не е професионално.

Общи условия

Активация на акаунт