Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 823
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не, не те разбирам.
Хем вредно, хем може и да не е.
Хем да се огранчи еди-къде си, предполагам, означава "забрани" в духа на темата.
Хем да възпиташ някой, който да може да прецени, не да му е забранено...

Що ли не ти се обиди някой сега, че не са го възпитали родителите му? Явно ти по я владееш схоластиката.
Важното е ти да разбираш какво пишеш, пък аз нека нервна да ти изглеждам. Sunglasses

Както и да е де, то пак се свали нивото на диалога, щом си поредният наредил се на опашка да ме праща на психиатър. Laughing

# 706
  • Варна
Къде казах, че може и да не е вредно?
Казах, че може и да не е задължително условие за рак, може и да не доведе до хроничен бронхит, астма, емфизем и т.н., но при всички случаи е вредно. Или друго казах?

Да, Елица, може да забранят окончателно тютюнопушенето навсякъде, а детето ти да пропуши. Освен, ако не прецени друго. Това ти разрешавам да не го разбереш, ако не искаш.

# 707
Ох, аз не искам да съм на мястото на детето ти.

# 708
  • София
Знам ли, Ментова, какво каза, как го каза... Явно по ги владееш, благодариха ти и се успокоиха, че няма да им забранят да пушат и че до онкология може да не стигнат.

# 709
Искате или не, това се случва при децата със или без забрана, а при забрана още повече

# 710
  • София
Да разрешим наркотиците тогава!

# 711

Ми че те са разрешени, не знаеш ли колко зависими има  Tired
Там е точно разковничето. Наркотиците не са легални, тяхното разпространение е престъпление, но - вярвай ми - няма човек - който е искал - и да не си е намерил.

# 712
  • София
Да, бе, верно. И на децата им е разрешено да пушат, пък те от добро възпитание не го правят. Tired

Много глупости вече се наредиха, много.

# 713
Въпрос на възпитание, на възприятие и още нещо е всичко.
Пожелавам на всички здрави и щастливи деца и по-спокойни родители  Laughing

# 714
  • Варна
... до онкология може да не стигнат.

Това е вярно. Какво те притеснява? Не е достатъчно, че се твърди, че тютюнопушенето доказано причинява ред гадни болести (емфиземът не е по-мил от рака), състояния, дефицити, а трябва да се размахва онкологията? Или, в по-лошия случай - струва ти се нечестно да има здрав пушач?

# 715
  • # супернатурална #
Тази тема тъкмо да изгасне и някой дръпне, та я разпали  Laughing
За кожата на лицето хич не съм съгласна. Факторите ген, храна, стрес и подръжка влияят повече. Както и за болестите, но не разполагам с нужните пропагандни материали за да се обоснова, говоря от личен опит и наблюдения.

# 716

Ми че те са разрешени, не знаеш ли колко зависими има  Tired
Там е точно разковничето. Наркотиците не са легални, тяхното разпространение е престъпление, но - вярвай ми - няма човек - който е искал - и да не си е намерил.
Остави,Вил!!! Манифестите все още са на мода!!!
Пушене,не-пушене.....все тая!!!

# 717
  • София
Не, Ментова, въпросът е колко са здравите пушачи?
Списъкът с болестите вероятно е дълъг.
А онкологията я споменаха във връзка с лично изживяване, никой нищо не е размахвал, затова тръгна разговорът в тази посока. Не пожелавам на никого да стига дотам или дори да наблюдава отблизо такава съдба.
Но да не разваляме забавлението на някои.

# 718
Хайде малко се вразуми и престани, защото раково болни има и сред не-пушилите!!!
Няма гаранция в нищо, не разбираш ли?

Немо да е тук  Thinking

# 719
А колко са здравите непушачи???? Или първо трябва да пресеем ядящите ГМО newsm78

Общи условия

Активация на акаунт