Да забранят ли пушенето на открито?

• 36 820
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 750
  • В Космоса
ох, не ме карай да изпростявам Crazy

Ай ся, гадната пушачка ти е виновна, че ти идва отвътре  Mr. Green

Ти ако знаеш колко неща ми идват отвътре - добре, че съм разумен човек... вече. Crazy

# 751
  • София
Да забранят ли пушенето на открито?

Да. Не ми е приятно докато вали и чакам автобуса аз да стоя на дъжда, докато някой пушач е на сухо и омирисва цялата спирка. Също не ми е приятно да гледам фасовете по улиците или пък пушещите майка около децата им. Въпреки, че последното не е пряко свързано с мен.

# 752
Да забранят ли пушенето на открито? - Твърдо не! Naughty

# 753
 Laughing Голяма веселба. Що няма анкета?

# 754
  • Ямбол
Ако забранят пушенето на открито, ще искам да забранят автомобилите и особено камионите и автобусите, които ми пречат да дишам, когато са около мен.

# 755
  • Някъде в облаците
Ако забранят пушенето на открито, ще искам да забранят автомобилите и особено камионите и автобусите, които ми пречат да дишам, когато са около мен.

Joy Joy Joy И всички заводи без пречиствателни инсталации и ТЕЦ-овете ни - от миналия век и ................  Stop

# 756
Като не искаш да си пасивен пушач, не ходи там, където ходят активните пушачи.  Wink А за това, че димът отнякъде си дошъл до теб - спокойно, не е по-отровен от газовете на колите, които дишаш с пълни гърди отвсякъде. От тях що не се пазиш?

БЕЗУМНО! Дали авторката на тези изречения си вярва сама??? Или си търси оправдание за пред съвестта, каквато, надявам се, има???

# 757
Добре де, защо така злоупотребявате с пунктуацията? Пушачите, макар да сме малоумно племе, разбираме и от една въпросителна и една удивителна, айде няма нужда да се пените чак толкова.

Геррри, молитвите не те ли успокояват? Пробвай пак.

Едрогабаритните да ги забранят в рамките на града, най-малкото.

# 758
Някои хора наистина си вярват, че ние пушачите пушим с една единствена цел - да ги отровим пасивно  ooooh!

# 759
Добре де, защо така злоупотребявате с пунктуацията? Пушачите, макар да сме малоумно племе, разбираме и от една въпросителна и една удивителна, айде няма нужда да се пените чак толкова.

Геррри, молитвите не те ли успокояват? Пробвай пак.

Едрогабаритните да ги забранят в рамките на града, най-малкото.

Не се ли усещате, че пробутвате негодни аргументи в полза на пушачите, а измествате и дискусията в други посоки!

Дебелината на дебелите хора си е тяхна работа, никой от околните не търпи вреди за здравето си от факта, че някой имал повечко килца!
ДОКАТО ПУШЕНЕТО ТРОВИ ВСИЧКИ!!!
Е това е - и няма значение, че зависимите от тютюна се пробват да си намерят оправдание и защита!

...
А за молитвите - това пък е един съвсем друг въпрос - ако искаш, направи си тема и там събирай мнения!

# 760
  • София
rummi_pl, въобще съм далеч от тази мисъл.
Прави ми впечатление, че всички пушачи от форума са много толерантни, но в действителност нещата са други, затова трябват забрани.

И защо, когато стане дума за забрана за пушенето веднага се заговаря и за забрана на Е-тата в храните, ограничаване на отровните газове и т.н.
Ами аз искам и тези неща да се забранят, но трябва да се започне от някъде. Като искате да се пише по друг въпрос - ами пуснете друга тема!

# 761
Разбира се, че трябва да се забрани.Ненавиждам хората, които по всякакъв възможен начин се опитват да защитават правата на пушача.За бога, плачевно смешно е.Ако някой може да ми даде една основателна причина за тази "защита", веднага ще се съглася.Пушачът сам взима решението да стартира доживотната си никотинова зависимост.Твърдо вярвам, че бивш пушач няма.Но дотолкова, че чак да забравиш, че някога си се докосвал до цигара.Страшно е дори само като се замислиш.Никой не се ражда с необходимостта да пуши и съответно тук не се нарушават никакви човешки права.И за да е още по-странно изказването ми- пушачка съм.Живея с човек, който е непушач и въпросният никога не ме е виждал дори с цигара в уста.Разбира се, че е супер удобно сутрин, докато си пия кафето да си пална цигарка и после за "Добро утро" да му докарам най-малкото желание да повърне.Бих жертвала ( тук доста силна е думата "жертва") собственото си удоволствие за човека, който обичам.Това важи за дете, приятел...който и да е. Никога не съм имала проблем с това да не пуша, където мястото не го позволява.Непушачът изобщо не е длъжен да се съобразява с пушача.Вече обясних защо.

Ето един доста красноречив пост, той казва всичко!
Останалото е да си начешем езиците, с надеждата някъде сред словесната препирня истината да натежи натам, дето ни е удобно.

# 762
  • София
Пуснах анкета Laughing
ИрПуц Peace

# 763
  • София
Разбирам хумористичния елемент, обаче последният отговор е подвеждащ.
Освен ако нямаш предвид да забранят пушенето на Марс.

# 764
  • София
Разбирам хумористичния елемент, обаче последният отговор е подвеждащ.
Освен ако нямаш предвид да забранят пушенето на Марс.
Ммм, да. Това имам предвид Wink

Общи условия

Активация на акаунт