Re: SportsDirect-36

• 38 843
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Момичета, ако нося 6-ца (39) от дамската номерация, дали ще ми стане и 6-ца от Junior   newsm78
Интересувам се от тези апрески http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-junior-097005
Аз имам 4-ка от същите с розово и си отговарят на 4-ка от дамската номерация на обувките ми.

Много, много благодаря  Hug 

Извинявай, а хубави ли са - топли и да не пропускат мокро ...
Ами да ти кажа аз съм ги носила само в сухо време, защото тук сняг има от около 2 дни. Затова не знам дали пропускат. Държат топло, но на тия температури, които имате сега в Бг сигурно ще трябва да се носят с термо чорапи Simple Smile За тези пари мисля че си заслужават Peace

# 631
Момичета, ако нося 6-ца (39) от дамската номерация, дали ще ми стане и 6-ца от Junior   newsm78
Интересувам се от тези апрески http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-junior-097005
Аз имам 4-ка от същите с розово и си отговарят на 4-ка от дамската номерация на обувките ми.

Много, много благодаря  Hug 

Извинявай, а хубави ли са - топли и да не пропускат мокро ...
Ами да ти кажа аз съм ги носила само в сухо време, защото тук сняг има от около 2 дни. Затова не знам дали пропускат. Държат топло, но на тия температури, които имате сега в Бг сигурно ще трябва да се носят с термо чорапи Simple Smile За тези пари мисля че си заслужават Peace

Благодаря! Да, определено си заслужават парите, но пък с този Спортсдирект вече няма място в гардероба  Laughing

# 632
http://www.sportsdirect.com/slaz-wave-sandal-chd-20-225178,някой ако има да ме ориентира със дължината на стелката на 13/1/2 номер Praynig

# 633
  • Пловдив
Момичета, някой от Пловдив ще пуска ли поръчка, да ме включи с едни апрески.  Веднага мога да преведа пари  мерси

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 13:50 от puhche2002

# 634
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-infants-026033Моля,някой  да ми измери ц9 ц10 и ц11 ме интересуват поне един от трите номера да се поориентирам малко Peace Praynig

# 635
Привет,
напълних коша с апрески и ръкавички, но да питам...има ли смисъл да взимам за др. зима? Ще ли пуснат пак през лятотоили ще ги покрият? Нямам наблюдения, защото от скоро пазарувам. Благодаря предварително на включилите се!

# 636
  • I want it all and I want it now.
И аз имах,същото питане и ми казаха ,че от време на време има и лятото зимни неща.  Peace
Но ,тази година дали ще е така не знам.  Peace.
Аз пак да помоля, някой ако ще пуска поръчка да ме включи с едно детско яке. На Лс. Благодаря.

# 637
  • Варна
Честно, според мен, да се поръчват апрески за тази зима не е удачно. Те докато дойдат, тя пролетта дошла. Ако ще се поръчва, по-разумно е за другата зима. Мое мнение де  Peace

# 638
Харесала съм едни детски джапанки на Пума - розови, ако някой може да ме включи към поръчката си, много ще съм благодарна Peace. Номер C13.

# 639
  • гр.София
детските апрески в розово май свършиха, поне аз не ги виждам  ooooh! ако някой е поръчал и са му в повече да свирка, трябват ми С6-розови   bouquet

# 640
А някой пробвал ли ги е тези апрески?Дали не пропускат?/за детските става въпрос/

# 641
  • Варна
simoma  Heart Eyes  мина номера  Laughing

Някой може ли да ми каже какво означава това
GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £18.26 for free UK postage and packing

# 642
simoma  Heart Eyes  мина номера  Laughing

Някой може ли да ми каже какво означава това
GET FREE DELIVERY! Just spend an extra £18.26 for free UK postage and packing
Ако сложиш в коша още неща за 18.26 и достигнеш 60 лири, ще получиш БД до англ. адрес  Peace
Благодаря за споделеното, може би ще поръчам сега значи...

# 643
  • Варна
И аз благодаря  Hug Ако имах в картата тия 18 паунда хич нямаше да се замисля ама на сега ... 4 паунда...

# 644
Момичета да ви попитам от доста време гледам отстрани Международна доставка от 7,99 ... това изобщо кога важи. Пуснах си поръчката , но пак ми начисли 19,99 паунда за стоки на цена към 100 паунда.  newsm78

Елена Ди много хора си поръчаха , за сега няма оплакали се  Peace

Toni_baraboni защо да не е удачно, те поръчките идват за седмица. Не ги бавят с месеци като  при китайските сайтове  newsm78 А пък и при нас валя сняг толкова малко , че ако не е толкова студено , заради вятъра , предпокойно си минава за пролет.

Общи условия

Активация на акаунт