Re: SportsDirect-36

• 38 851
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • София-Лагера
Moята поръчка от вчера е тръгнала.
Сега ,ще треперя за днешните 2 . Tired
Дано не откажат нещо.

# 466
И аз да се похваля , че получих имейл с номер за проследяване на пратката! Поръчах две якета от онези белите с розово, дано са хубави и на малката розовият гащеризон!

Поръчах и тези апрески  за мен http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-ladies-276013 - някой има ли такива и дали са високи? Вчера бързах да поръчам намалените якета и нямах време да Ви питам! Но каквито дойдат,само да ми станат! newsm78

# 467
Откакто им писах, че искам да канселирам поръчката от вчера, заради многото отказани артикули,ни вопъл,ни стон от тяхна страна.
Да очаквам ли изобщо някакъв отговор или да не се надявам особено?
Някой от другите, писали им, за да канселират поръчка от вчера, дали получи отговор?

Припомних си играта на тото с ЛаРедут от преди години. Много неприятно.

# 468
Здравейте, доставката до англ. адрес над 60 паунда безплатна ли е?

# 469
  • Варна
Здравейте, имам следния проблем: вчера направих поръчка до английски адрес, но днес разбрах, че адреса на превозвача е сменен. Въпроса ми е ако пиша до сайта дали мога да сменя адреса, междувременно получих и мейл, че поръчката е изпратена. Много моля за помощ, какво мога да направя в този случай  Praynig

Пиши на превозвача и го питай има ли някой на този адрес, който може да ти вземе пратката.
Ако е габко има друга фирма на техния адрес, стария адрес на КД ще е активен още месец.

Благодаря, много ще ми вземат поръчката от стария адрес   bouquet

# 470
  • София
Откакто им писах, че искам да канселирам поръчката от вчера, заради многото отказани артикули,ни вопъл,ни стон от тяхна страна.
Някой от другите, писали им, за да канселират поръчка от вчера, дали получи отговор?

Ами аз по-нагоре казах, че им писах, но вече са ми я пратили, така че какво и дали ще ми отговорят не знам и няма значение вече.

# 471

Ужасно бавно отговарят на мейли-за около седмица  Confused

# 472
Здравейте,
от тези апрески кой номер да си взема за 39.5-40 номер?
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-ladies-276013

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 11:05 от Kudravelka

# 473
Ужасно бавно отговарят на мейли-за около седмица  Confused
Сладури значи. Grinning

Аз се надявам, че щом още не са ми изпратили мейл, че поръчката е изпратена, има вероятност да я канселират все пак или пък да си я получа цялата /надай се коньо за зелена трЕва Mr. Green/.

Разглезила съм се аз от Джавари и Асос. Grinning

# 474
Здравейте, доставката до англ. адрес над 60 паунда безплатна ли е?
Да, безплатна е!
Цвети81, апреските на мен много ми харесват. Поръчах си точен номер, със широк крак съм и даже леко са свободни  Peace Сладурски са и са удобни, аз си ги нося с кеф. Моите бяха 17 паунда, сега са на много добра цена  Peace
Та, какво викате за тези днешните якета... Mr. Green За ски ли са или са ОК за градски условия?

# 475

Та, какво викате за тези днешните якета... Mr. Green За ски ли са или са ОК за градски условия?

Не е дебело якето,за нестудена зима е.Не е скиорско  Laughing

Ужасно бавно отговарят на мейли-за около седмица  Confused
Сладури значи. Grinning

Аз се надявам, че щом още не са ми изпратили мейл, че поръчката е изпратена, има вероятност да я канселират все пак или пък да си я получа цялата /надай се коньо за зелена трЕва Mr. Green/.

Разглезила съм се аз от Джавари и Асос. Grinning

Щом са ти ги отказали другите артикули,няма шанс да ти ги пратят,но защо още не ти пращат останалото,нямам идея  newsm78 Напоследък доста бързо работят уж.

# 476
Здравейте,
има ли някой дамските апрески:
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-ladies-276013

и за номер 39.5-40 кой размер да взема?

Тези апрески ги купих мин.зима за дъщеря ми.
Вече ги няма в нас за да измеря стелката,но бяха UK7 = 40BG  Изцяло са подплатени,детето казваше,че са много топли и не й пропускат.  Peace
Високи са до средата на прасеца  Peace

# 477
Благодаря Лъвица, спести ми парици значи...Ще пасувам, че нямам място в гардеробите вече  Peace
Да, топлят апреските, за височината съвсем изключих  Crazy

# 478
Някой поръчвал ли е от тези скутери? http://www.sportsdirect.com/sabre-lean-and-steer-scooter-759011
Как са като качество?
Много ще съм ви благодарна за отговор.  Simple Smile

# 479

Щом са ти ги отказали другите артикули,няма шанс да ти ги пратят,но защо още не ти пращат останалото,нямам идея  newsm78 Напоследък доста бързо работят уж.

Току що ми отговориха, че са канселирали цялата поръчка.

Това е като мантра - измрънкваш във форума и нещата вземат, че станат. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт