Re: SportsDirect-36

• 38 897
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Ани, най- добре им пиши да ги питаш. От моите 3 поръчки, пристигнали при тях тези дни 2 са Иванов, а 1 е за Пиргов и Пергов. Помня, че имаше някакво странно име и неполучена поръчка тук, но името беше друго. Пиши им и се надявам притесненията ти да са напразни.
Слънцето "угасна" в стаята при компа и аз успях да видя тез' якета аджеба и...поръчах...и от тях...

# 541
Здравейте,момичета,може ли някой да ми каже c4 или c6  от този модел http://www.sportsdirect.com/hello-kitty-open-sandals-infants-020194  дали отговаря на подметка 17 см.?
Дани, как 17  Shocked
С4 е 20 номер в Б-я
А 17 см стелка е поне С9

Ани,момичето пита за подметка. Peace

Дани,по -добре измери стъпалото на детето. Peace

включвам се и аз , макар че питането е за друг модел
с7 от този модел е точно 17 см подметка
http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-7-infants-226081

# 542
  • София
включвам се и аз , макар че питането е за друг модел
с7 от този модел е точно 17 см подметка
http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-7-infants-226081

Този модел е уголемен . Peace

# 543
  • Пловдив
При сгрешени артикули в поръчката, те ли поемат разходите за връщане или аз?
Благодаря   bouquet

# 544
Привет!
за тези детски маратонки бях чела отзиви,че са тясно краче. Но, понеже за 1ви път ще поръчвам от сайта исках да се уверя за номера дали си отговарят. И за краче 14,5 см c7 ли да взема? 
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-infants-025198?colcode=02519832

И от кой посредник за София сте доволни?  bouquet

# 545
  • София-Лагера
Детските якета са тръгнали. Laughing
Сега чакам за мъжете да видя. Mr. Green

# 546
  • В една Дупка.
Момичета имам блокирана сума от вчера от спорт директа, но ми отказаха всички якета и блокираната сума е доста по-голяма от това което реално ще ми пратят. Въпроса ми е след колко време взимат вярната сума и отблокират сумата, сметаката ми е в ДСК?
Не знам защо...на мен винаги блокират още веднъж сумата. Т.е. двойно, винаги. Отивам в банката обяснявам случая и ми ги отблокират отново и отново..От 28.01 е поръчката ми, последната, блокираха веднага сумата. Днес вкарвайки парите в картата, тъй като се групираме няколко момичета, и проверявайки преди малко.....отново са ми блокирали двойно поръчката, при положение, че парите ги вкарах отново чак днес. Утре пак ще се ходи до банката... Wink   

# 547
Мога ли да поръчам 3 якета и ръкавици или рискувам да ми откажат поръчката?

# 548
якетата (2 броя) ми ги отказаха.
сега ще си имам ръкавици с доставка
златни ми излязоха  ooooh!

# 549
  • София
Не знам защо...на мен винаги блокират още веднъж сумата. Т.е. двойно, винаги. Отивам в банката обяснявам случая и ми ги отблокират отново и отново..От 28.01 е поръчката ми, последната, блокираха веднага сумата. Днес вкарвайки парите в картата, тъй като се групираме няколко момичета, и проверявайки преди малко.....отново са ми блокирали двойно поръчката, при положение, че парите ги вкарах отново чак днес. Утре пак ще се ходи до банката... Wink   

Аз също винаги имам двойно блокирана сума в Пощенска банка,но не ходя до банката.Обаждам се по телефона и сумата ми е отблокирана до 2часа.

Но за отказани артикули в поръчка ми се налага да чакам 45 дни.Не признават мейли от сайтове. Sad

# 550
Привет!
за тези детски маратонки бях чела отзиви,че са тясно краче. Но, понеже за 1ви път ще поръчвам от сайта исках да се уверя за номера дали си отговарят. И за краче 14,5 см c7 ли да взема? 
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-infants-025198?colcode=02519832

И от кой посредник за София сте доволни?  bouquet

Според мен дори са за широко краче  newsm78 Иначе за дъщеря ми с такова краче поръчвам или купувам точно с7  Wink

# 551
  • Пловдив
Никой ли не е връщал артикул? Доколкото си спомням четох че при много са се получавали обърквания. Ще съм благодарна ако някой ми отговори Peace

# 552
  • София
Никой ли не е връщал артикул? Доколкото си спомням четох че при много са се получавали обърквания. Ще съм благодарна ако някой ми отговори Peace

Може да замените даден артикул,ако не ви устройва номер или размер ,но ще си заплатите доставката до Англия.Замененият артикул ще получите отново по DHL.

Ако поръчката е пусната до БГ мисля ,че те си поемат разходите по връщането,но нека някой го потвърди. Peace

# 553
  • София, Манастирски ливади
якетата (2 броя) ми ги отказаха.
сега ще си имам ръкавици с доставка
златни ми излязоха  ooooh!

Ако не ти е изпратена поръчката и не искаш ръкавичките, пиши на  cancel@sportsdirect.com като посочиш номер на поръчка и че искаш да ти я анулират цялата. При мен реагира за около 10 минути.

# 554
  • Пловдив

Може да замените даден артикул,ако не ви устройва номер или размер ,но ще си заплатите доставката до Англия.Замененият артикул ще получите отново по DHL.

Ако поръчката е пусната до БГ мисля ,че те си поемат разходите по връщането,но нека някой го потвърди. Peace

Много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт