Споделете за 170 път!

• 43 259
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
тук има толкова ленти за рязане, че ще трябва да правите предсрочни избори  Mr. Green

# 631
  То не само това, ами като гледам системата за ремонт - май са обменяли опит с братска България Simple Smile))

# 632
Да са живи и здрави новите попълнения на Споделете и да направят света ни една идея по-хубав!

Споделям, че се разпадам на съставните си части. Успях да взема изпита за листовките между две порвръщания от гадните хапчета, които пия, ама за кормуването се съмнявам. Едва ли ще се смилят над мен ако се издрайфам върху изпитващия, простете за натурализма  Mr. Green .

Като оставим тялото, душата ми и тя не е във форма. Колкото и да вярвах, че съм успяла да избягам от всичко, което съм искала, за три седмици тук се връща с пълна сила и ме изравнява със земята. Искам да си ходя, да прекарам една седмица в леглото и да не говоря с никого. После искам да карам колело, докато ми се насълзят очите и нещата си дойдат на мястото. Поне мъничко.

# 633
  • Пазете Гор
Добре дошъл на грешния свят, Андрей. Да ти даде Бог сили и мъдрост, да го направиш едно по-хубаво място. За тебе и всички край тебе, пък и за другите.

Днеска, понеже мисля за здравето си, си сипах една консерва царевица в кутийката за обяд с малко грах и една печена капия. Гот, нали? Питайте ме обаче, защо взех вилица. Гоних ги тия зърна из грънеца, под специален ъгъл ги дебнах да бода, ама голяма битка падна. Кълвах ги по едно, по две като мисир, да им се не знае. Цял час сигурно дъвках.

# 634
  Куркума  Laughing Ама всъщност грешката е правилна- номера е да се яде бавно и с удоволствие. Иначе комбинацията на нещата в обяда ти ми харесва, макар е странен. Моето момиче си е майстор на мешавиците, даже вече не помня безумните й комбинации.

# 635
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Когато не съм в кондиция си казвам, че едно нещо първо трябва да се развали, та да се оправи. Умбре, всичко ще се намести и тялото ще настигне душата по кондиция, важното е вътрешно да сме удоволетворени и убедени, че ще се оправим.  Hug Ще стискаме палци за кормуването.

На мен ми е студено, гладна съм (а е хем лунен ден, хем дюкански четвъртък), водата ми е свършила и трябва да сляза 4 етажа до склада да си взема. Имам билети за постановка, която нищо не ми говори и ми се губи тръпката от очакването. А женската ми компания нещо се изпокара по непонятни ми причини. Хиляда причини да споделя мрънкане. Гледам да не ми пука.  Whistling

# 636
  • о`майна лунна нощ е
Всичките ми познати се изредиха с гадния вирус, който те принуждава да стоиш в самотното място по няколко пъти на ден. Сега дойде и моят ред. След нощ между дивана и мивката, накрая ми набодоха четирибуквието и вече съм способна да задържам изпитите глътки течност.
Чувствам се като блатна вещица, но и изглеждам тамън като такава. Чорлава и зелена.

Куркума - поне си се нахранил здравословно.  Simple Smile

# 637
  • Майничка
...Чувствам се като блатна вещица, но и изглеждам тамън като такава. Чорлава и зелена. ...

Моля те, гледай позитивно - казвай си "свежа като краставичка и почти същата на цвят". Laughing

# 638
  • о`майна лунна нощ е
Е, идва пролет. Все за нещо зелено трябваше да се хвана. Чувствам се доста по-добре, но да не се хваля много, че иде нощта.

Но пък да се изфукам малко - http://www.plovdivmedia.com/50906.html
Принцът идва ....  Mr. Green разказвач на пиеската беше.

# 639
  • София
Прочетох, че днес бил световен ден на съня, а аз без да знам, съм го отбелязала, успивайки се. И нали денят се познава от сутринта (а аз на поговорки не противореча!), вместо чевръсто да скоча и да се захвана с труд и творчество, сега лежеерно се мотая, а съм замислила едни грандиозни планове за идните дни... Но работата много ми пречи на хайманосването и не знам как ще я караме.  Crazy

# 640
  • sofia
Официално ти разрешавам да хайманосваш (ако има някакви ръководни кадри, които да недоумяват, да ми звъннат, ще им разясня)  Обаче, трябва тържествено да обещаеш (или пък само да се постараеш), всяка сутрин да ни казваш тук по едно "Бау"  Hug

# 641
Нали сте чували за 10-те божи заповеди на мързеливеца?
И аз последно време спазвам някои от тях Mr. Green

Десетте божи заповеди на мързеливеца са:

1. Човек се ражда уморен и живее, за да си отпочине!
2. Обичай леглото си като самия себе си!
3. През деня почивай добре, за да можеш нощем да спиш добре!
4. Не работи - работата уморява!
5. Ако видиш някой да си почива - станете приятели!
6. Работи по-малко, отколкото можеш, а онова, което можеш, остави на друг!
7. Да не правиш нищо е пак нещо!
8. Работата носи стрес - недей да се изнервяш излишно!
9. Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни и почакай да ти мине!
10. Когато видиш хора - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си да не пречиш.

# 642
Хубави неща са се случили в темата....бебета,  baby_neutral нека са късметлии и обичани!
От 10-те божи заповеди на мързеливеца мисълта ми превключи на една друга вълна - 10-те начина една жена да се предпази от изнасилване. 1,2,3.....изброяват се - бягай, викай и т.н. Правило №10 гласи - ако нито едно от изброените по-горе 9 не помогне, просто се отпуснете....
Лошото е, че не винаги се сещам за тези правила в необходимия момент. Колкото пъти съм се сетила навреме, все ми е било полезно.
Правило №10!
И, да, вярно е, че трябва да внимаваме какво си пожелаваме... ooooh!

# 643
  • София
Много са оредели Споделетските редици. Жалко. Но аз ще си водя монолога, пък вий ако щете.
Та, дойде пролетта и ме изби на градинарство. Няма майтап, реших и аз да съм по модата и насадих (или поне си мисля, че насадих) две сандъчета с подправки. Така се уморих от този тежък селскостопански труд, че ми се допи бира, но остана за утре.
Резултатът от експеримента е силно съмнителен - аз нищичко не разбирам от растения, и хем не разбирам, хем съм вироглав и не се информирам. Насадих ги по въображение и постфактум седнах да чета в интернет, и що да видя - магданозът щял да поникне най-рано след 20 дни!!!  Shocked А аз мислех другата седмица вече да бера! На бас, че в Америка по-бързо им никне.

# 644
  • тъгата в мен
аз съм пас по въпроса с магданоза.
Мързи ме,та две не виждам...

Общи условия

Активация на акаунт