Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 43 898
  • 728
  •   1
Отговори
# 495

Cruela Hug   bouquet защо пускаш снимките скрити в спойлера???? И аз ли да правя така newsm78

# 496
В болницата Керим освен, че са го оперирали (вероятно), но май са го и обръснали.

Тук тръгва за къщата на баща си.

Тук лежи в болницата най-вероятно на другия ден.

# 497
Cruela[/color][/b] Hug   bouquet защо пускаш снимките скрити в спойлера???? И аз ли да правя така newsm78

Май ме бъркаш с някой друг.  Wink

# 498
Братът на Енгин се казвал Ерен. Родителите им сигурно много харесват буквата "Е"  Simple Smile

# 499
Cruela, колко си наблюдателна. Аз се радвам, че са го обръснали, добре са се сетили, какви грижи само полагат в тая болница.  Simple Smile  Всъщност, ние още не знаем в коя болница е, нали? Имаше предположения, че ще е при д-р Нил, но на мен не ми се вярва. Ще видим! Важното е Керим да е здрав и избръснат! И щастлив!  Grinning

# 500
Братът на Енгин се казвал Ерен. Родителите им сигурно много харесват буквата "Е"  Simple Smile

А те не бяха ли няколко братя?!  newsm78

Всъщност, ние още не знаем в коя болница е, нали?

Някъде срещнах, че е в някаква държавна болница.

Скрит текст:
Ей сега пак ме набара zlatinag.

# 501
  • В Града на липите
Страшен папарак си Круела. Нищо не ти убягва.
Аз днес реших да не ходя на работа и си лежа в къщи на дивана. Точно освободих от ареста Керим и затворих двете гадини докато трае разследването. В момента се разтапям от първата истинска усмивка на Фатмагюл пред съда, когато той я попита - Е, няма ли да ми кажеш нещо. и  тя му отвърна - Всичко добро. За акцент, Мусти наднича зад ъгъла и се гърчи от ревност.
Добър повод да си направя още едно кафе.

# 502
Братът на Енгин се казвал Ерен. Родителите им сигурно много харесват буквата "Е"  Simple Smile

А те не бяха ли няколко братя?!  newsm78
Тц, и аз преди така си мислех, но сега покрай последните снимки с родата ми се избистри родословното му дърво и в крайна сметка има само един по-малък от него брат Simple Smile

# 503
campanula, виж как го описват тук.

# 504
Онзи ден много се смях за това многодетно семейство  Joy

# 505
campanula, права си. Ето го в Wikipedia.

# 506
Cruela[/color][/b] Hug   bouquet защо пускаш снимките скрити в спойлера???? И аз ли да правя така newsm78

Май ме бъркаш с някой друг.  Wink

Cruelka Hug   bouquet Сори - права си - объркала съм имената ooooh! ooooh!

# 507
Цитат
Точно освободих от ареста Керим и затворих двете гадини докато трае разследването.
Хриси, много ми хареса как разказваш от първо лице единствено число. Ако продължаваш така, в еп. 45 Керим няма да получи шамар, galiba.

# 508
  • В Града на липите
Всичко друго ще получи Вале, но не и шамар. Grinning Grinning Grinning

# 509
Просто падам като чета колко им е обаркана информацията в главите на някои хора, но това не ги спира да си пишат по блоговете тази същата информация като достоверна.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт