Как си представяте съфорумките си?

• 47 229
  • 1 328
  •   1
Отговори
# 915
Хахаха, сега останалите ги е яд...)
Но установих, че банските ми снимки са все с щерката....) тццц, не ми се минава сега с фотошопа да режа горкото дете....)  няма да се фукам с цици пък.... Embarassed

# 916
  • В Космоса
Струва ми се, че старите потребителки няма да благоволят да се покажат отново.
По-новите сме ощетени в това отношение. Иначе каквото видях до сега - очарована съм.

# 917
Нищо, детето не пречи, стига да не го кърмиш на снимките Naughty. Пускай!
Но установих, че банските ми снимки са все с щерката....) тццц, не ми се минава сега с фотошопа да режа горкото дете....)  няма да се фукам с цици пък.... Embarassed

# 918
Но установих, че банските ми снимки са все с щерката....) тццц, не ми се минава сега с фотошопа да режа горкото дете....)  няма да се фукам с цици пък.... Embarassed
Мани,мани още ми държи влага от онази снимка с червеното нагоре,блуза ли ,потник ли беше,не мога да си спомня ,защото не се съсредоточих за да забележа. baby_neutral
Дай Боже всекиму.
Ако съм на мястото на Борис или както му е там името на младежа да съм пуснал снимка за секунда след тези реплики и обещанията за бански  Mr. Green

# 919
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По-новите сме ощетени в това отношение. Иначе каквото видях до сега - очарована съм.
Не се показват бе, аз от лятото ги дебна Crossing Arms

# 920
  • София
Моля ти се, по-добре така да ги е яд, отколкото после да търсят спешно координатите на добър пластичен хирург Simple Smile

Агентът е нов потебител, но влезе смело и безотговорно с двеста гол в снега.
И гледай после какво става Simple Smile

# 921
Ако успеете да прилъжете Агента пак за голата снимка в снега, обещавам да преговарям с Шанел за снимка на пръстчето с френсия и маникюр.

Ейй, петифури  Flutter  Crazy  Аман, стига с тоя агент, аргент, арджънт, аржент и последния да затвори вратата. Много ме дразнят тия агенти и аргенти. Туй чудо се произнася [аржàн] - от фр. G пред буква E се чете като Ж, а съгласна (в случая T) в края на думата не се чете. Писал съм го това около милион и един пъти.

# 922
Ако успеете да прилъжете Агента пак за голата снимка в снега, обещавам да преговарям с Шанел за снимка на пръстчето с френсия и маникюр.

Ейй, петифури  Flutter  Crazy  Аман, стига с тоя агент, аргент, арджънт, аржент и последния да затвори вратата. Много ме дразнят тия агенти и аргенти. Туй чудо се произнася [аржàн] - от фр. G пред буква E се чете като Ж, а съгласна (в случая T) в края на думата не се чете. Писал съм го това около милион и един пъти.

Добре де,дай една снимка и щ'и дам аржан , колко искаш ? Joy Thinking

# 923
На латински е аргент, ние от къде да знаем, че си франкофон?!

# 924
Ох, сложна работа с тия френски никове. Виж моят колко предвидливо съм го избрала на чист български Laughing
Нямате нищо общо с Борис обаче. Никак не си го представям да се хване за един правопис, докато има къде по-важни дела да оправя с разни президеНши и да си разчиства сметките със старите моми.
Теб си те представям като учител по френски и физическо едновременно Mr. Green

# 925
Борис е никсъна ...

# 926
  • София
Ау, простете за грубата ми грешка, много се извинявам Simple Smile

# 927
  • В Космоса
Не се показват бе, аз от лятото ги дебна Crossing Arms

Аз успях да се сдобия с Богинята.  Sunglasses

# 928
Я, по-сериозно го давайте и не дръжте, кой кой е, а пускайте снимки по гащи и сУтУиени.  Naughty

# 929

Ейй, петифури  Flutter  Crazy  Аман, стига с тоя агент, аргент, арджънт, аржент и последния да затвори вратата. Много ме дразнят тия агенти и аргенти. Туй чудо се произнася [аржàн] - от фр. G пред буква E се чете като Ж, а съгласна (в случая T) в края на думата не се чете. Писал съм го това около милион и един пъти.

Добре де,дай една снимка и щ'и дам аржан , колко искаш ? Joy Thinking

Оу, ю спийк френч, май, а?

Ей ти. Пари не ща. Ма като си толко отворена да знаеш, че освен пари, значи и сребро  Sunglasses

http://picbg.net/u/63251/47815/616575.jpg

http://picbg.net/u/63251/47815/616576.jpg

Общи условия

Активация на акаунт